civic2010 έγραψε:papoys έγραψε:civic μιλάς για τη shell που βρίσκεται στον παράδρομο έξω από τα παλιά διόδια ??? (αυτά που τώρα
περνάμε ελεύθερα)???
ναι αυτην! (ειναι τα διοδια σχηματαριου αυτα που εχει ελευθερη διελευση).
ZAKBIL έγραψε:Καλησπερα και απο εμενα..... σχετικα με οσα γραφεται να ξερετε οτι σημαντικο ρολο παιζει και το τη εχει μεταφερει το βυτιο πριν παει να ανεφοδιασει το πρατηριο......επειδη τυχαινει να εχω βεζιναδικο( για ευνοιτους λογου δε δινω δημοσια πληροφοριες-δε ξερω αν επιτρεπεται) εχει τυχει σε μενα να ερθει το βυτιο να παραλαβω αεριο και πριν απο μενα ειχε παει σε εργοστασιο το οποιο ειχε προμηθευσει με προπανιο...... αρα καταλαβαινεται οτι η αναλογια ηταν ακομα πιο μεγαλη σε προπανιο απο οτι η κανονικη.... για αυτο πολλες φορες οταν το νιωθεται ζωηρο και και και την επομενη φορα δε ειναι τοσο δε συμαινει οτι εχει κανει νοθεια...... δε ξερω αν καταλαβαινεται τη θελω να πω!!
papoys έγραψε:Το θέμα είναι ότι και στο ίδιο πρατήριο από γέμισμα σε γέμισμα υπάρχει διαφορά.
Από το ίδιο πρατήριο τη μία φορά με 42 λίτρα να κάνω 520 χιλιόμετρα και την άλλη φορά με τα ίδια λίτρα να κάνω 470
χιλιόμετρα κινούμενος περίπου με τον ίδιο ρυθμό.Και μη μου πείτε ότι είναι φυσιολογικό γιατί δεν το πιστεύω.Δεν είναι
φυσιολογικό τη μία 8 λ. στα 100 κα την άλλη 9 λ. στα 100.Ή το μίγμα αλλάζει ή η αντλία ψιλοκλέβει.
Τελευταία και για 2.500 χιλιόμετρα βάζω υγραέριο από Φάωνος.
Σε όλα τα μέχρι τώρα γεμίσματα κυμαίνομαι στην ίδια κατανάλωση.8 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα με απειροελάχιστες
αποκλίσεις οι οποίες δεν είναι άξιες λόγου.
Πιστεύω από τα πιο σταθερά και αξιόπιστα μίγματα στην Αττική. Και από τα πιο φθηνά.
Τώρα αν μου πουν κάποιοι πρατηριούχοι φταίνε οι εταιρείες για τα μίγματα,ας τους τρίξουν τα δόντια να φέρνουν
πάντα το ίδιο μίγμα όπως το παραπάνω που αναφέρω.
Εγώ θέλω να ξέρω ότι θα βάλω 40 λίτρα και θα κάνω π.χ. 500 χιλ. κινούμενος περίπου στις ίδιες διαδρομές.
Όχι τη μία φορά 500 χιλ. και την άλλη 450.
ZAKBIL έγραψε:Καλησπερα και απο εμενα..... σχετικα με οσα γραφεται να ξερετε οτι σημαντικο ρολο παιζει και το τη εχει μεταφερει το βυτιο πριν παει να ανεφοδιασει το πρατηριο......επειδη τυχαινει να εχω βεζιναδικο( για ευνοιτους λογου δε δινω δημοσια πληροφοριες-δε ξερω αν επιτρεπεται) εχει τυχει σε μενα να ερθει το βυτιο να παραλαβω αεριο και πριν απο μενα ειχε παει σε εργοστασιο το οποιο ειχε προμηθευσει με προπανιο...... αρα καταλαβαινεται οτι η αναλογια ηταν ακομα πιο μεγαλη σε προπανιο απο οτι η κανονικη.... για αυτο πολλες φορες οταν το νιωθεται ζωηρο και και και την επομενη φορα δε ειναι τοσο δε συμαινει οτι εχει κανει νοθεια...... δε ξερω αν καταλαβαινεται τη θελω να πω!!
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 109 επισκέπτες
|
|
|