manoliss έγραψε:σε ολο το χαρτη η μονο στην κλιμακα των 1000 στροφων διοτι εχω παρακολουθησει ότι αν επηρεασω μονο το ρελαντί και εχω απειραχτες τιμες ολο το χαρτη αναλογικα εχω παλι τις αρρυθμίες ενώ αν επηρεασω ολο τον χαρτη εχω μια βελτιωση.....επισης
στο λοβατο εχει μια λειτουργια για το μιγμα σε +-% αναλογα με την θερμοκρασια οποτε παιζω ελαφρως και εκει την ρυθμιση αλλα τελικα συνηθως στις μεγαλες θερμικρασιες θελει μιγμα η όχι/ να ανεβασω την πιεση που τωρα είναι καπου στα 1,35 να την παω στα 1,40-1,45? θα εχω περισσοτερο μιγμα στα μπεκ?
-στην κλιμακα των 1000στροφων-στις στροφες του ρελαντι που εμφανιζεται το προβλημα, εφοσον πουθενα αλλου δεν σου κανει κατι περιεργο
-στις υψηλες θερμοκρασιες συνηθως θελει λιγοτερο μειγμα
-ναι θα εχεις περισσοτερο μειγμα στα μπεκ ανεβαζοντας το μειγμα, απλα μου ειχες πει παλιοτερα οτι το δοκιμασες να το κατεβασεις και να το ανεβασεις και σου εκανε παλι τα ιδια και σκεφτομαι τα μπεκ η τα καλωδια μηπως ειναι υπερβολικα κοντα σε καποια εστια θερμοτητας(πχ ακριβως πανω απο το ψευτοκαπακο η σε κολαρο νερου) και σου κανει τα περιεργα
-ακομη μια περιπτωση ειναι μια βρωμικη πεταλουδα γκαζιου-πολλες αναθυμιασεις στην πεταλουδα γκαζιου που δεν αφηνει να περασει η σωστη ποσοτητα οξυγονου για να γινει σωστη καυση με αποτελεσμα πλουσιοτερο μειγμα μη σταθερο ρελαντι, με το elm327 τι τιμες παιρνεις για λ και fuel trims στο υγραεριο και τι στη βενζινη εκεινη τη δεδομενη στιγμη;