dimoskats έγραψε: Μήπως απλά δεν μπαίνουν μέσα ;;
Κι αυτο μπορει...
Οπως και τα εκατονταδες πρατηρια που εκλεισαν - ή "αφεθηκαν" να κλεισουν - ειναι ενα "ξεσκαρταρισμα" του δυκτιου...
Ενα περιπτερο δε βγαζει μια απο τις εφημεριδες... απλά ειναι ο "κραχτης" για τα υπολοιπα προιοντα....
Οταν θελω να "πουλησω" οτι ειμαι μια εταιρεία με πληρες δυκτιο οποτε εμπιστεψου με ΟΠΟΥ και αν εισαι τοτε ναι ενδεχομενως με συμφαιρει να εχω πρατηριο που " ειναι ισα βαρκα ισα νερα" ή δε χανει πολυ ( μια που του πουλαω υγραεριο πχ πιο χαμηλα απ οτι στη Θεσσαλονικη.)
Δεν ισχυριζομαι προφανως οτι ΞΕΡΩ ή οτι "ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΩ", οχι δεν εχω καβαλησει καλαμι να λεω οτι τα ξερω ολα ( κι ας μη ξερω την τυφλα μου )
Απλά να δουμε οτι υπαρχουν κι αλλες οψεις του νομισματος κι ο καθης συμφωνα με τις δικες του εμπειρειες και γνωσεις "στηνει" το σκεπτικό του
ΞΕΡΩ ( ομως ) εταιρεια που εχει "μαγαζι" σε ακρητικό ας πουμε νησι, ΑΚΡΙΒΩΣ γιατι θελει οι πελατες της να την "ακολουθουν" ειτε στο περι ου ο λογος νησι ειτε στην Αττικη, τη Θεσσαλονικη και παει λεγοντας.
το Brand loyalty ειναι ΠΟΛΥ σοβαρη αξια για μια - οποιαδηποτε ειδους - εταιρεία...