Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό papoys » Σάβ 28 Ιουν, 2014 22:12

Κέρκυρα,καλοκαίρι,μονοπώλιο και 96 λεπτά................ :thumbup: :lol:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 28 Ιουν, 2014 22:18

Πολυ γελιο,παντου Θεσ/νικη 92 λεπτα και στα Βρασνα που πηγα σημερα 88,5,που το λογικο θα'ταν η τιμη στα Βρασνα να 'ηταν στον Θεο μιας και τον χειμωνα πελατη ουτε με καραμπινα δεν πετυχαινεις και ειναι οτι αρπαξουμε το καλοκαιρι!
Το θετω καλυτερα,στα Βρασνα και στα αλλα τουριστικα παραθαλασια χωριουδακια της Χαλκιδικης κ.τ.λ αν εχουν σαν τροπο σκεψης το "οτι αρπαξουμε το καλοκαιρι" εδω στο Σαλονικα λομογιοcity ο τροπος σκεψης ειναι " Σας γ@μαμε ολον τον χρονο μ@λακες"
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό drspiros » Κυρ 29 Ιουν, 2014 00:31

Κοιτάξτε παιδιά, στην Κέρκυρα που το χειμώνα είχε πάνω από 1 ευρώ, και τα 96 λεπτά καλά είναι. Μην ξεχνάτε και τα 1500 ευρώ που κοστίζει το πέρασμα του βυτίου απέναντι.
Βέβαια, αυτές τις μέρες που βρίσκομαι στην Πολωνία, εδώ το υγραέριο έχει 0,57 λεπτά (!) έναντι 1,32 της αμόλυβδης! :clap:
Φαντάζομαι στην Ελλάδα τα βαρέλια από τη Σαουδική Αραβία φτάνουν πιο δύσκολα απ' ό,τι στην Πολωνία... :thumbdown:
Ford Focus CC 1.6
EuropeGas EG Avance 32
drspiros

Δημοσιευσεις: 201

Δημοσίευσηαπό papoys » Κυρ 29 Ιουν, 2014 06:19

0,57 στην Πολωνία :o :o
Α ρε Καραμήτρο Έλληνα μπορεί να πεινάς μπορεί να παίρνης μισθό πείνας αλλά στις πληρωμές σου είσαι κιμπάρης. =))

Το πληρώνης μέχρι 1 ευρώ το lpg και λες ότι είισαι στην ελίτ της Ευρώπης.Όχι σαν τον φτωχό
το μπινέ τον Πολωνό. :mrgreen:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 29 Ιουν, 2014 09:43

Kαι στην Βουλγαρια εχει 55 λεπτα ρε φιλε drspiros αλλα δεν ειναι εκει τι θεμα γιατι ειναι οι φοροι που παιζουν ρολο για τουλαχιστον μιας και εδω εχουμε μεγαλυτερους φορους στο υγραεριο απο Πολωνια και Βουλγαρια,το χοντρο το θεμα ειναι πως γινεε σε ενα χωρουδιαδαξι στην μεση του πουθενα στον Βπτιστη Κιλκις σημερα να πουλαει με 79 λεπτα και εδω στην Θεσ/νικη ολοι μα ολοι 91.5-91,8?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 30 Ιουν, 2014 10:02

Γιατι στο "ταδε" χωριουδακι η εταιρεία ΘΕΛΕΙ να εχει "παρουσία" ΕΣΤΩ και μπαινοντας μεσα - ποσο να μπει αλλωστε, τι καταναλωση να εχει - πουλωντας φτηνα εκει, ενω απο την Θεσσαλονικη - και οχι μονο - βγαζει τα οποια "σπασμενα".
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό labros » Δευτ 30 Ιουν, 2014 10:25

fokion έγραψε:Γιατι στο "ταδε" χωριουδακι η εταιρεία ΘΕΛΕΙ να εχει "παρουσία" ΕΣΤΩ και μπαινοντας μεσα - ποσο να μπει αλλωστε, τι καταναλωση να εχει - πουλωντας φτηνα εκει, ενω απο την Θεσσαλονικη - και οχι μονο - βγαζει τα οποια "σπασμενα".

Και γιατί να έχει παρουσία σε ένα χωριουδάκι με ζημιά; Γιατί δε γίνεται το ίδιο και σε άλλα καύσιμα; Αυτό δε μου ακούγεται λογικό. Εγώ νομίζω πως στη θεσσαλονίκη έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους σε μεγάλη τιμή και βγάζουν μεγαλύτερο κέρδος από ότι αυτός στο χωριουδάκι.
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 30 Ιουν, 2014 11:17

Γιατι πχ εχει παρει επιδοτηση για μη αστικη περιοχη
γιατι πχ ειναι ο τοπος καταγωγής του ιδιοκτητη
γιατι πχ ειναι ο τοπος καταγωγης πολιτευτη που τους κανει αλλες "χαρες"
γιατι πχ μπορει να διαφημιζει οτι στιριζει την επαρχια και την επιχειρηματικότητα εκει.
γιατι πχ θελει να διαφημισει οτι εχει δυκτιο ΠΑΝΤΟΥ.
ακομα ακομα και "γιατι ετσι"

βαλε και οποιο αλλο λογο θες...

γεγονος ομως ειναι οτι χανει ΠΟΛΥ λιγοτερα απο οσα κερδιζει στην Θεσσαλονικη πχ.

( προφανως και δεν υπαινισομαι οτι ΞΕΡΩ το "γιατι" - τι κατεβαζει η γκλαβα μου λεω με μια εμπειρεια που εχω σε δυκτυα εμποριας - οχι καυσιμων και συναφων, καμια σχεση)
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό dimoskats » Δευτ 30 Ιουν, 2014 12:34

Δηλαδή τη στιγμή που έχουν κλείσει ειδικά επαρχία δεκάδες αν όχι εκατοντάδες πρατήρια λόγω κρίσης επειδή δεν έβγαιναν από τ έξοδα εσύ μας λες ότι κάποιες εταιρίες ανοίγουν βενζινάδικα με υγραέριο κ επενδύουν ένα0κεφάλαιο που δεν θα αποσβέσει ποτέ;;; Μήπως απλά δεν μπαίνουν μέσα κ έχουν κέρδος;; Διαφορετικά αποκλείεται... Δεν συνάδει με το επιχειρείν!

Στάλθηκε από το Xperia Neo V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dimoskats

Δημοσιευσεις: 391

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 30 Ιουν, 2014 14:13

dimoskats έγραψε: Μήπως απλά δεν μπαίνουν μέσα ;;

Κι αυτο μπορει...
Οπως και τα εκατονταδες πρατηρια που εκλεισαν - ή "αφεθηκαν" να κλεισουν - ειναι ενα "ξεσκαρταρισμα" του δυκτιου...

Ενα περιπτερο δε βγαζει μια απο τις εφημεριδες... απλά ειναι ο "κραχτης" για τα υπολοιπα προιοντα....
Οταν θελω να "πουλησω" οτι ειμαι μια εταιρεία με πληρες δυκτιο οποτε εμπιστεψου με ΟΠΟΥ και αν εισαι τοτε ναι ενδεχομενως με συμφαιρει να εχω πρατηριο που " ειναι ισα βαρκα ισα νερα" ή δε χανει πολυ ( μια που του πουλαω υγραεριο πχ πιο χαμηλα απ οτι στη Θεσσαλονικη.)

Δεν ισχυριζομαι προφανως οτι ΞΕΡΩ ή οτι "ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΩ", οχι δεν εχω καβαλησει καλαμι να λεω οτι τα ξερω ολα ( κι ας μη ξερω την τυφλα μου )
Απλά να δουμε οτι υπαρχουν κι αλλες οψεις του νομισματος κι ο καθης συμφωνα με τις δικες του εμπειρειες και γνωσεις "στηνει" το σκεπτικό του

ΞΕΡΩ ( ομως ) εταιρεια που εχει "μαγαζι" σε ακρητικό ας πουμε νησι, ΑΚΡΙΒΩΣ γιατι θελει οι πελατες της να την "ακολουθουν" ειτε στο περι ου ο λογος νησι ειτε στην Αττικη, τη Θεσσαλονικη και παει λεγοντας.

το Brand loyalty ειναι ΠΟΛΥ σοβαρη αξια για μια - οποιαδηποτε ειδους - εταιρεία...
Άβαταρ μέλους
fokion

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 38 επισκέπτες