Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 01 Ιούλ, 2014 09:08

valsam έγραψε: (εχω φιλο που πηγε στα δικαστηρια και κερδισε επειδη η εταιρια που τον προμυθευε και που ειχε συμβολαιο δευσμευσης του πουλουσε πιο ακριβα με αποτελεσμα να μην μπορει να ειναι ανταγωνιστικος στην τιμη!)!

Δε ξερω αν το προσεξες αλλα ηρθες στα λογια μου....

του "φιλου" σου του πουλουσε πιο "ακριβα".....

Μολις μου επιβεβαιωσες οτι για το φιλο σου αυτο που λεω ισχυε......
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 01 Ιούλ, 2014 10:20

valsam έγραψε:Oι εταιριες λοιπον η οι εμποροι/χοντρεμποεοι λες να τολμουσαν να πουλησουν τοσο πιο φθηνα παντου εκτος Θεσ/νικης?
Μαλλον δεν τους ξερεις καλα τους βενζιναδες φιλε,θα τους ειχαν λιντσαρει την πρωτη μερα(οχι βδομαδα!)τους εμπορους / χοντρεμπορους και τις εταιριες στα δικαστηρια (εχω φιλο που πηγε στα δικαστηρια και κερδισε επειδη η εταιρια που τον προμυθευε και που ειχε συμβολαιο δευσμευσης του πουλουσε πιο ακριβα με αποτελεσμα να μην μπορει να ειναι ανταγωνιστικος στην τιμη!)!

κατα τα αλλα εσυ το φταιξιμο για το κερτελ το ριχνεις στους πρατηριουχους, μπραβο αστερι μου.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 01 Ιούλ, 2014 11:04

Θάθελα να ρωτήσω τα πρατήρια της Θεσσαλονίκης τι μάρκα lpg εμπορεύονται???
coral και petrogaz όπως Αθήνα ή άλλες μάρκες.???
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 01 Ιούλ, 2014 12:26

fokion έγραψε:
valsam έγραψε: (εχω φιλο που πηγε στα δικαστηρια και κερδισε επειδη η εταιρια που τον προμυθευε και που ειχε συμβολαιο δευσμευσης του πουλουσε πιο ακριβα με αποτελεσμα να μην μπορει να ειναι ανταγωνιστικος στην τιμη!)!

Δε ξερω αν το προσεξες αλλα ηρθες στα λογια μου....

του "φιλου" σου του πουλουσε πιο "ακριβα".....

Μολις μου επιβεβαιωσες οτι για το φιλο σου αυτο που λεω ισχυε......

Tι θα γινει,οτι θελουμε η οτι μας βολευει θα βγαζουμε συμπερασμα?
Καταρχας το πρατηριο του το εστησε η εταιρια εξ'ολοκληρου με δικα της εξοδα και γι'αυτον τον λογο και του χρεωναν πιο ακριβα την βανζινη δηλ. για να βγαλουν τα γ@μησιατικα,και παλι ομως εχασαν στο δικαστηριο,για μια αντλια υγραεριου που οπως σας εγραψα με στοιχεια το ποσο κοστιζει και το ποσον ειναι σχετικα μικρο και με αυτες τις τιμες υγραεριου ο χρονος αποσβεσης ειναι πολυ μικρος,
ποιος ο λογος να βαλει καποιος την εταιρια να κανει την εγκατασταση?
Και παλι το λεω εχασε στην δικη η εταιρια!!!!!!
Και αντε ας το παρουμε δεδομενο οτι υπαρχουν και εγκαταστασεις υγραεριου που εγιναν σε πρατηρια απο τις εταιριες και οντος τους πουλανε πιο ακριβα απο καποιους,δηλ. αυτοι οι "καποιοι" που λεω δεν υπαρχουν,δηλ. δεν υπαρχει κανεις που να εκανε εγκατασταση αντλιας υγραεριου με δικα του χρηματα?
Εγω σε 6-7 πρατηρια που ρωτησα ολοι με δικα τους λεφτα εβαλαν αντλια(μιας και ειναι ξεφτιλα το ποσο και οχι κατι 100,000 που ελεγαν τα παπαγαλακια εδω μεσα!),αυτοι λοιπον γιατι να μην πουλανε πιο φθηνα απ'οτι αυτοι που τους πουλαει η εταιρια ακριβα το υγραεριο?
Μα φυσικα γιατι υπαρχει καρτελ,ολες οι αλλες θεωρειες για'μενα ειναι τριχες και bullshit!
Τελευταία επεξεργασία από valsam και Τρί 01 Ιούλ, 2014 14:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 01 Ιούλ, 2014 12:39

Για τους περισσότερους το πρατήριο κατάντησε αεριτζήδικη δουλειά.
Δηλαδή ανοίγουμε ένα πρατήριο χωρίς να έχουμε φράγκο στη τσέπη,με δανεικά από Τράπεζες και τις εγκαταστάσεις
από εταιρεία και προσπαθούμε με οποιοδήποτε τρόπο καρτέλ , λαθραία καύσιμα και άλλες λαμογιές να κονομήσουμε. :thumbdown: :thumbdown:

Σοβαροί επιχειρηματίες (Καλύβια MS - Φάωνος - Μεταμόρφωση ) με δικές τους εγκαταστάσεις βλέπουμε ότι κάνουν
αυτοί τις εταιρείες ότι θέλουν και αγοράζουν χοντρικά φτηνά γιατί έχουν μετρητό και μπορούν να πουλάνε φτηνά. :thumbup:
Οι υπόλοιποι ότι νάναι................. :lol: :)) =))

Εγώ έτσι το βλέπω.Καλημέρα και καλό μήνα με όσο γίνεται φτηνότερο υγρέριο. L-)
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 01 Ιούλ, 2014 12:41

Να παω απο το τελευταιο ( του valsam γιατι εντομεταξυ μπηκε το ποστ του παππου)
Δε νομιζω οτι ειπα οτι κερδισε την δικη η εταιρεία.....
στα 100αδες πρατηρια οπου ισχυει ακριβως το ιδιο - απλά δεν εχουν - για δικους τους λογους τους οποιους μαλλον μπορω να φανταστω - κυνηγησει δικαστικά την εταιρεία για διαφυγόντα κερδη....

Απο κει και περα εκανες πασιφανεστατο οτι οι εταιρειες προς τους πρατηριουχους εχουν "διαφορα" τιμολογια αναλλογως τον οποιοδηποτε πιθανο λογο.....

και που να πιασουμε τα "αναδρομικές εκπτωσεις λογω τζιρου" ( μηνιαιες/τριμινιαιες/εξαμηνιαιες/ετησιες οτιδηποτε τελος παντων) και τις εκπτωσεις λογω τροπου πληρωμης...........
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 01 Ιούλ, 2014 12:55

papoys έγραψε:Για τους περισσότερους το πρατήριο κατάντησε αεριτζήδικη δουλειά.
Δηλαδή ανοίγουμε ένα πρατήριο χωρίς να έχουμε φράγκο στη τσέπη,με δανεικά από Τράπεζες και τις εγκαταστάσεις
από εταιρεία και προσπαθούμε με οποιοδήποτε τρόπο καρτέλ , λαθραία καύσιμα και άλλες λαμογιές να κονομήσουμε.
:thumbdown: :thumbdown:

Σοβαροί επιχειρηματίες (Καλύβια MS - Φάωνος - Μεταμόρφωση ) με δικές τους εγκαταστάσεις βλέπουμε ότι κάνουν
αυτοί τις εταιρείες ότι θέλουν και αγοράζουν χοντρικά φτηνά γιατί έχουν μετρητό και μπορούν να πουλάνε φτηνά. :thumbup:
Οι υπόλοιποι ότι νάναι................. :lol: :)) =))

Εγώ έτσι το βλέπω.Καλημέρα και καλό μήνα με όσο γίνεται φτηνότερο υγρέριο. L-)

παππου μην τρως και εσυ το παραμυθι που τρωνε ή ετσι θελουν γιατι τους βολευει καπου οι αλλοι, πολλοι πρατηριουχοι εχουν βαλει σε υποθηκη το σπιτι τους και οποια ακινητη περιουσια εχουν για να μπορουν να παρουν την εγγυητικη απο την τραπεζα για τον ανεφοδιασμο των καυσιμων.
πολυ καιρο τωρα λεω οτι απο αλλου βρωμαει η δουλεια αλλα δεν το καταλαβαινουν.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 01 Ιούλ, 2014 13:42

Ηλία είπα για τους περισσότερους και όχι όλους.
Υπάρχουν και σοβαροί υπάρχουν και κορόιδα που θα χάσουν και σπίτια.
Δυστυχώς τις καλές εποχές κάποιοι δεν φρόντισαν να κάνουν σοβαρές και υγιείς επιχειρήσεις αλλά βασίζονταν σε
δάνεια επί δανείων και επενδύσεις εταιρειών.Τώρα δυστυχώς ήρθε η στιγμή που δεν θα χάσουν μόνο το πρατήριο
αλλά και το σπίτι που είχαν υποθηκεύσει.
Όπως θα το χάσης και συ και εγώ αν λυπούμαστε τον κάθε ένα που βρίσκεται σε δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή
(στην οποία τον έφεραν οι επιλογές του) και δεν κοιτάμε το συμφέρον μας.
Δεν μιλάω μόνο για φτηνό υγραέριο αλλά γενικά.
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσίευσηαπό NickSt » Τρί 01 Ιούλ, 2014 13:56

Παππού , είσαι απόλυτος και αυτό δεν συνάδει τουλάχιστον με την ώριμη σκέψη σου μέχρι τώρα .
ΔΕΝ έφτασαν στην κόψη του ξυραφιού με τίς επιλογές τους ΟΛΟΙ όσοι βρίσκονται τώρα σε θέση απελπισίας , αλλά κάποιοι απο αυτούς , δεν έχει σημασία πόσοι . Τούς περισσότερους κάποιοι τούς οδήγησαν τεχνιέντως σε αυτή την κατάσταση , είναι οφθαλμοφανές και με λίγη σκέψη παραπάνω αντιλαμβανόμαστε το γιατί..
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 01 Ιούλ, 2014 14:18

Ρε τι θελετε να πειτε,θελετε να πειτε οτι υπαρχει περιπτωση σημερα στην Κοζανη στην Λαρισσα στα Τρικαλα κτλ που πουλανε στην αντλια 0,79-0,80 και στην Θεσ/νικη που πουλανε στην αντλια 0,92 που το ξαναλεω εχει στα ποδια της το διυλιστηριο ο Θεσσαλονικεας πρατηριουχος να αγοραζει 12-13 λεπτα ακριβοτερα το λιτρο?
Οποιος να το εκανε αυτο ειτε η εταιριες ειτε οι χονδρεμποροι αν λεω αν υπηρχε περιπτωση να γινει κατι τετοιο θα τους ειχαν λιντσαρει,μου φαινετε οτι ξεχνατε πολυ ευκολα,εδω για ψιλου πηδημα μας ειχαν γ@μησει στην απεργια οι πρατηριουχοι σιγα μην ανεχοντουσαν να πουλανε με τοσες μεγαλες διαφορες στην τιμη και ειδικα σε συγκριση με μερη με αυξημενο κοστος μεταφορικων!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 50 επισκέπτες