fokion έγραψε:valsam έγραψε: (εχω φιλο που πηγε στα δικαστηρια και κερδισε επειδη η εταιρια που τον προμυθευε και που ειχε συμβολαιο δευσμευσης του πουλουσε πιο ακριβα με αποτελεσμα να μην μπορει να ειναι ανταγωνιστικος στην τιμη!)!
Δε ξερω αν το προσεξες αλλα ηρθες στα λογια μου....
του "φιλου" σου του πουλουσε πιο "ακριβα".....
Μολις μου επιβεβαιωσες οτι για το φιλο σου αυτο που λεω ισχυε......
Tι θα γινει,οτι θελουμε η οτι μας βολευει θα βγαζουμε συμπερασμα?
Καταρχας το πρατηριο του το εστησε η εταιρια εξ'ολοκληρου με δικα της εξοδα και γι'αυτον τον λογο και του χρεωναν πιο ακριβα την βανζινη δηλ. για να βγαλουν τα γ@μησιατικα,και παλι ομως εχασαν στο δικαστηριο,για μια αντλια υγραεριου που οπως σας εγραψα με στοιχεια το ποσο κοστιζει και το ποσον ειναι σχετικα μικρο και με αυτες τις τιμες υγραεριου ο χρονος αποσβεσης ειναι πολυ μικρος,
ποιος ο λογος να βαλει καποιος την εταιρια να κανει την εγκατασταση?
Και παλι το λεω εχασε στην δικη η εταιρια!!!!!!
Και αντε ας το παρουμε δεδομενο οτι υπαρχουν και εγκαταστασεις υγραεριου που εγιναν σε πρατηρια απο τις εταιριες και οντος τους πουλανε πιο ακριβα απο καποιους,δηλ. αυτοι οι "καποιοι" που λεω δεν υπαρχουν,δηλ. δεν υπαρχει κανεις που να εκανε εγκατασταση αντλιας υγραεριου με δικα του χρηματα?
Εγω σε 6-7 πρατηρια που ρωτησα ολοι με δικα τους λεφτα εβαλαν αντλια(μιας και ειναι ξεφτιλα το ποσο και οχι κατι 100,000 που ελεγαν τα παπαγαλακια εδω μεσα!),αυτοι λοιπον γιατι να μην πουλανε πιο φθηνα απ'οτι αυτοι που τους πουλαει η εταιρια ακριβα το υγραεριο?
Μα φυσικα γιατι υπαρχει καρτελ,ολες οι αλλες θεωρειες για'μενα ειναι τριχες και bullshit!