droseros12 έγραψε:εδω και κανα διμηνο οταν εβαζα μπροστα το αμαξι με την μηχανη κρυα μεχρι να ζεσταθει σε μερικα δευτερολεπτα και να πεσει ο δεικτης στροφων του ρελαντι απο τις 1000 στις 700 το αμαξι ρεταριζε στο ρελαντι.το μαρσαρω για να ζεσταθει γιατι αν το αφησω ετσι τρεμει μπροστα το μοτερ σα να μην εχει σωστη τροφοδοσια.πριν κανα 2 βδομαδες αναβε και ενα λαμπακι περιστασιακα.το πηγα σημερα στον οπελ το εβαλε στο διαγνωστικο και μου πε οτι βγαζει σφαλμα στην πολλαπλη εισαγωγης στο twinport στις πεταλουδες δηλαδη.μου να παω μια μερα να την κατεβασει να δει τι γινεται.μπορει λεει να κολησε καμια πεταλουδα η να θελει απλα καθαρισμο.μπορει λεει να οφειλεται σε κακη εγκατασταση του συστηματος υγραεριου(το συστημα το εχω 2 χρονια αν ηταν κακη εγκατασταση λογικα θα εβγαζε προβλημα νωριτερα).
labros έγραψε:droseros12 έγραψε:εδω και κανα διμηνο οταν εβαζα μπροστα το αμαξι με την μηχανη κρυα μεχρι να ζεσταθει σε μερικα δευτερολεπτα και να πεσει ο δεικτης στροφων του ρελαντι απο τις 1000 στις 700 το αμαξι ρεταριζε στο ρελαντι.το μαρσαρω για να ζεσταθει γιατι αν το αφησω ετσι τρεμει μπροστα το μοτερ σα να μην εχει σωστη τροφοδοσια.πριν κανα 2 βδομαδες αναβε και ενα λαμπακι περιστασιακα.το πηγα σημερα στον οπελ το εβαλε στο διαγνωστικο και μου πε οτι βγαζει σφαλμα στην πολλαπλη εισαγωγης στο twinport στις πεταλουδες δηλαδη.μου να παω μια μερα να την κατεβασει να δει τι γινεται.μπορει λεει να κολησε καμια πεταλουδα η να θελει απλα καθαρισμο.μπορει λεει να οφειλεται σε κακη εγκατασταση του συστηματος υγραεριου(το συστημα το εχω 2 χρονια αν ηταν κακη εγκατασταση λογικα θα εβγαζε προβλημα νωριτερα).
Ο κινητήρας αυτός είναι σε όλες τις μαύρες λίστες για το υγραέριο. Το ρετάρισμα στο ρελαντί είναι και μια ένδειξη φθοράς βαλβίδων.
labros έγραψε:droseros12 έγραψε:εδω και κανα διμηνο οταν εβαζα μπροστα το αμαξι με την μηχανη κρυα μεχρι να ζεσταθει σε μερικα δευτερολεπτα και να πεσει ο δεικτης στροφων του ρελαντι απο τις 1000 στις 700 το αμαξι ρεταριζε στο ρελαντι.το μαρσαρω για να ζεσταθει γιατι αν το αφησω ετσι τρεμει μπροστα το μοτερ σα να μην εχει σωστη τροφοδοσια.πριν κανα 2 βδομαδες αναβε και ενα λαμπακι περιστασιακα.το πηγα σημερα στον οπελ το εβαλε στο διαγνωστικο και μου πε οτι βγαζει σφαλμα στην πολλαπλη εισαγωγης στο twinport στις πεταλουδες δηλαδη.μου να παω μια μερα να την κατεβασει να δει τι γινεται.μπορει λεει να κολησε καμια πεταλουδα η να θελει απλα καθαρισμο.μπορει λεει να οφειλεται σε κακη εγκατασταση του συστηματος υγραεριου(το συστημα το εχω 2 χρονια αν ηταν κακη εγκατασταση λογικα θα εβγαζε προβλημα νωριτερα).
Ο κινητήρας αυτός είναι σε όλες τις μαύρες λίστες για το υγραέριο. Το ρετάρισμα στο ρελαντί είναι και μια ένδειξη φθοράς βαλβίδων.
droseros12 έγραψε:labros έγραψε:droseros12 έγραψε:εδω και κανα διμηνο οταν εβαζα μπροστα το αμαξι με την μηχανη κρυα μεχρι να ζεσταθει σε μερικα δευτερολεπτα και να πεσει ο δεικτης στροφων του ρελαντι απο τις 1000 στις 700 το αμαξι ρεταριζε στο ρελαντι.το μαρσαρω για να ζεσταθει γιατι αν το αφησω ετσι τρεμει μπροστα το μοτερ σα να μην εχει σωστη τροφοδοσια.πριν κανα 2 βδομαδες αναβε και ενα λαμπακι περιστασιακα.το πηγα σημερα στον οπελ το εβαλε στο διαγνωστικο και μου πε οτι βγαζει σφαλμα στην πολλαπλη εισαγωγης στο twinport στις πεταλουδες δηλαδη.μου να παω μια μερα να την κατεβασει να δει τι γινεται.μπορει λεει να κολησε καμια πεταλουδα η να θελει απλα καθαρισμο.μπορει λεει να οφειλεται σε κακη εγκατασταση του συστηματος υγραεριου(το συστημα το εχω 2 χρονια αν ηταν κακη εγκατασταση λογικα θα εβγαζε προβλημα νωριτερα).
το αμαξι ρεταρει μονο για μερικα δευτερα μεχρι να ζεσταθει και να πεσουν οι στροφες στο ρελαντι.μετα δεν εχει κανενα θεμα.λογικα αν ειχα παρει φολα οι βαβλιδες θα ρεταριζε και μετα στο ρελαντι.το σφαλμα παντως που εδειξε το διαγνωστικο εδειχνε προβλημα στην πολλαπη εισαγωγης στο twinport.ετσι μου πε ο μηχανικος στην οπελ.
jojo77 έγραψε:Δεν ξέρω αν έχει σχέση ή όχι αλλά το καταθέτω και καταναλώστε υπεύθυνα . Όταν ρωτούσα για το δικό μου πρόβλημα ( σε ίδιο αυτοκίνητο θυμίζω ) , ένας μηχανικός μου είπε οτι οι twinport μπαίνουν στις μαύρες λίστες για το υγραέριο λόγω της πεταλούδας τους . Θέλουν ,είπε , πολύ προσοχή στο τρύπημα σε συγκεκριμένα σημεία κατά την εγκατάσταση του αερίου ειδάλλως δημιουργείται πρόβλημα
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 50 επισκέπτες
|
|
|