Λοιπον ας ξεκινησω απο την αρχη.
Το αυτοκινητο ειχε καποια θεματακια (δεν κραταγε ρελαντι, εκανε κοψιματα εν κινησει και μπουκωνε στις χαμηλες στροφες (στη βενζινη μονο) οταν ειναι κρυα η μηχανη..
Λοιπον !
1.Αλλαξαμε στο αυτοκινητο αισθητηρα map διοτι πριν οι αισθητηρες λ περνανε λαθος μετρησεις. Αλλαχτηκε και τωρα μετρανε σωστα.
2.Αλλαξαμε βαλβιδα ψυχρης το ρελαντι εφτιαξε σε πολυ μεγαλο βαθμο.
Τωρα εχουμε το αλλο προβλημα το οποιο μενει αλητο....οπως μου ειπαν "βλαβη φαντασμα" Οταν ξεκιναω το πρωι που ειναι κρυα η μηχανη κουμπωνω 1η φευγει το αμαξι αλλα λιγο ζοριζεται, με το που κουμπωνω σε χαμηλες στροφες 2α μπουκωνει το αμαξι, δηλαδη παταω το γκαζι στο πατωμα και μπουκωνει τοσο που τρεμει ολοκληρο και ΜΟΝΟ μετα τις 2200 στροφες δουλευει σωστα... αυτο γινεται μεχρι να ζεσταθει το αμαξι, μετα το προβλημα κατα μια εννοια εξαφανιζετε.. αλλα και παλι μεχρι να παει 2100 στορφες μπουκωνει λιγο αλλα δεν ειναι τοσο αισθητο. Και να σημειωσω αυτο το κανει ΜΟΝΟ στη βενζινη διοτι στο υγραεριο δεν το κανει καθολου για το λογω οτι ο εγκαταστατης μου το ειχε πει οτι το ρυθμισε ετσι ωστε ακομα και με τα θεματακια που εχει να δουλευει οσο πιο σωστα γινετε. Και τωρα ειμαι στη κλασικη κοντρα το συνεργειο μου λεει φταιει το υγραεριο και το αναποδο. Τον δευτερο βεβαια τον εμπιστευομαι λιγο περισσοτερο.... Τωρα θα παω σε κανα 2ωρο σε εναν ηλεκτρολογο (ειδικευομενο citroen) που μου συστησε ο εγκαταστατης .. για να δουμε... Εχει συμβει ρε παιδια σε σας τιποτα παρομοιο ; εχω ταλαιπωρηθει παρα πολυ τις τελευταιες 2 βδομαδες στο συνεργειο ειμαι... Εχουν κανει τα παντα ! καθαρισανε πεταλουδα γκαζιου, αλλαξανε ολο τον αισθητηρα map και ολη του την καλωδιωση,αλλαξαμε βαλβιδα ψυχρης και τωρα εχει μεινει μια σκεψη οτι καποιο απο τα μπεκ εχει προβλημα (της βενζινης) αλλα για την ωρα το μεταφερουμε μετα τις διακοπες..