valsam έγραψε:tasoshunter το εχεις βαλει σε δναμομετρα το αυτοκινητο απο τοτε που το περασες υγραεριο και λες οτι εχεις ιπποδυναμη ιδια?
Και αληθεια εσυ την καταναλωση της βενζινης την βαζεις σε αυτο το 15% που λες οτι εχεις?
To εχω βαλει εγω φιλε μου και ειδα πατημα βενζινη με αεριο διαφορες.
Αν θυμαμαι καλα με αεριο ειχα +4 ιππους και 0,5 κιλα ροπη.Αυτα ολα χωρις προγραμμα απλα απο περιεργεια.
Απλα προσεξα τι συστημα θα βαλω και σε ποιον θα παω το αμαξι μου.
εδωσα 1600ευρω το 2009 για το Icom και μεχρι τωρα δεν ειπα ποτε <<Μακακια εκανα>>
Τωρα αν εσυ οπως σου εχω ξαναπει εδωσες 500 ευρω και πηγες σε μαστορα της π@υτσας και εβαλες και συστημα της π@υτσας ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
Εχω και εγω στην δουλεια μου πολλους που κοιτανε για υγραεριο απλα φαντασου ποσο γυφτοι ειναι που ψαχνουν για συστημα με 500-600 ευρω.
Οτι πληρωνεις περνεις και στο εχω ξαναγραψει.Αν εσυ ειχες καβουρια στην τσεπη σου δεν σου φταιει κανενας μας εδω μεσα να μπαινεις και να γραφεις ολη την ωρα μοιρολατρικα σχολια για το υγραεριο.
Το υγραεριο ειναι μια επενδυση βαθους 7-10 χρονια για πολλους.εσυ αποφασιζεις αν η επενδυση θα ειναι επενδυση η θα ειναι καθαρη κονομα για τους μηχανικους/καπακαδες.
Η τεχνολογια εξελισεται οπως στους κινητηρες ετσι και στα συστηματα υγραεριου.Ειναι σαν να λεμε σε TSI κινητηρα θα βαλω συστημα αεριου ψεκασμου,ε τοτε φυσικο ειναι μετα να κλαις.
Αυτα απο εμενα ελπιζω να σε καλυψα,και θερμη παρακληση επειδη οπως σου εχω ξαναγραψει εχεις γινει πολυ βαρετος,
Αν δεν σου αρεσει το αεριο ξηλωσε το να υσηχασεις,αν σου καιει 50% παραπανω απο την βενζινη σκεψου οτι σε πιασανε κοροιδο και κατηγορησε τον εαυτο σου για αυτο οχι το αεριο.
Το θεμα εδω ειναι τιμη υγραεριου ....