mosaicm έγραψε:Προσωπικα δεν εχει τυχει να βαλω εγω αλλα συναδελφοι
Ενα πολυ μεγαλος μερος του ν. κιλκις βαζει βενζινη απο εκει, αλλα ψωνιζει και απο εκει !!!
Για την περιπτωση μου ή των συναδελφων μου δε θα τους αδικησω για κανενα απολυτως λογο, αφου το 1/4-1/3 του μισθου τους φευγει στα καυσιμα και το αλλο 1/6 σε υπολοιπα εξοδα αυτοκινητου απο τα καθημερινα ταξιδια για να πανε στα σχολεια τους. Οταν λοιπον φερνεις στο σπιτι 400-500 ευρω ενω δουλευεις !!! (ουτε part time ουτε ανεργος) δεν εχεις πολλες επιλογες παρα απο το οτι να βρεις οτι μπορεις να βρεις..και αυτη ειναι μια εναλλακτικη
Σημειωστε οτι η ανατολικη μακεδονια - θρακη βαζουν συνεχως απο Βουλγαρια...για τα ψωνια ολοι τα ξερετε. Αν νομιζεται οτι Σκοπια ειναι κακα..ενω οι Βουλγαροι καλοι..η ιστορια θα σας βοηθησει να αλλαξετε γνωμη.
Ρωτα λιγο τους γνωστους σου απο ποσα αυτοκινητα εχουνε στην οικογενεια τους και απο εκει θα παρεις και τη απαντηση μου.
Στο Θεμα Σκοπια-Βουλγαρια προσωπικα για εμενα και οι 2 ειναι γυφτο λαοι ονομα και πραγμα.
Ας πανε λοιπον οι <<πατριωτες>> μας να φουλαρουνε καυσιμα και να κανουνε τα ψωνια τους εκει.
Μην τους κακοφανει σε λιγο διαστημα λοιπον που θα εχουνε τα Σκοπια την ονομασια Μακεδονια και τοτε να δω πως θα νιωσουνε οι περηφανοι Μακεδονες μας.
Ειναι μια εναλλακτικη και αυτη αδερφε οπως εγραψες.Θα πουλησουμε το ονομα μας και την ιστορια μας στους Σκοπιανους και τους Βουλγαρους και ως ανταλλαγμα θα εχουμε φτηνα καυσιμα,φτηνο σουπερ μαρκετ και το βασικοτερο δωρεαν φαγητο και ποτα στο καζινο των Σκοπιων.
Συγγνωμη αλλα βγηκα απο τα ρουχα μου αποψε.