Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Βουλγαρία, Σκόπια - Πρατήρια Υγραερίου

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Βουλγαρία, Σκόπια - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό chrisd » Δευτ 08 Σεπ, 2014 00:03

mosaicm έγραψε:Προσωπικα δεν εχει τυχει να βαλω εγω αλλα συναδελφοι
Ενα πολυ μεγαλος μερος του ν. κιλκις βαζει βενζινη απο εκει, αλλα ψωνιζει και απο εκει !!!
Για την περιπτωση μου ή των συναδελφων μου δε θα τους αδικησω για κανενα απολυτως λογο, αφου το 1/4-1/3 του μισθου τους φευγει στα καυσιμα και το αλλο 1/6 σε υπολοιπα εξοδα αυτοκινητου απο τα καθημερινα ταξιδια για να πανε στα σχολεια τους. Οταν λοιπον φερνεις στο σπιτι 400-500 ευρω ενω δουλευεις !!! (ουτε part time ουτε ανεργος) δεν εχεις πολλες επιλογες παρα απο το οτι να βρεις οτι μπορεις να βρεις..και αυτη ειναι μια εναλλακτικη
Σημειωστε οτι η ανατολικη μακεδονια - θρακη βαζουν συνεχως απο Βουλγαρια...για τα ψωνια ολοι τα ξερετε. Αν νομιζεται οτι Σκοπια ειναι κακα..ενω οι Βουλγαροι καλοι..η ιστορια θα σας βοηθησει να αλλαξετε γνωμη.

Ρωτα λιγο τους γνωστους σου απο ποσα αυτοκινητα εχουνε στην οικογενεια τους και απο εκει θα παρεις και τη απαντηση μου.
Στο Θεμα Σκοπια-Βουλγαρια προσωπικα για εμενα και οι 2 ειναι γυφτο λαοι ονομα και πραγμα.
Ας πανε λοιπον οι <<πατριωτες>> μας να φουλαρουνε καυσιμα και να κανουνε τα ψωνια τους εκει.
Μην τους κακοφανει σε λιγο διαστημα λοιπον που θα εχουνε τα Σκοπια την ονομασια Μακεδονια και τοτε να δω πως θα νιωσουνε οι περηφανοι Μακεδονες μας.
Ειναι μια εναλλακτικη και αυτη αδερφε οπως εγραψες.Θα πουλησουμε το ονομα μας και την ιστορια μας στους Σκοπιανους και τους Βουλγαρους και ως ανταλλαγμα θα εχουμε φτηνα καυσιμα,φτηνο σουπερ μαρκετ και το βασικοτερο δωρεαν φαγητο και ποτα στο καζινο των Σκοπιων.
Συγγνωμη αλλα βγηκα απο τα ρουχα μου αποψε. :twisted: :twisted:
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 08 Σεπ, 2014 02:05

chrisd έγραψε:
mosaicm έγραψε:Προσωπικα δεν εχει τυχει να βαλω εγω αλλα συναδελφοι
Ενα πολυ μεγαλος μερος του ν. κιλκις βαζει βενζινη απο εκει, αλλα ψωνιζει και απο εκει !!!
Για την περιπτωση μου ή των συναδελφων μου δε θα τους αδικησω για κανενα απολυτως λογο, αφου το 1/4-1/3 του μισθου τους φευγει στα καυσιμα και το αλλο 1/6 σε υπολοιπα εξοδα αυτοκινητου απο τα καθημερινα ταξιδια για να πανε στα σχολεια τους. Οταν λοιπον φερνεις στο σπιτι 400-500 ευρω ενω δουλευεις !!! (ουτε part time ουτε ανεργος) δεν εχεις πολλες επιλογες παρα απο το οτι να βρεις οτι μπορεις να βρεις..και αυτη ειναι μια εναλλακτικη
Σημειωστε οτι η ανατολικη μακεδονια - θρακη βαζουν συνεχως απο Βουλγαρια...για τα ψωνια ολοι τα ξερετε. Αν νομιζεται οτι Σκοπια ειναι κακα..ενω οι Βουλγαροι καλοι..η ιστορια θα σας βοηθησει να αλλαξετε γνωμη.

Ρωτα λιγο τους γνωστους σου απο ποσα αυτοκινητα εχουνε στην οικογενεια τους και απο εκει θα παρεις και τη απαντηση μου.
Στο Θεμα Σκοπια-Βουλγαρια προσωπικα για εμενα και οι 2 ειναι γυφτο λαοι ονομα και πραγμα.
Ας πανε λοιπον οι <<πατριωτες>> μας να φουλαρουνε καυσιμα και να κανουνε τα ψωνια τους εκει.
Ας ξεκινησουνε λοιπον να κατεβαζουν το παντελονι τους σιγα σιγα και να στηνονται στην γνωστη σταση.
Μην τους κακοφανει σε λιγο διαστημα λοιπον που θα εχουνε τα Σκοπια την ονομασια Μακεδονια και τοτε να δω πως θα νιωσουνε οι περηφανοι Μακεδονες μας.
Ειναι μια εναλλακτικη και αυτη αδερφε οπως εγραψες.Θα πουλησουμε το ονομα μας και την ιστορια μας στους Σκοπιανους και τους Βουλγαρους και ως ανταλλαγμα θα εχουμε φτηνα καυσιμα,φτηνο σουπερ μαρκετ και το βασικοτερο δωρεαν φαγητο και ποτα στο καζινο των Σκοπιων.
Συγγνωμη αλλα βγηκα απο τα ρουχα μου αποψε. :twisted: :twisted:

Σωπα ρε πατριωτη μου εσυ,ειναι προτιμοτερο λες να βαλω στον Ελληναρα δηλαδη,στον Ελληναρα που με αθεμιτα μεσα και προσυνενοηση εχει παντου την ιδια τιμη καρτελ και αισχροκερδιας στερωντας μου το δικαιωμα του υγειες ανταγωνισμου και της διαφορετικης τιμης!
Μου φαινετε πολλες ειδησεις βλεπεις φιλε!
Τουλαχιστον βλεπε star εκει εχει πιο καλη ενημερωση (δηλ. εχει μπολικους κωλους απο Μυκονο κ.τ.λ!).
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 08 Σεπ, 2014 06:57

:( :( :(

ο καρτελοπρατηριουχος το χρημα που τσεπώνει το κυκλοφορεί στην Ελλαδα
Μα τσιχλες απο το περιπτερο να αγορασει....
Ο Σκοπιανος??

Αλλα αυτα ( τα εχουμε ξαναπει και παλι ) ειναι "ψιλα γραμματα".....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Re: Απ: Βουλγαρία, Σκόπια - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό anikologr » Δευτ 08 Σεπ, 2014 07:16

fokion έγραψε::( :( :(

ο καρτελοπρατηριουχος το χρημα που τσεπώνει το κυκλοφορεί στην Ελλαδα
Μα τσιχλες απο το περιπτερο να αγορασει....
Ο Σκοπιανος??

Αλλα αυτα ( τα εχουμε ξαναπει και παλι ) ειναι "ψιλα γραμματα".....

Αν κάποιος παίρνει 1000 ναι τα ρίχνει όλα στην αγορά. Αν βγάζει 10000 άντε να ρίχνει τα διπλά και τα υπόλοιπα κάνουν φτερά για τράπεζες είτε Ελλάδα είτε ακόμα χειρότερα εξωτερικό..
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 08 Σεπ, 2014 07:39

ενω το απολυτως τιποτα ειναι καλυτερο ( και δη να δινονται σε κρατος με "απαιτησεις").... οκ.... οτι πειτε...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό chrisd » Δευτ 08 Σεπ, 2014 08:05

Ενταξει ρε Valsam οτι πεις παλικαρι μου.
οπως ξανα εγραψα μην σου κακοφανει οταν αυτοι θα ειναι οι Μακεδονες και εσυ ο γυφτος του Νοτου(αν εισαι Μακεδονας βεβαια)
Οσο για τους Βουλγαρους εχεις ξεχασει το τι κανανε στην Θεσ/νικη και τι σχεδια ειχανε για αυτην,δεν εχουνε περασει πολλα χρονια.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Δευτ 08 Σεπ, 2014 11:53

respect στο σχολιο σου chrisd για Σκοπια και Βουλγαρια.
Συμβουλη προς τους υπολοιπους: Μην ασχολειστε με valsam και μην δημιουργειτε κοντρες δεν θα βρειτε ουτε κοινη γραμμη πλευσης
ουτε δικαιο σε αυτα που λετε. Οποιος θελει ας βαλει απο οπου θελει. Τα αποτελεσματα θα τα δουμε σε λιγα χρονια!!!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό NickSt » Δευτ 08 Σεπ, 2014 12:41

Δέν γίνεται , θα τη "ρ'ιξω" και ας γίνει ότι θέλει..
Λοιπόν , ξέρετε γιατί ένα κάρο κράτη έχουν αναγνωρίσει με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αυτό το έκτρωμα τα σκόπια ????..ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπάρχουν "Έλληνες" που σκέπτονται όπως ΑΥΤΟΣ που λέτε παραπάνω..Όταν θα το μετανοιώσουν , θα είναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ !!!!

( και ο δικός μου παππούς έλεγε : του κακού σου γείτονα ΔΕΝ ΤΟΥ ΟΠΛΙΖΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ !!!! )πηγαίνετε λοιπόν και "ακουμπάτε " τα στούς σκοπιανούς...περαστικά σας "Μακεδόνες"....

Edit..για να μην υπάρξουν παρανοήσεις , σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στούς ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ κα ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ , ως επίσης και ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ Εμπορικές συμφωνίες - Συναλλαγές που συνάπτονται ΜΕΤΑΞΥ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΡΑΤΩΝ !!!!...
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό mosaicm » Δευτ 08 Σεπ, 2014 14:29

ρε παιδια παλι ανοιξε flame εδω..
εγω εκανα μια ενημερωση για οποιον θελει και μπορει να παει..οχι να αρχισετε παλι τα "μπουκετα"
mosaicm

Δημοσιευσεις: 124

Δημοσίευσηαπό ntinaras » Δευτ 08 Σεπ, 2014 14:31

chrisd έγραψε:Ενταξει ρε Valsam οτι πεις παλικαρι μου.
οπως ξανα εγραψα μην σου κακοφανει οταν αυτοι θα ειναι οι Μακεδονες και εσυ ο γυφτος του Νοτου(αν εισαι Μακεδονας βεβαια)
Οσο για τους Βουλγαρους εχεις ξεχασει το τι κανανε στην Θεσ/νικη και τι σχεδια ειχανε για αυτην,δεν εχουνε περασει πολλα χρονια.

και οι γερμανοι το ιδιο
και οι ιταλοι το ιδιο
και οι αγγλοι το ιδιο
και οι αμερικανοι το ιδιο
φανταζομαι μπουκοταρεις ολων τα προιοντα και ζεις μονο με ελληνικης κατασκευης/παραγωγης?
Micra K11 1.3 Zanardi NIGS
ntinaras

Δημοσιευσεις: 230

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 73 επισκέπτες