από kostis » Παρ 12 Σεπ, 2014 08:40
Thanosr δεν πιστεύω οτι ο καταναλωτής είναι απροστάτευτος στις μέρες μας οπου υπάρχει τόσο μεγάλη αμεση πληροφόρηση,ειδικά απο το ιντερνετ.Στο χέρι του καθενός είναι να το ψάξει όσο μπορεί καλύτερα.
Και για να έρθω στο θέμα,εγώ π.χ επέλεξα να βάλω κιτ υγραερίου στην μεταμόρφωση επειδή είναι πολύ κοντά μου και επειδή τα τελευταία χρόνια που πέρναγα καθημερινά απ'έξω έβλεπα πάντα 10 + αυτοκίνητα μέσα.Μετά μπήκα εδώ στο φόρουμ και είδα διάφορες γνώμες για τον εγκαταστάτη αλλά και για την τεχνολογία των κιτ.Βλέπωντας μερικές άσχημες κριτικές για τον συγκεκριμένο εγκαταστάτη η αληθεια είναι οτι προβληματίστικα αλλά ξέρω,λογο δουλειάς , οτι όλοι δεν γίνετε να είναι πάντα 100% ικανοποιημένοι.
Έτσι πήρα το ρίσκοκατ' επιλογη και πήγα εκεί.Έβαλα BRC σε Suzuki wagonr 1.0 τρικύλινδρο μονού ψεκασμού με καρμπυρατερ. Απο κατανάλωση μια χαρά,καίει τα ίδια ακριβώς λιτρα σε lpg και βενζίνη.
Το θέμα είναι οτι στις 4100 rpm κρεμάει,ενώ με βενζίνη πάει μέχρι 5200.Τους το πήγα και μου είπαν οτι στα μονού ψεκασμού αυτό συμβαίνει και δεν μπορεί να λυθεί,το lpg σε αυτα πάει μέχρι εκεί.
Ο hlıas είχε πεί οτι αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει.Τωρα ,αφού πήρα το ρίσκο,πρέπει να βρώ και την λύση.Άν υπάρχει...
Hlia τί λες?