Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα με καινούριο BRC plug n drive !!

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Πρόβλημα με καινούριο BRC plug n drive !!

Δημοσίευσηαπό THANOSR » Πέμ 11 Σεπ, 2014 23:58

Anj890 ο καταναλωτης στην Ελλαδα ειναι εντελως απροστατευτος εκτεθειμενος στο καθε αρπακτικο που εκμεταλλευεται την φυσιολογικη αγνοια του κοσμακη σε θεματα που δεν τα κατεχει,βλεπεις ποσοι γραφουνε εδω στο forum για να βρουνε λυση στα προβληματα τους,ποιος θα τους προστατεψει ολους αυτους να μην χασουνε τα λεφτα τους , τα μεροκαματα τους και κυριως την ευχαριστηση να βαλουνε κατι στο αμαξι τους και να δουλεψει οπως ακριβως πρεπει;;
THANOSR

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό kostis » Παρ 12 Σεπ, 2014 08:40

Thanosr δεν πιστεύω οτι ο καταναλωτής είναι απροστάτευτος στις μέρες μας οπου υπάρχει τόσο μεγάλη αμεση πληροφόρηση,ειδικά απο το ιντερνετ.Στο χέρι του καθενός είναι να το ψάξει όσο μπορεί καλύτερα.
Και για να έρθω στο θέμα,εγώ π.χ επέλεξα να βάλω κιτ υγραερίου στην μεταμόρφωση επειδή είναι πολύ κοντά μου και επειδή τα τελευταία χρόνια που πέρναγα καθημερινά απ'έξω έβλεπα πάντα 10 + αυτοκίνητα μέσα.Μετά μπήκα εδώ στο φόρουμ και είδα διάφορες γνώμες για τον εγκαταστάτη αλλά και για την τεχνολογία των κιτ.Βλέπωντας μερικές άσχημες κριτικές για τον συγκεκριμένο εγκαταστάτη η αληθεια είναι οτι προβληματίστικα αλλά ξέρω,λογο δουλειάς , οτι όλοι δεν γίνετε να είναι πάντα 100% ικανοποιημένοι.
Έτσι πήρα το ρίσκοκατ' επιλογη και πήγα εκεί.Έβαλα BRC σε Suzuki wagonr 1.0 τρικύλινδρο μονού ψεκασμού με καρμπυρατερ. Απο κατανάλωση μια χαρά,καίει τα ίδια ακριβώς λιτρα σε lpg και βενζίνη.
Το θέμα είναι οτι στις 4100 rpm κρεμάει,ενώ με βενζίνη πάει μέχρι 5200.Τους το πήγα και μου είπαν οτι στα μονού ψεκασμού αυτό συμβαίνει και δεν μπορεί να λυθεί,το lpg σε αυτα πάει μέχρι εκεί.
Ο hlıas είχε πεί οτι αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει.Τωρα ,αφού πήρα το ρίσκο,πρέπει να βρώ και την λύση.Άν υπάρχει...
Hlia τί λες?
kostis

Δημοσιευσεις: 59

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 12 Σεπ, 2014 10:04

αν εχει βαλει μεικτη το να λιγο χειροτερες επιδοσεις ειναι λογικο, το να εχεις χασει 1100 στροφες οχι, σε καθε περιπτωση θα επρεπε εξ αρχης να σε εχει ενημερωσει για αυτη την "φυσιολογικη κατ αυτον" δυσλειτουργια.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό kostis » Παρ 12 Σεπ, 2014 16:47

hlias έγραψε:αν εχει βαλει μεικτη το να λιγο χειροτερες επιδοσεις ειναι λογικο, το να εχεις χασει 1100 στροφες οχι, σε καθε περιπτωση θα επρεπε εξ αρχης να σε εχει ενημερωσει για αυτη την "φυσιολογικη κατ αυτον" δυσλειτουργια.

Όταν είχα πάει αρχικά για να τα συζητήσουμε μου είχε δώσει προσφορά με Landirenzo που ψεκάζει και βενζίνη.Όταν πήγα το αυτοκίνητο για την τοποθέτηση με πήραν τηλ. μετά απο μερικές ώρες και μου είπαν αν ήξερα οτι το αυτοκίνητό μου είναι μονού ψεκασμού γιατί σε αυτά δεν μπορεί να μπεί το Landirenzo. Μετά μου είπαν οτι θα βάλουν το BRC.
Όταν το παρέλαβα μου είπαν οτι στις υψηλές στροφές θα παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα λόγο του μονού ψεκασμού.
Αλήθεια τί είναι ο μίκτης?
kostis

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 12 Σεπ, 2014 21:18

Εσυ γιατι ντε και σωνη πρεπει να ξερεις αν το αυτοκινητο σου ειναι μονου διπλου 8πλου ψεκασμου....
Καλα ρε γαμωτο ΟΥΤΕ καπο δεν ανοιξαν για να σου δωσουν προσφορά?????

Ελεος.....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό kostis » Σάβ 13 Σεπ, 2014 10:04

fokion έγραψε:Καλα ρε γαμωτο ΟΥΤΕ καπο δεν ανοιξαν για να σου δωσουν προσφορά?????
.

ΟΧΙ !!!
kostis

Δημοσίευσηαπό THANOSR » Δευτ 15 Σεπ, 2014 10:27

Καλημέρα στο forum . Σήμερα είχαμε επικοινωνία με τον αντιπρόσωπο της BRC Valerio ο οποίος φαίνεται οτι δεν ήταν πλήρως ενημερωμένος για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Θα αλλαξουμε τον εγκέφαλο , μαλλον αυτος φταιει , θα σας ενημερώσω σύντομα.
THANOSR

Δημοσίευσηαπό THANOSR » Τετ 17 Σεπ, 2014 19:04

Καλησπέρα σε όλους . Σήμερα αλλάχτηκε ο εγκέφαλος ecu και όλα πάνε μέχρι στιγμής οκ!Απο οτι φαίνεται εκεί ήτανε το πρόβλημα..Να ευχαριστήσω λοιπόν τον αντιπρόσωπο της BRC Valerio που πηρε την υπόθεση απάνω του και βρήκε αμέσως την λύση :clap: τον Χρηστο Γκεκα της Lpgas για το ενδιαφέρον του και τον Μάκη Τζουραμάνη (Πάτρα) για την εργασία του ! Τέλος καλό όλα καλά !
THANOSR

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 86 επισκέπτες