tasoshunter έγραψε:valsam έγραψε:Το σιγουρο παντος ειναι οτι ουτε μια μυγα δεν πρεπει να εχεις στο μαγαζι!
tasoshunter έγραψε:Απιστευτη κακια και μενος εναντιον ενος εγκαταστατη και ολα αυτα επειδη ο τυπος απετυχε στην εγκατασταση του αυτοκινητου του προφανως επειδη τσιγκουνευτηκε να πληρωσει πεντε φραγκα παραπανω σε σωστο εγκαταστατη!!!
Εδω ειναι valsam και τι εγραψα και τι εγραψες. Μην προσπαθεις να κανεις το γιαουρτι γαλα δεν γινεται.
Ανεκδοτα εσυ γραφεις και μας εχεις κανει εδω μεσα να γελαμε καθε μερα. Ειναι ψεμματα οτι πας σκοπια φουλαρεις τρως κανεις και βολτες εσυ δεν τα ελεγες? Μηπως ολοι αυτοι που πανε φουλαρουν τρωνε ψωνιζουν ριχνουν και καμια μπιλια στο καζινο υποφερουν και αυτοι?
Οπως σου ειπα και παλια λοιπον kepp going skopia !!!!
Τοσα μαγαζια που περνουσαν υγραεριο εχουν κλεισει τα τελευταια 2 χρονια ,εσυ δεν το παρατηρησες δηλ?
Ενα σχολιο εκανα βαση αυτων που εχω παρατηρησει το τι τραβανε τα μαγαζια με υγραεριο που απο εκει που εκλεινες ραντεβου και σου ελεγαν ελα σε 2 μηνες τωρα τα περισσοτερα μυγες κυνηγανε (στην καλυτερη!)μακαρι ο Ηλιας να ειναι η εξαιρεση του κανονα και να μην προλαβαινει απο την δουλεια!
Λιγο χλωμο το κοβω παντος ειδικα μετα και τον αντιλογο που ειχαμε για το ποσο εκτιμαει η ποσα ζηταει ο καθενας μεροκατο ,και ποσα εχει και ειναι διαθετημενος να πληρσωσει σημερα ο πελατης ,ειδικα αν εχει μεινει σε τιμες και μεροκαματα προ 2ετιας!
Γραφω πουθενα σχολιο η ευχη του τυπου "Να ψωφήσει η κατσίκα του γείτονα"?
tasoshunter για πια γαλατα και πια γιαουρια μας λες ρε φιλε,εγω αν θα παω στα Σκοπια ουτε για κουμαρια ουτε στις π@υτανες θα παω ,θα παω για υγραεριο και βενζινη για αντιδραση στα λαμογια,ενταξει παλαιοτερα αγοραζαμε και καναν καπνο που καπνιζαμε ,τωρα που το εκοψα μονο για υγραεριο και βενζινη,δεν με νοιαζει και δεν με αφορα αν ο αλλος θα αγορασει ακομη και ντοματες απο εκει,κουμαντο στην τσεπη του θα κανω?
Και οπως σου εχω πει και'γω πολλες φορες εσυ keep going σε αυτον που σου κανει "ειδικη τιμη" και ασε μας εμας στον νταλκα μας!