Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 18 Σεπ, 2014 15:03

Φιλε apagogeas δεν ειναι δυνατον η εταιρια η ο εμπορος να πουλαει τοσο πιο φθηνα στην επαρχια που το ξαναλεω εχει και το βαρος των εξτρα μεταφορικων,θα τους ειχαν λιντσαρει οι εδω πρατηριουχοι!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 18 Σεπ, 2014 15:17

hlias έγραψε:το θεμα ειναι valsam οτι εσυ ερχεσε στα λογια μου, οτι την ευθυνη για το κερτελ δεν την εχουν οι πρατηριουχοι αλλα ειναι απο ψηλοτερα, αλλα νομιζω οτι ακομα δεν το εχεις καταλαβει αυτο.
σε αλλο ενα θεμα που πρεπει να δωσεις μεγαλη βαση ειναι οτι ο τσαμπουκας και ο ψευτομαγκας ποτε μα ποτε δεν κερδιζει, αντιθετα αυτος που παει με τη λογικη και την ευγενεια μπορει να κερδισει πολλα, σταματα λοιπον να κραζεις υπαλληλους των 500 ή 600 ευρω γιατι αυτοι το μεροκαματο τους πανε να βγαλουν και ειναι αδικο για αυτους να δεχονται συμπεριφορες σαν την δικη σου, εκτος και αν εχεις αλλα προβληματα και νομιζεις οτι κανοντας την ζωη δυσκολη αυτου ή αυτης της καημενης που παει για 20 ευρω μεροκαματο εχεις κερδισει κατι ή εγινες καποιος.
καλημερα και αυτα απο μενα.

Σε καταλαβαινω Ηλια μην ανυσηχεις,εισαι απο εκεινους που οτι και να γινει δεν παραδεχεσε με τιποτα το λαθος η τα λαθη σου!
Οτι πεις λοιπον για να μην σου χαλαμε το χατηρι!
Δεν υπαρχει καρτελ(αυτο δεν μας ελεγες τοσο καιρο,και για χειροπιαστες αποδηξεις κ.τ.λ?),και αν υπαρχει οι πρατηριουχοι δεν ειναι αυτοι που το εχουν στησει!
Να τους δωσουμε και κανα μεταλιο μηπως?
Και για να σε πληροφορησω ουτε τσαμπουκας ειμαι ουτε ψευτομαγκας,μια χαρα με την ευγενια και την λογικη ανοιγω μια συζητηση τον τσαμπουκα και την ψευτομαγκια ξερεις πολυ καλα ποιοι την πουλανε,οταν στην λογικη ερωτηση η στην λογικη προταση(για μειωμενη τιμη!) μου απαντανε με τσαμπουκα η βρισια τι θες να κανω δηλ. να την πνιξω,να βαλω την ουρα κατω απο τα ποδια και να την κανω?
Οχι φιλε τους απανταω οπως τους αρμοζει!
valsam

Δημοσίευσηαπό mosaicm » Πέμ 18 Σεπ, 2014 16:15

Νομιζω οτι καποια πρατηρια επανεφεραν τις τιμες τους..τα μισα δηλαδη..Εμφανιστηκε και ενα ανατολικα ομως
mosaicm

Δημοσιευσεις: 124

Δημοσίευσηαπό apagogeas » Πέμ 18 Σεπ, 2014 17:27

valsam έγραψε:Φιλε apagogeas δεν ειναι δυνατον η εταιρια η ο εμπορος να πουλαει τοσο πιο φθηνα στην επαρχια που το ξαναλεω εχει και το βαρος των εξτρα μεταφορικων,θα τους ειχαν λιντσαρει οι εδω πρατηριουχοι!

Μα αυτό ακριβώς, άρα δεν είναι θέμα εταιρίας ούτε εμπόρου, θέμα πρατηριούχου είναι 90% αν όχι 100%. Και στα πλαίσια του "υγιούς" ανταγωνισμού, ο θεός να το κάνει, λένε πουλάμε τόσο και αν σας αρέσει, αν όχι τραβάτε 100 χιλιόμετρα να γεμίσετε. Το έχω ξαναπεί, τέτοιες τιμές παρατηρούνται σε περιοχές που είναι δύσκολο να βρεις λογική/συμφέρουσα εναλλακτική.
Τι σου λέει πχ στη Πάτρα, αν δε θέλεις, πήγαινε απέναντι που είναι φθηνότερα στο Αντίρριο (1+ χρόνο η διαφορά ήταν 3-4 λεπτά και παραπάνω), πας; Δε πας γιατί σου κοστίζει + 13 ευρώ. Το ξέρουν και βαράνε, φέτος ηρέμησαν λίγο αλλά δε πέφτει παρακάτω, τουλάχιστον δε πάει παραπάνω.
Corsa D 1.4 07' NIGS πνεύμονας/Zanardi B4 OBD/tunap. 72K km/64m -> 0.0252€/km καθ. κέρδος
apagogeas

Δημοσιευσεις: 385

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 18 Σεπ, 2014 17:30

valsam έγραψε:
hlias έγραψε:το θεμα ειναι valsam οτι εσυ ερχεσε στα λογια μου, οτι την ευθυνη για το κερτελ δεν την εχουν οι πρατηριουχοι αλλα ειναι απο ψηλοτερα, αλλα νομιζω οτι ακομα δεν το εχεις καταλαβει αυτο.
σε αλλο ενα θεμα που πρεπει να δωσεις μεγαλη βαση ειναι οτι ο τσαμπουκας και ο ψευτομαγκας ποτε μα ποτε δεν κερδιζει, αντιθετα αυτος που παει με τη λογικη και την ευγενεια μπορει να κερδισει πολλα, σταματα λοιπον να κραζεις υπαλληλους των 500 ή 600 ευρω γιατι αυτοι το μεροκαματο τους πανε να βγαλουν και ειναι αδικο για αυτους να δεχονται συμπεριφορες σαν την δικη σου, εκτος και αν εχεις αλλα προβληματα και νομιζεις οτι κανοντας την ζωη δυσκολη αυτου ή αυτης της καημενης που παει για 20 ευρω μεροκαματο εχεις κερδισει κατι ή εγινες καποιος.
καλημερα και αυτα απο μενα.

Σε καταλαβαινω Ηλια μην ανυσηχεις,εισαι απο εκεινους που οτι και να γινει δεν παραδεχεσε με τιποτα το λαθος η τα λαθη σου!
Οτι πεις λοιπον για να μην σου χαλαμε το χατηρι!
Δεν υπαρχει καρτελ(αυτο δεν μας ελεγες τοσο καιρο,και για χειροπιαστες αποδηξεις κ.τ.λ?),και αν υπαρχει οι πρατηριουχοι δεν ειναι αυτοι που το εχουν στησει!
Να τους δωσουμε και κανα μεταλιο μηπως?
Και για να σε πληροφορησω ουτε τσαμπουκας ειμαι ουτε ψευτομαγκας,μια χαρα με την ευγενια και την λογικη ανοιγω μια συζητηση τον τσαμπουκα και την ψευτομαγκια ξερεις πολυ καλα ποιοι την πουλανε,οταν στην λογικη ερωτηση η στην λογικη προταση(για μειωμενη τιμη!) μου απαντανε με τσαμπουκα η βρισια τι θες να κανω δηλ. να την πνιξω,να βαλω την ουρα κατω απο τα ποδια και να την κανω?
Οχι φιλε τους απανταω οπως τους αρμοζει!

ασε να μιλησει κανενας αλλος για αυτο και οχι εσυ.
μιλουσες με λογικη οταν καντιλιασες την κοπελετσα υπαλληλο που την περασες για ιδιοκτητρια? πιστευω και οτι η κοπελιτσα σου απαντησε με τσαμπουκα και μαγκια, ετσι δεν ειναι? μηπως σου εριξε και καμια ψιλη?
ειχες τουλαχιατος την ευθιξια και την μαγκια να πας αργοτερα και να της ζητησεις συγνωμη σε αυτην με τα 600 μισθο? τι λεω τωρα ε?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Πέμ 18 Σεπ, 2014 18:04

Ενα απο τα πρατηρια που το πρωι πουλουσαν 0.842 δεστε ποσο πουλαει τωρα!! Τι αλλαξε μεσα σε 7 ωρες?

Εικόνα
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 18 Σεπ, 2014 18:28

tasoshunter έγραψε:Ενα απο τα πρατηρια που το πρωι πουλουσαν 0.842 δεστε ποσο πουλαει τωρα!! Τι αλλαξε μεσα σε 7 ωρες?

Εικόνα

Tι δηλ. να αλλαξε λες εσυ,τιποτα δεν αλλαξε φιλε,το ιδιο εργο ακριβος το εχουμε δει και το ειχα προβλεψει οτι θα το ξαναδουμε πριν λιγες ωρες!
Και μετα μου λετε οτι ειμαι λαθος που παω Σκοπια και Βουλγαρια για γεμισμα,ρε ουτε απο ευγενικα λογια ουτε απο λογικα επιχηρηματα ουτε απο τιποτα δεν χαμπαριαζουν,μονο με ουτσα στρωνουν αυτοι!
valsam

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 18 Σεπ, 2014 18:44

Hλια να παει στο αφεντικο της και να πει τα παραπανω της ,οτι ερχονται πελατες και εκφραζουν παραπωνα για την τιμη του υγραεριου,οταν λεω "της ταχωσα' και τα "εχωσα σε ολους και ολα" απο που και ως που συμπαιρανες οτι την εβρισα χυδαια χριστοπαναγιες μαντη μου εσυ και πρεπει να ζητησω και συγνωμη!

Αυτα εγραψα,αντε πες μου που λεω οτι καντιλιασα την κοπελετσα υπαλληλο?
Το μονο καντιλιασμα που εριξα ηταν στον ευτο μου που αποκαλεσα μ@λακα που βαζω με 90 λεπτα τολιτρο!

"και της ειπα της αφεντικινας ο μονος λογος που βγαινω απο τον δρομο και σου ερχομαι εδω για να γεμισω ειναι για το -5% της Πειραιως ,μολις τελειωσει αυτη η προσφορα τερμα τα γεμισματα απο κανεναν σας ,μεγαλη δεξαμενη και γεμισμα απο Σκοπια,δεν ειναι δυνατον ο κυριος που βλεπεις να βαζει με 76 λεπτα στην Κοζανη και μεις οι μ@λακες με 90,κανονιστε την πορεια σας ,αν μου πεις ΟΚ θα μου κανεις τιμη 10 λεπτα λιγοτερα απότι εχεις τωρα θα ερθω αλλιος buy buy πεταξε το πουλακι,της τα εχωσα για το καρτελ τους ,τα εχωσα στο κρατος που δεν κανει τιποτα ,γενικα τα εχωσα σε ολους,παγωτο εμεινε η αφεντικινα"

Εσυ αν εισαι μ@λακας εγκαταστατης και περνανε καθε μερα πελατες απο το μαγαζι και εσυ λειπεις και αυτοι οι δυσαρεστημενοι πελατες εκφραζουν τα παραπονα τους για την δουλεια που εχεις κανει πανω στο αυτοκινητο πρεπει να ζητησει συγνωμη ο πελετης γιατι θιχτηκαν οι υπαλοιλοι σου?
Οχι Ηλια εσυ πρεπει να ζητησεις συγνωμη απο τους υπαληλους σου!!!!!!
valsam

Δημοσίευσηαπό mosaicm » Πέμ 18 Σεπ, 2014 18:55

tasoshunter έγραψε:Ενα απο τα πρατηρια που το πρωι πουλουσαν 0.842 δεστε ποσο πουλαει τωρα!! Τι αλλαξε μεσα σε 7 ωρες?

Εικόνα

τασο αυτο ειπα
οτι δεν ειναι μονο ενα αλλα τρια απο τα εξι !!
Υπαρχει ομως και ενα που εμφανιστηκε ανατολικα με 0.849
mosaicm

Δημοσίευσηαπό mosaicm » Πέμ 18 Σεπ, 2014 19:01

τωρα που εριξα ξανα μια ματια και αυτος στην ανατολικη μεσα σε μια μερα επανεφερε την τιμη και ολοι στην δυτικη
ηταν ενα προσυνεννοημενο μπαμ μιας μερας...μια κοροιδια δηλαδη..οποιος το πηρε χαμπατι το πηρε...
το δουλεμα συνεχιζεται
νομιζω οτι αυτο καταδεικνυει το ανετο περιθωριο κερδους που εχουν , αφου ειναι βεβαιο οτι δεν πουλουσαν σε τιμη (0.842) που θα εμπαιναν μεσα

παντως με 0.729 πας Βεροια και το ρεβανι δωρο ! (υπαρχει και εκο με 0.739 -3% με GO)
mosaicm

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 60 επισκέπτες