fokion έγραψε:Το make a long storry short που λενε και στα ελληνικά, αν ημουν στην θεση σου αυτη τη στιγμη και ηθελα να κρατησω το αυτοκινητο θα εφτιαχνα το μοτερ οσο καλυτερα μπορουσα και θα συνεχιζα με αεριο ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ οτι θα αντεξει τοσο ωστε να ειναι τουλαχιστον συμφαιρον
Θα ελεγχα συχνα τις βαλβιδες θα εβαζα καλα λαδια δε θα το ζοριζα στο αεριο ( χαμηλές στροφές ) και αλλα τετοια
fokion Το make a long storry short λεφτα για αγορα αυτοκινητου δεν υπαρχουν,κοιταω μετα την π@παρα που εφαγα να την βγαλω οσο πιο οικονομικα γινετε αν φυσικα γινετε το αυτοκινητο για να καιει υγραεριο ,αν ειναι να γινει και να καιω βενζινη δεν το κανω καθολου!
Εσυ πριν απο λιγο γυρισες και ειπες με μια βεβαιοτητα "Το πολυ πολυ να παρεις "παραταση"......το μοτερ σου ειναι "παθητικο".....",τωρα γυρνας και ερχεσαι στα λογια μου και μου λες "αν ημουν στην θεση σου αυτη τη στιγμη και ηθελα να κρατησω το αυτοκινητο θα εφτιαχνα το μοτερ οσο καλυτερα μπορουσα και θα συνεχιζα με αεριο ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ οτι θα αντεξει τοσο ωστε να ειναι τουλαχιστον συμφαιρον"!
Γιάυτο και ψαχνομαι,αν ειναι να γινει δουλεια και να την βγαλω με κανα 600ρη μαξ. 700ρη να την κανω γιατι κανεις τελικα μου φαινετε οτι δεν ξερει που πανε τα τεσσερα,σιγα μην ριξω 1000ρικα και βαλε και να τραβαωτις κολωτριχες μου ξανα,150 για εδρες Καρβίδιο του βολφραμίου και ενα καλο ημιτατιον ημισετ με ολα μεσα βαλβιδες-φλαντες και βιδες κεφαλης αλλα 150 ευρω με τα μεταφορικα http://www.ebay.com/itm/97-01-Honda-CRV ... 28&vxp=mtr και αλλα 100 βαζω για οδηγους κ.τ.λ ,αντε 400 ευρω για ανταλακτικα και τι θα περει ο μηχανικος και ο ρεκτιφιατζης ,αν μου ζητησουν εκατος απο 150 καλος αν ζητησουν παραπανω παει πρεσα το crv!

, αν ημουν στην θεση σου αυτη τη στιγμη και ηθελα να κρατησω το αυτοκινητο θα εφτιαχνα το μοτερ οσο καλυτερα μπορουσα και θα συνεχιζα με αεριο ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ οτι θα αντεξει τοσο ωστε να ειναι τουλαχιστον συμφαιρον