sarakats85 έγραψε:Συνεχίζεις πάλι με το ίδιο ύφος. ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΑΔΙΕΡΑ όχι δεν βάζει. Στα Τρίκαλα όπου ο μηχανικός έχει και τη lovato και brc και έχει άλλα 2 honda με διαφορετικό σύστημα από το δικό μου και όλα έχουν θέμα.
sarakats85 έγραψε:Έβαλα icom με λαδιέρα υγραέριο στα 160.000 χλμ στο crv του πατέρα μου 2001 μοντέλο
chrisd έγραψε:sarakats85 έγραψε:Συνεχίζεις πάλι με το ίδιο ύφος. ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΑΔΙΕΡΑ όχι δεν βάζει. Στα Τρίκαλα όπου ο μηχανικός έχει και τη lovato και brc και έχει άλλα 2 honda με διαφορετικό σύστημα από το δικό μου και όλα έχουν θέμα.
Δεν μου απαντησες σε ποιον εβαλες το συστημα σου?
Ο μπιρμπος εχει συνεργασια και με την Νissan κυριακουλη αν θυμαμαι καλα και εχω πετυχει κανα 2 qashqai που βαζανε Icom.
Tα αμαξια αυτα ειναι στην μαυρη λιστα γιατι ομως ο Μπιρμπος βαζουνε για να τα καταστρεψουνε?
chrisd έγραψε:sarakats85 έγραψε:Συνεχίζεις πάλι με το ίδιο ύφος. ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΑΔΙΕΡΑ όχι δεν βάζει. Στα Τρίκαλα όπου ο μηχανικός έχει και τη lovato και brc και έχει άλλα 2 honda με διαφορετικό σύστημα από το δικό μου και όλα έχουν θέμα.
Δεν μου απαντησες σε ποιον εβαλες το συστημα σου?
Ο μπιρμπος εχει συνεργασια και με την Νissan κυριακουλη αν θυμαμαι καλα και εχω πετυχει κανα 2 qashqai που βαζανε Icom.
Tα αμαξια αυτα ειναι στην μαυρη λιστα γιατι ομως ο Μπιρμπος βαζουνε για να τα καταστρεψουνε?
chrisd έγραψε:valsam έγραψε:Μολις ελαβα προσωπικο μυνημα απο συμφορουμιτη με CRV 2000 μοντ. με icom συστημα που τοσο εξυμνεις περασμενο και αυτου'νου το μοτερ δυστηχος εφτασε στο σημειο "δεν παιρνει αλλη ρυθμιση βαλβιδων"!
Και εγω μολις ελαβα ενα PM απο αστροναυτη του διεθνους διαστημικου σταθμου και μου εγραψε οτι στον Αρη εχει κυκλοφοριακο προβλημα.
Ρε φιλε ολα καλα αυτα που λες αλλα δεν μας λες σε τι κατασταση ηταν το αμαξι ποσα χλμ ειχε αν εκανε σερβις η απλα περναγε απεξω,αν ρυθμιζε της βαλβιδες βαση προδιαγραφων κατασκευαστη κτλ.
Θεωρω οτι δεν ειναι σωστο να κατηγορουμε σοβαρα συστηματα υγραεριου απο την στιγμη που πολλοι δεν εχουνε λεφτα ουτε λαδια να αλλαξουνε.
fokion έγραψε:Valsam η ΜΟΝΗ "συμβουλη" που μπορω να σου δωσω ειναι να ρωτησεις ΑΝ ο οποιος μαστορας ρεκτιφιατζης κ.λ.π. κ.λ.π. ΕΙΔΕ διαφορά στην αντοχη με ενισχημενες εδρες.... κι ας ηταν κατ' αρχην και σε οτιδηποτε μοτερ οχι απαραιτητα ιδιο με το δικό σου...
και αν αυτο το μοτερ ( θα πρεπει και να ) εκανε και ΙΚΑΝΟ αριθμό χιλιομετρων μετα την επισκευη....
Οπως σου ειπα... δε βλεπω αλλη λυση αυτη τη στιγμη...
προχωρας και βλεπεις.....
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: ilias4x4 και 77 επισκέπτες
|
|
|