Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κλείσιμο βαλβίδων!

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Κλείσιμο βαλβίδων!

Δημοσίευσηαπό sarakats85 » Δευτ 20 Οκτ, 2014 13:17

HRV
sarakats85

Δημοσιευσεις: 37

Δημοσίευσηαπό chrisd » Δευτ 20 Οκτ, 2014 13:20

sarakats85 έγραψε:Συνεχίζεις πάλι με το ίδιο ύφος. ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΑΔΙΕΡΑ όχι δεν βάζει. Στα Τρίκαλα όπου ο μηχανικός έχει και τη lovato και brc και έχει άλλα 2 honda με διαφορετικό σύστημα από το δικό μου και όλα έχουν θέμα.

Δεν μου απαντησες σε ποιον εβαλες το συστημα σου?
Ο μπιρμπος εχει συνεργασια και με την Νissan κυριακουλη αν θυμαμαι καλα και εχω πετυχει κανα 2 qashqai που βαζανε Icom.
Tα αμαξια αυτα ειναι στην μαυρη λιστα γιατι ομως ο Μπιρμπος βαζουνε για να τα καταστρεψουνε?
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 20 Οκτ, 2014 13:28

sarakats85 έγραψε:Έβαλα icom με λαδιέρα υγραέριο στα 160.000 χλμ στο crv του πατέρα μου 2001 μοντέλο

Ok γιατι εδω λες CRV και μπερδευτηκαμε...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Re: Απ: Κλείσιμο βαλβίδων!

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Δευτ 20 Οκτ, 2014 13:30

chrisd έγραψε:
sarakats85 έγραψε:Συνεχίζεις πάλι με το ίδιο ύφος. ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΑΔΙΕΡΑ όχι δεν βάζει. Στα Τρίκαλα όπου ο μηχανικός έχει και τη lovato και brc και έχει άλλα 2 honda με διαφορετικό σύστημα από το δικό μου και όλα έχουν θέμα.

Ο μπιρμπος εχει συνεργασια και με την Νissan κυριακουλη αν θυμαμαι καλα και εχω πετυχει κανα 2 qashqai που βαζανε Icom.
Tα αμαξια αυτα ειναι στην μαυρη λιστα γιατι ομως ο Μπιρμπος βαζουνε για να τα καταστρεψουνε?

Πρεπει να ενημερωνει τον πελατη και αν ο πελατης επιμενει να βαλει καλως του βαζει. Αν ομως δεν τον ενημερωνει ειναι απαραδεκτος.

Το ιδιο και στα honda. Λαβατε ενημερωση για τα hrv και crv σας για το τι θα συμβει ή καθολου?
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό sarakats85 » Δευτ 20 Οκτ, 2014 14:58

chrisd έγραψε:

Καλή διαφήμιση έχεις κάνει στο μπίρμπο εγώ επίτηδες δεν ανέφερα το όνομα του μάστορα στα τρίκαλα όποιος θέλει ινμποξ.
ΚΑΙ στο αμάξι που επισκεύασε είπε οτι θα του πάει άλλα 100000 χλμ σίγουρα μέχρι να ξαναπάθει το ίδιο αλλά συμφέρει και σίγουρα έχει ενημερώσει τους ιδιοκτήτες από τα quasquai απλά η επισκευή όπως είπε ο φίλος από πάνω συμφέρει γιαυτό μπαίνουμε στην φασαρία και το άγχος του υγραερίου.

Ορισμένοι κάνετε χειρότερα από γυναίκες με περίοδο ώρες ώρες με τον τρόπο που απαντάτε σε ανθρώπους που εκφράζουν την άποψή τους..
ούτε στα κομμωτήρια δε γίνονται τέτοιου είδους συζητήσεις.. και κλείνω εδώ το θέμα από τη μεριά μου.
θα επανέλθω με φώτο από την κεφαλή μόλις την λύσω πιθανόν στα χριστούγεννα κοντά αν με πάει που θα έχω άδεια ώστε να ασχοληθώ.
sarakats85

Δημοσιευσεις: 37

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 20 Οκτ, 2014 15:32

Δυστηχος υπαρχουν πολλες αληθειες σε αυτα που γραφει κατα καιρους ο Κyriak!
Μεση τιμη αμολυβδης εδω Θεσ/νικη 1,60(σημερα και με 1,51 βρισκεις!),μεση τιμη υγραεριου 93 λεπτα εδω Θεσ/νικη,καντε τωρα τους υπολογισμους με αυτες τις τιμες και 20,000 διανυθεντα χλμ (οπως στην δικη μου περιπτωση!)και οχι 60,000 χλμ,βαλτε και 30% αυξηση καταναλωσης + λαδοξυδα και δειτε τι ουτσα εφαγα εγω με το υγραεριο!
Δυστηχος δεν ειμαι ο μονος υπαρχουν και αλλοι πολλοι (οπως υπαρχουν και πολλοι που τα αυτοκινητα τους ειναι πιο ανθεκτικα στην χρηση υγραεριου!)αλλα ειπαμε την αληθεια πολυ δυσκολα θα την μαθουμε για το ποια αυτοκινητα και ποσα τελικα την πατησαν με το υγραεριο,ποιος να μας την πει την αληθεια,ο μηχανικος που τριβει τα χερια του αφου καθε μερα ανεβοκατεβαζει κεφαλαρια(με τα ματια μου τα εχω δει στην Χοντα!),ο εγκαταστατης,ο ρεκτιφιατζης ,ο πρατηριουχος,ποιος απόλους που ασχολουνται με το υγραεριο θα μας πει την πραγματικη αληθεια ,φυσικα κανεις αφου ειναι ενατιον των συμφεροντων τους!
2 χρονια ημουν στο φορουμ και διαβαζα καθημερινα για να παρω την αποφαση να βαλω υγραεριο,2 χρονια παρακαλω και παλι εφαγα παπα,τους γυρισα ολους και οταν λεω ολους ενοω τουλαχιστον το 80-90% των εγκαταστατων εδω στην Θεσ/νικη και με αυτα που ακουσα και διαβασα εδω μεσα πηρα την αποφαση,το ξερω το "οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι"και πραγματικα μπηκα στην υγραεριοκινηση με πολυ μικρο καλαθι(τελικα δεν χρειαζομουν καθολου καλαθι!),το ρεζουμε για να μην σας κουραζω (το εχω γραψει αρκετες φορες!) στο να παρω αποφαση ηταν οτι οταν θα μου βγαλει την ζημια (το ειχα σιγουρα παρα τις διαβεβαιωσεις των περισσοτερων εγκαταστατων οτι δεν θα μου βγαλει προβλημα!)στην χειροτερη των περιπτωσεων ηταν οτι θα εχω κανει αποσβεση και θα εχω εξοικονομισει και τα λεφτα της ζημιας και θα μου εχει μεινει και κερδος στην τσεπη!
Το θεμα τωρα ειναι αφου την πατησα πια,τωρα αν γινετε να διορθωθει το αυτοκινητο σωστα για να καιει υγραεριο απροβληματιστα,απ'οτι καταλαβαινω ομως κανεις δεν μου το εγγυατε αυτο και μαλλον μου βρωμαει πια οτι παιζει το σεναριο απ 'ολους τους εμπλεκομενους "αφου τον βρηκαμε τον μ@λακα κατσε να συνεχισουμε να τον αρμεγουμε"!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 20 Οκτ, 2014 15:37

1
valsam

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 20 Οκτ, 2014 15:40

chrisd έγραψε:
valsam έγραψε:Μολις ελαβα προσωπικο μυνημα απο συμφορουμιτη με CRV 2000 μοντ. με icom συστημα που τοσο εξυμνεις περασμενο και αυτου'νου το μοτερ δυστηχος εφτασε στο σημειο "δεν παιρνει αλλη ρυθμιση βαλβιδων"!

Και εγω μολις ελαβα ενα PM απο αστροναυτη του διεθνους διαστημικου σταθμου και μου εγραψε οτι στον Αρη εχει κυκλοφοριακο προβλημα.
Ρε φιλε ολα καλα αυτα που λες αλλα δεν μας λες σε τι κατασταση ηταν το αμαξι ποσα χλμ ειχε αν εκανε σερβις η απλα περναγε απεξω,αν ρυθμιζε της βαλβιδες βαση προδιαγραφων κατασκευαστη κτλ.
Θεωρω οτι δεν ειναι σωστο να κατηγορουμε σοβαρα συστηματα υγραεριου απο την στιγμη που πολλοι δεν εχουνε λεφτα ουτε λαδια να αλλαξουνε.

Πες μας τωρα οτι ειναι δημιουργημα της φαντασιας μου ο sarakats85 ,η μαλλον συνεχισε την π@παρια οτι με icom δεν θα παθενα τιποτα και οτι το δικο μου συστημα ειναι για τα μπαζα!
Τι εγινε τελικα,πηρες κανα καινουργιο PM απο το φιλαρακι σου τον αστροναυτη του διεθνους διαστημικου σταθμου στον Αρη, εχει κυκλοφοριακο προβλημα η ανοιξαν οι δρομοι?
Λιγη τσιπα και κανα συγνωμη δεν βλαπτει chrisd!
Τελευταία επεξεργασία από valsam και Δευτ 20 Οκτ, 2014 15:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
valsam

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 20 Οκτ, 2014 15:45

Valsam η ΜΟΝΗ "συμβουλη" που μπορω να σου δωσω ειναι να ρωτησεις ΑΝ ο οποιος μαστορας ρεκτιφιατζης κ.λ.π. κ.λ.π. ΕΙΔΕ διαφορά στην αντοχη με ενισχημενες εδρες.... κι ας ηταν κατ' αρχην και σε οτιδηποτε μοτερ οχι απαραιτητα ιδιο με το δικό σου...
και αν αυτο το μοτερ ( θα πρεπει και να ) εκανε και ΙΚΑΝΟ αριθμό χιλιομετρων μετα την επισκευη....

Οπως σου ειπα... δε βλεπω αλλη λυση αυτη τη στιγμη...

προχωρας και βλεπεις.....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 20 Οκτ, 2014 16:01

fokion έγραψε:Valsam η ΜΟΝΗ "συμβουλη" που μπορω να σου δωσω ειναι να ρωτησεις ΑΝ ο οποιος μαστορας ρεκτιφιατζης κ.λ.π. κ.λ.π. ΕΙΔΕ διαφορά στην αντοχη με ενισχημενες εδρες.... κι ας ηταν κατ' αρχην και σε οτιδηποτε μοτερ οχι απαραιτητα ιδιο με το δικό σου...
και αν αυτο το μοτερ ( θα πρεπει και να ) εκανε και ΙΚΑΝΟ αριθμό χιλιομετρων μετα την επισκευη....

Οπως σου ειπα... δε βλεπω αλλη λυση αυτη τη στιγμη...

προχωρας και βλεπεις.....

Το προχωρας και βλεπεις fokion δεν ειναι λυση,γιατι με το προχωρας και βλεπεις φευγουν λεφτα και λεφτα δεν υπαρχουν αλλα και να υπηρχαν παλι δεν θα ηθελα να τα ριξω σε τρυπιο κουμπαρα!
Εχω τους 2 φιλους με τα maverick(3 ειναι με ζημια απο υγραεριο αλλα τον 3ο δεν τον γνωριζω και τοσο καλα!)και κραταω ως τελευταια καβαντζα να τους παρω και να τους ρωτησω τα τι και πως και ποσο και ποσα χλμ εχουν κανει απο το ρεκτιφιε,την Παρασκευη μιλουσα με τον αλλον φιλο με ενα accent που εκανε ρεκτιφιε στο αυτοκινητο απο το υγραεριο,εκεινος μου ειπε οτι ειχε κανει την ιδια ερωτηση για ενισχυμενες εδρες και βαλβιδες και ο ρεκτιφιατζης και ο μηχανικος του ειπαν οτι οι ενισχυμενες εδρες και βαλβιδες ειναι μ@λακιες και οτι δεν υπαρχει τετοο πραγμα,μαλιστα του ειπαν οτι δεν ειναι δυνατον το εργοστασιο να μην βαζει οτι καλυτερο υλικο υπαρχει και να υπαρχουν aftermarket καλυτερα,και του εβαλαν ξανα απλες,του βγηκε 1050 ευρω η επισκευη και εκανε βαλβιες-εδρες ελλατηρια και κουζινετα και οτι το μοτερ εγινε καινουργιο,μου το εβαλε μπρος και μιλαμε οτι εκανε λες και ηταν ντιζελ του 1950,τι συζητηση να συνεχισω με τον ανθρωπο λοιπον,δεν ηθελα να τον στεναχωρησω μιας και'γω στεναχωρεθηκα ακουγοντας το αυτοκινητο του γιατι πραγματικα εβαλα τον εαυτο μου στην θεση του μιας και δεν απεχω και πολυ απ'το να ειμαι και'γω στην ιδια ακριβος θεση,αυτο θελω να αποφυγω αν ειναι δυνατον !
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 73 επισκέπτες