Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ψεκασμός Βενζίνης

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Ψεκασμός Βενζίνης

Δημοσίευσηαπό labros » Τετ 22 Οκτ, 2014 10:41

valsam έγραψε:Και ποιοι ειναι αυτοι οι κινητηρες αποδεδειγμενα που δεν ειναι ευαισθητοι στο υγραεριο,μιας και ο δικος μας εχει μετρημενες μερες πια απο το υγραεριο και ψαχνουμε για μεταχειρησμενο αυτοκινητο που να μην ειναι ευαισθητο στο υγραεριο για να βαλουμε το μολις ενος ετους συστημα μας επανω?
Γιατι αν ειναι να βασιστω στις λιστες της BRC και Prins φεξε μου και γλιστρησα,χθες μιλουσα με φιλο που εχουν 2 i20 στην εταιρια και και τα 2 εβγαλαν προβλημα στην κεφαλι απο το υγραεριο και τα i20 δεν ειναι σε καμια λιστα,φιλος με accent μια απο τα ιδια,και φιλοι (τρεις!) με maverick μια απο τα ιδια και μαλιστα ο ενας χθες μου ειπε οτι παρολου που εφτιαξε το κεφαλαρι παλι του εβγαλε ζημια και το ξαναεφτιαξε και κυκλοφορει πια με βενζινη!
Αν λοιπον ξερει κανεις συμφορουμιτης αυτοκινητο που να εχει βγαλει 100-200-300,000 χλμ με υγραεριο και να μην εχει βγαλει προβλημα VSR σας παρακαλαω να με ενημερωσετε μιας και οι μερες του δικου αυτοκινητου ειναι μετρημενες και ερχονται και τα τελη κυκλοφοριας που θα ηθελα να τα αποφυγω!

Κινητήρες που αποδεδειγμένα δεν έχουν πρόβλημα με το υγραέριο δεν υπάρχουν. Υπάρχουν όμως κινητήρες που αποδεδειγμένα έχουν πρόβλημα όπως είναι ο δικός σου.
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Πέμ 06 Νοέμ, 2014 02:34

labros έγραψε:
valsam έγραψε:Και ποιοι ειναι αυτοι οι κινητηρες αποδεδειγμενα που δεν ειναι ευαισθητοι στο υγραεριο,μιας και ο δικος μας εχει μετρημενες μερες πια απο το υγραεριο και ψαχνουμε για μεταχειρησμενο αυτοκινητο που να μην ειναι ευαισθητο στο υγραεριο για να βαλουμε το μολις ενος ετους συστημα μας επανω?
Γιατι αν ειναι να βασιστω στις λιστες της BRC και Prins φεξε μου και γλιστρησα,χθες μιλουσα με φιλο που εχουν 2 i20 στην εταιρια και και τα 2 εβγαλαν προβλημα στην κεφαλι απο το υγραεριο και τα i20 δεν ειναι σε καμια λιστα,φιλος με accent μια απο τα ιδια,και φιλοι (τρεις!) με maverick μια απο τα ιδια και μαλιστα ο ενας χθες μου ειπε οτι παρολου που εφτιαξε το κεφαλαρι παλι του εβγαλε ζημια και το ξαναεφτιαξε και κυκλοφορει πια με βενζινη!
Αν λοιπον ξερει κανεις συμφορουμιτης αυτοκινητο που να εχει βγαλει 100-200-300,000 χλμ με υγραεριο και να μην εχει βγαλει προβλημα VSR σας παρακαλαω να με ενημερωσετε μιας και οι μερες του δικου αυτοκινητου ειναι μετρημενες και ερχονται και τα τελη κυκλοφοριας που θα ηθελα να τα αποφυγω!

Κινητήρες που αποδεδειγμένα δεν έχουν πρόβλημα με το υγραέριο δεν υπάρχουν. Υπάρχουν όμως κινητήρες που αποδεδειγμένα έχουν πρόβλημα όπως είναι ο δικός σου.

δηλαδή ρε πατριώτη....τι μας λές τώρα;;;;
για πες το μας στα ελληνικά...γιατι δε βγάζει νόημα η δήλωσή σου!!

δηλαδή μας λές... αποδεδειγμένα ανθρωποι που επιβίωσαν το καρκίνο δεν υπάρχουν.
αλλά...υπάρχουν άνθρωποι που αποδεδειγμένα πεθαναν απο καρκίνο.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Δημοσίευσηαπό labros » Πέμ 06 Νοέμ, 2014 13:14

antonis8via έγραψε:
labros έγραψε:

δηλαδή ρε πατριώτη....τι μας λές τώρα;;;;
για πες το μας στα ελληνικά...γιατι δε βγάζει νόημα η δήλωσή σου!!

δηλαδή μας λές... αποδεδειγμένα ανθρωποι που επιβίωσαν το καρκίνο δεν υπάρχουν.
αλλά...υπάρχουν άνθρωποι που αποδεδειγμένα πεθαναν απο καρκίνο.
Λέω πολύ απλά ότι αν βάλεις σε ένα αυτοκίνητο που δεν είναι στις μαύρες λίστες υγραέριο πάλι δε μπορεί κάποιος να σου δώσει εγγύηση ότι θα βγάλει πχ 200000χλμ χωρίς να βγάλει πρόβλημα. Είτε το θέλουμε είτε όχι το υγραέριο για τους γνωστούς λόγους φθείρει τις βαλβίδες εξαγωγής πιο γρήγορα από ότι η βενζίνη. όλοι όσοι βάλαμε, μαζί και εγώ, το βάλαμε με την ελπίδα ότι η ζημιά θα έρθει σε ικανό αριθμό χλμ ώστε να συμφέρει.Άρα ως προς το πρώτο σκέλος άνθρωποι που να επιβίωσαν του καρκίνου υπάρχουν. Αυτοκίνητα που να έβγαλαν περισσότερα χλμ από ότι θα έβγαζαν με βενζίνη δεν υπάρχουν (από όσο ξέρω εγώ τουλάχιστον). Το λέω χωρίς να είμαι αντίπαλος του υγραερίου, το αντίθετο μάλιστα. Υπάρχουν όμως αυτοκίνητα που αποδεδειγμένα βγάζουν πολύ γρήγορα το πρόβλημα όπως αυτό του Valsam. σε αυτά εγώ δε θα έβαζα υγραέριο. Δε νομίζω ότι έκανα κάποιον παράλογο συλλογισμό.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 06 Νοέμ, 2014 13:48

η μαλακια παει συννεφο.
εχει δωσει καποιος κατασκευαστης εγγυηση οτι 200.000km δεν θα χαλασει ο κινητηρας με βενζινη, οχι οτι θα το φτιαξει αν θα χαλασει αλλα οτι ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ?
αν ναι πεστε μου ποιος και σε ποιο μοντελο, θα ειναι το επομενο αυτοκινητο που θα αγορασω, αν οχι σκεφτειτε πριν αμολησετε και αλλη, ξερετε εσεις......................
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό labros » Πέμ 06 Νοέμ, 2014 13:55

hlias έγραψε:η μαλακια παει συννεφο.
εχει δωσει καποιος κατασκευαστης εγγυηση οτι 200.000km δεν θα χαλασει ο κινητηρας με βενζινη, οχι οτι θα το φτιαξει αν θα χαλασει αλλα οτι ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ?
αν ναι πεστε μου ποιος και σε ποιο μοντελο, θα ειναι το επομενο αυτοκινητο που θα αγορασω, αν οχι σκεφτειτε πριν αμολησετε και αλλη, ξερετε εσεις......................

Όχι δε μπορεί να σου δώσει και θα ήταν παράλογο να το κάνει. Δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς. Προφανώς δε διαβάζεις όλο το post. Και νομίζω ότι μέχρι τώρα στο forum (και έχω καιρό) δεν έχω αμολήσει πολλές ξέρεις εσύ.
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 06 Νοέμ, 2014 14:11

labros έγραψε:

Όχι δε μπορεί να σου δώσει και θα ήταν παράλογο να το κάνει. Δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς. Προφανώς δε διαβάζεις όλο το post. Και νομίζω ότι μέχρι τώρα στο forum (και έχω καιρό) δεν έχω αμολήσει πολλές ξέρεις εσύ.

Λέω πολύ απλά ότι αν βάλεις σε ένα αυτοκίνητο που δεν είναι στις μαύρες λίστες υγραέριο πάλι δε μπορεί κάποιος να σου δώσει εγγύηση ότι θα βγάλει πχ 200000χλμ χωρίς να βγάλει πρόβλημα.
το σχολιο μου σε οποιον το εγραψε πηγαινε.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό labros » Πέμ 06 Νοέμ, 2014 14:27

hlias έγραψε:
labros έγραψε:

Λέω πολύ απλά ότι αν βάλεις σε ένα αυτοκίνητο που δεν είναι στις μαύρες λίστες υγραέριο πάλι δε μπορεί κάποιος να σου δώσει εγγύηση ότι θα βγάλει πχ 200000χλμ χωρίς να βγάλει πρόβλημα.
το σχολιο μου σε οποιον το εγραψε πηγαινε.

Εγώ έγραψα το σχόλιο σαν απάντηση στον Αντώνη που επίσης 'αρπάχτηκε'. Αν το διαβάσετε ολόκληρο δε νομίζω ότι θα διαφωνήσετε κάπου
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 06 Νοέμ, 2014 15:20

η παραθεση δεν εγινε σωστη και βγηκε στον Αντωνη.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό labros » Πέμ 06 Νοέμ, 2014 15:29

hlias έγραψε:η παραθεση δεν εγινε σωστη και βγηκε στον Αντωνη.

Ναι αυτό είναι αλήθεια. Απαντάω στον Αντώνη από το σημείο που αρχίζει αυτή η φράση. Αλλά δεν άφησα κενό.
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσίευσηαπό NickSt » Πέμ 06 Νοέμ, 2014 16:54

Λάμπρο , Ηλία ..sorry φιλαράκια για τη σφήνα , δεν είμαι κανενός συνήγορος ..μάλλον έγινε παρεξήγηση απο "μπερδεγουέι" :lol: :lol: ..εγώ ψιλοκατάλαβα ότι τελικά λέτε σχεδόν το ίδιο ../..τώρα άμα καμιά φορά ο Ηλίας "ρίχνει" και κανένα "γαλλικό" :mrgreen: :mrgreen: ,"μελετήστε" τον λίγο μέσα απο το Forum και θα διαπιστώσετε ότι είναι μια χαρά και φίνο παλληκάρι..

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ΔΕΝ γνωρίζω τον Ηλία αυτοπρσώπως , εκφράζω μόνο την δική μου άποψη που έχω σχηματίσει μετά απο πολύ διάβασμα όλων των θεμάτων του Forum...
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες