hlias έγραψε:valsam έγραψε:Οτι να'ναι ειμαστε τελικα,τσομπανιδες κυριολεκτικα!
Για να μαθει καποιος την αληθεια πρεπει τελικα ο ιδιος να κανει τον Σερλοκ Χολμς!
Και μετα σου λεει ο Ηλιας πανε σε καποιον που θα σου δωσει εγγυηση!
valsam διαβαζω προσεκτικα αυτα που γραφεις τις περισσοτερες φορες για να σε κραξω και καποιες για να σε συμπονεσω, αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι σε ολους τους τεχνικους που εχεις επιλεξει εχεις πεσει διανα, ποσοστο επιτυχιας 100%, αλλαξε ροτα γιατι εχεις πετυχει ολους τους κατσαπλιαδες, τωρα το τι φταιει το φανταζομαι αλλα αν το πω θα ανοιξουμε νεο κυκλο αντιπαραθεσεων χωρις ουσια καμμια.
απο αυτα που εχουμε πει μεταξυ μας σου λεω οτι ο μηχανικος σου δεν κανει αδερφε, εχει μεινει καμια 20ρια χρονια πισω στην τεχνολογια και αυτη η ρημαδα τρεχει πολυ γρηγορα, ψαξε να βρεις καποιον αλλο.
αν δεν σου κανει κοπο γραψε μας τις καταναλωσεις που εχεις μετα την τελευταια ρυθμιση που εκανες, θα σε παρακαλεσω μην μου βαλεις μεσα τοσο το λαδι, τοσο το σερβις κτλ, απλα μονο την βενζινη και το υγραεριο.
κατι ακομα, σημερα υπαρχουν πολλα μαγαζια που δινουν εγγυηση για την εργασια τους και τα ανταλλακτικα που επιλεξανε να χρησιμοποιησουνε.
manoliss έγραψε:η αληθεια είναι ότι στην πιατσα υπαρχουν τιμιοι μηχανικοι αλλα είναι μετρημένοι στο ένα χερι ....ο δικος μου μηχανικος επειδή ξερει ότι με τα σιτροεν ασχολουμαι εδώ και πολλα χρονια 15+ και επειδή εχω ακρες από ανταλακτικα μεχρι και προχειρες συμβουλες για προβλήματα από μακρια ξερει οτι δεν μπορει να με γελασει μια φορα το εκανε και εκανε 2 χρονια να με δει και όταν πηγα για καφε....το συζητήσαμε και παραδεχτηκε και από τοτε ......ότι πει αυτό είναι οντως χωρις σαλτσες και αρωματα
σεβομαι ότι θελει να βγαλει από τα ανταλακτικα του αλλα και εκει με μετρο διοτι ξερει ότι θα μαθω ποσο εχει το εξαρτημα και ποσο το χρεωνει....
fokion έγραψε:Βρες αλλο μαστορα.
Ειλικρινα στο λεω....
Καθε μαστορας που σεβεται τον εαυτο του εχει "καβα" αναλλωσιμα ανταλακτικά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για τους καλους του πελατες...
Πχ πολλαπλασιαστες ηλεκτρονικές καναν αισθητηρα Λ και παει λεγοντας...
Αλλιως παρε το service manual του αυτοκινητου σου ειτε το Haynes ειτε μεσω ιντερνετ και ξεκινα το διαβασμα.
Εχει συνηθως αναλυτικές οδηγιες του τυπου σε καθε συμπτωμα τι μπορει να ειναι ( flow diagram τυπου) να ξερει πανω κατω τι παιζει.
Επεισεις καβατζαρεις κι εσυ δικο σου στοκ "αναλλωσιμων ανταλλακτικών" πχ εγω κραταω πολλαπλασιαστες που ναι μεν εχει σπασει το φυσακι αλλα αν το βαλεις "καπως" δουλευουν σε καποια δοκιμη που θες να κανεις....
οι εποχες του "λεφτα υπαρχουν" εχουν περασει οποτε κι εμεις ως καταναλωτες πρεπει να "εξελιχθουμε"...
valsam έγραψε:Επειδη εχει ακομη λιγη ζωη το καπακι ειπαμε τωρα τελευταια κυκλοφορω σχεδον μονο με βενζινη (και λογο της τιμης του υραεριου στη Θεσ/νικη),φιλος συμφορουμιτης ομως μου εστειλε ενα ενδιαφερον μυνημα οπου μου προτεινει να παιξω με τα μπουζι " με ενα θερμοτερο μπουζι πετυχαινεις ευκολοτερα αυτοκαθαρισμο, ο αυτοκαθαρισμος πετυχαινεται περιπου στους 660-680 βαθμους, αν με την καυση υγραεριου ανεβαινει στους 730-750 τοτε αρχιζουν να φθειρονται οι εδρες των βαλβιδων, με το να πας σε ενα βαθμο ψυχροτερο μπουζι θα ριξεις τη θερμοκρασια 70-80 βαθμους τη θερμοκρασια καυσης θεωρητικα στην ιδανικη"!
Τι λετε ρε παιδια ισχυουν αυτα ,δηλ. αν βαλω εναν βαθμο ψυχροτερο μπουζι δεν θα εχω τοσο το προβλημα του vsr?
Και αν ναι ποια μπουζι προτεινετε(φθηνα και καλα γιατι αλλα λεφτα δυσκολα ριχνω για να ειμαι υγραεριοκινητος!)
Αυτα κανουν?
http://www.ebay.co.uk/itm/4x-Brisk-Silv ... 817wt_1199
Aν αλλαξω μπουζι θα πρεπει να ξαναρυθμιστει το συστημα?
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 72 επισκέπτες
|
|
|