Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Απ: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό gkal » Τετ 03 Δεκ, 2014 18:02

Μαζευτειτε μια μέρα 50 ατομα με πανώ εξω απο το βενζινάδικο οτι στην Αθήνα και αλλου πωλειται 66 λεπτά.
KIA RIO - Prins Silverline 2.0
Hyundai Matrix - Europgas Basico 24
gkal

Δημοσιευσεις: 122

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 03 Δεκ, 2014 18:05

ναι εχεις δικιο - επειρεαζομαι απο τις Αθηναικές να το πω τιμές...

Απλά - και ισως δε το εξηγησα σωστα - δε μπορει η τιμη να πεσει - πες - στο μισό, επειδη η τιμη του βαρελιου επεσε στο μισό.

( Ελπιζω τωρα να εγινε ξεκαθαρο τι θελω να πω )
Δηλ

Οταν το βαρελι ειχε 115 δολαρια η βενζινα ειχε σχεδον 1, 7
τωρα που επεσε στα 60κατι ε τιμη δε μπορει να πεσει στα 90 λεπτα....
Μονο αν ξεραμε ολο τον επιμερισμό κοστους σε ολα τα σταδια και εντος και εκτος δηιλιστιριου....

Σιγουρα παντως απο την στιγμη που το ευρος τιμων στην αθηνα ειναι μεταξυ 0,67 και 0,77 χοντρικά ε ναι το δικό σας 0,84 σαν ελαχιστο ειναι "αδικαιολογητο" για οποιο εστω λογο πιστευει ο καθενας.
Εσυ λες πρατηριουχοι εγω λεω εταιρείες οκ διαφωνουμε δικαιομα αμφοτερων , αλλα δε παυει για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ λογο τελικα το 0,84 να ειναι πιασοκολεϊσον...............
Τελευταία επεξεργασία από fokion και Τετ 03 Δεκ, 2014 18:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 03 Δεκ, 2014 18:08

gkal έγραψε:Μαζευτειτε μια μέρα 50 ατομα με πανώ εξω απο το βενζινάδικο οτι στην Αθήνα και αλλου πωλειται 66 λεπτά.

Μαζευτηκαμε στη Λαυριου...
πηγε να γινει φαωνος
και γινοταν παρελαση εκει που οι αλλοι βαραγαν στην κυριολεξια μυγες

και?????
αλλαξε κατι???
ηταν οκ για λιγες μερες εγινε ντορος, μαζεψε πελατακια, φαωνος ομως δεν εμεινε.....
"στο μαντρι".......

Ειναι ΠΛΕΟΝ ξεκαθαρο ποιοι ειναι οι ΣΥΝΕΠΕΙΣ
MS Καλυβια και Φαωνως μιλοντας για Αττικη τουλαχιστον....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό mudkia » Τετ 03 Δεκ, 2014 18:19

Εχουμε και στα δυτικα 2-3 φθηνα Fοκιοn, μπορει να μη βαζω εγω αν και από τους 2 περναω από μπροστα =; , παντος πρεπει να τους το αναγνωρισω :wave: :wave:
KIA sportage BRC στο αυτοματο και αλαδοτο
Άβαταρ μέλους
mudkia

Δημοσιευσεις: 185

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 03 Δεκ, 2014 19:21

gkal έγραψε:Μαζευτειτε μια μέρα 50 ατομα με πανώ εξω απο το βενζινάδικο οτι στην Αθήνα και αλλου πωλειται 66 λεπτά.

50?????
Oυτε 5 δεν μπορουμε να μαζευτουμε,ολοι σου λενε ασε τον αλλον να βγαλει το φιδι απο την τρυπα!
Σημερα μου τελειωσε το Σκοπιανο υγραεριο (και πολυ καλο μαλιστα!),εχω ακομη 55 λιτρα Σκοπιανης βενζινης που την βλεπω με κατι ταληρα(2 το πολυ,δηλ. 10 ευρω!)νταβατιδικο τιμης υγραεριου να με βγαζει αλλες 2 βδομαδες,δηλ. μια φορα τις 3 βδομαδες θα πεταγομαι στα Σκοπια να γεμιζω και να πα να χεστουν οπως το εχω πει χιλιες φορες,τουλαχιστον ετσι καιω βενζινη με 1,20 ευρω το λιτρο και οχι υγραεριο που αποδεδειγμενα μου γ@μαει το αμαξι με 84+30% αυξηση καταναλωσης =1,10 ευρω το αντιστοιχο λιτρο!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Τετ 03 Δεκ, 2014 20:16

Nα μου επιτρεψεις να σου πω οτι δεν ειναι λυση ουτε η Βουλγαρια,ουτε τα Σκοπια...Και στην τελικη υπαρχει και η αστυνομια και το ΙΝ.ΚΑ.Δεν μπορει ρε φιλε ο αλλος να πουλαει 63λεπτα στα Γιαννενα και εσυ 85 εδω...Δεν γινεται.Απο το ιδιο διυλιστηριο δεν βγαινουν ολα???Ανελυσε μου λοιπον κυριε πρατηριουχε πως ο αλλος με 63 λεπτα βγαζει μεροκαματο και εσυ θες 83 για να το βγαλεις...
Και εγω στην γειτονια μου εχω πρατηριο με αεριο στα 78λεπτα,που απο εμενα παιρνει τα 3,και την κανω για Φαωνος....
Και στην τελικη δεν μπορει,καποιος πρατηριουχος με συνειδηση και οχι λαμογιο θα υπαρχει στην Θεσσαλονικη
Seat Cordoba Vario 1.6 101hp με Lovato.47.000χλμ σε 2,5 χρονια και συνεχιζουμε...
periklas723

Δημοσιευσεις: 469

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 03 Δεκ, 2014 20:37

periklas723 έγραψε:Nα μου επιτρεψεις να σου πω οτι δεν ειναι λυση ουτε η Βουλγαρια,ουτε τα Σκοπια...Και στην τελικη υπαρχει και η αστυνομια και το ΙΝ.ΚΑ.Δεν μπορει ρε φιλε ο αλλος να πουλαει 63λεπτα στα Γιαννενα και εσυ 85 εδω...Δεν γινεται.Απο το ιδιο διυλιστηριο δεν βγαινουν ολα???Ανελυσε μου λοιπον κυριε πρατηριουχε πως ο αλλος με 63 λεπτα βγαζει μεροκαματο και εσυ θες 83 για να το βγαλεις...
Και εγω στην γειτονια μου εχω πρατηριο με αεριο στα 78λεπτα,που απο εμενα παιρνει τα 3,και την κανω για Φαωνος....
Και στην τελικη δεν μπορει,καποιος πρατηριουχος με συνειδηση και οχι λαμογιο θα υπαρχει στην Θεσσαλονικη

Φιλε αλλα απ'οτι βλεπω εισαι νεος στο φορουμ και μαλλον δεν ξερεις τι γινετε εδω Θεσ/νικη με το θεμα της τιμης του υγραεριο,γιαυτο και εχεις δικαιωμα να κανεις λαθος στις εκτιμησεις σου!
Να'σαι καλα που μας εκανες και γελασαμε φιλε,γελασα πολυ με το " Και στην τελικη υπαρχει και η αστυνομια και το ΙΝ.ΚΑ" αλλα με αυτο που γελασα μεχρι δακρυων ηταν το "Και στην τελικη δεν μπορει,καποιος πρατηριουχος με συνειδηση και οχι λαμογιο θα υπαρχει στην Θεσσαλονικη"!
valsam

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Τετ 03 Δεκ, 2014 20:45

Και στην Αθηνα πολλοι το ακουνε για ανεκδοτο,ομως βρεθηκε η Φαωνος,βρεθηκαν τα Καλυβια,και ειδικα η Φαωνος ΣΥΜΜΑΖΕΨΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑΣ,και το προβλημα εχει λυθει σε μεγαλο βαθμο.Απο την αλλη,οντως εχεις δικιο οτι το καλυτερο ανεκδοτο ειναι το ΙΝ.ΚΑ και η αστυνομια,γιατι εχουμε την καραμελα:Ελευθερη αγορα εχουμε,οσο θελω πουλαω...

Ερωτηση:Γιατι στην Κοζανη εχει 75λεπτα το αεριο αραγε??? ;)
Seat Cordoba Vario 1.6 101hp με Lovato.47.000χλμ σε 2,5 χρονια και συνεχιζουμε...
periklas723

Δημοσιευσεις: 469

Δημοσίευσηαπό gkal » Τετ 03 Δεκ, 2014 23:26

Φαωνος και MS
KIA RIO - Prins Silverline 2.0
Hyundai Matrix - Europgas Basico 24
gkal

Δημοσιευσεις: 122

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 04 Δεκ, 2014 02:05

periklas723 έγραψε:Και στην Αθηνα πολλοι το ακουνε για ανεκδοτο,ομως βρεθηκε η Φαωνος,βρεθηκαν τα Καλυβια,και ειδικα η Φαωνος ΣΥΜΜΑΖΕΨΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑΣ,και το προβλημα εχει λυθει σε μεγαλο βαθμο.Απο την αλλη,οντως εχεις δικιο οτι το καλυτερο ανεκδοτο ειναι το ΙΝ.ΚΑ και η αστυνομια,γιατι εχουμε την καραμελα:Ελευθερη αγορα εχουμε,οσο θελω πουλαω...

Ερωτηση:Γιατι στην Κοζανη εχει 75λεπτα το αεριο αραγε??? ;)

Βρε δεν υπαρχει Φαωνος στην Θεσ/νικη,πως να στο πω δεν υπαρχει κανεις με διαφορετικη τιμη,δεν υπαρχει τιποτα περα απο το 83,5-83,9,!
Ερωτηση:Γιατι στην Κοζανη εχει 75λεπτα το αεριο αραγε???
Απαντηση:Γιατι αραγε?
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 31 επισκέπτες