gkal έγραψε:Μαζευτειτε μια μέρα 50 ατομα με πανώ εξω απο το βενζινάδικο οτι στην Αθήνα και αλλου πωλειται 66 λεπτά.
, παντος πρεπει να τους το αναγνωρισω gkal έγραψε:Μαζευτειτε μια μέρα 50 ατομα με πανώ εξω απο το βενζινάδικο οτι στην Αθήνα και αλλου πωλειται 66 λεπτά.
periklas723 έγραψε:Nα μου επιτρεψεις να σου πω οτι δεν ειναι λυση ουτε η Βουλγαρια,ουτε τα Σκοπια...Και στην τελικη υπαρχει και η αστυνομια και το ΙΝ.ΚΑ.Δεν μπορει ρε φιλε ο αλλος να πουλαει 63λεπτα στα Γιαννενα και εσυ 85 εδω...Δεν γινεται.Απο το ιδιο διυλιστηριο δεν βγαινουν ολα???Ανελυσε μου λοιπον κυριε πρατηριουχε πως ο αλλος με 63 λεπτα βγαζει μεροκαματο και εσυ θες 83 για να το βγαλεις...
Και εγω στην γειτονια μου εχω πρατηριο με αεριο στα 78λεπτα,που απο εμενα παιρνει τα 3,και την κανω για Φαωνος....
Και στην τελικη δεν μπορει,καποιος πρατηριουχος με συνειδηση και οχι λαμογιο θα υπαρχει στην Θεσσαλονικη

periklas723 έγραψε:Και στην Αθηνα πολλοι το ακουνε για ανεκδοτο,ομως βρεθηκε η Φαωνος,βρεθηκαν τα Καλυβια,και ειδικα η Φαωνος ΣΥΜΜΑΖΕΨΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑΣ,και το προβλημα εχει λυθει σε μεγαλο βαθμο.Απο την αλλη,οντως εχεις δικιο οτι το καλυτερο ανεκδοτο ειναι το ΙΝ.ΚΑ και η αστυνομια,γιατι εχουμε την καραμελα:Ελευθερη αγορα εχουμε,οσο θελω πουλαω...
Ερωτηση:Γιατι στην Κοζανη εχει 75λεπτα το αεριο αραγε???
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 29 επισκέπτες
|
|
|