maevius έγραψε:Kyriak επειδη το παιζεις σοβαρος (ενω δεν εισαι) ψευδεσαι συνεχεια. Λες λαθος τιμες για να βγεις απο πανω γιατι θιγεται ο τρολλοεγωισμος σου. 1.20 που εχει σημερα η βενζινη;;;; και γιατι γραφεις 0.80 το υγραεριο; Σε ολη την Ελλαδα εχει 0.80;;;;
Και ποτε ειπα εγω οτι δεν θελω να φθηνηνει η βενζινη;; Μαζοχα ειμαι;; Μακαρι να πεσει κατω απο ευρω και δεν θα ξανακαψω υγραεριο.
Και αν παθω ζημια (καπακι κλπ) απο επιλογη μου θα ειναι και θα το γραψω αμεσως. Ομως ηδη εχει υπερκαλυφθει το κοστος του αν και οταν.
Και ποτε πηγε 1.15 το υγραεριο και που;;;; Με ψεμματα υποστηριζεις τα λεγομενα σου;;;; Με φωτοβολιδες περιμενεις πολιτισμενο διαλογο;;;
Ο periklas723 επειδη αμφισβητησε την ποιοτητα της βενζινης λογω χαμηλης τιμης τον λες λαμογιο;;;;; Και θες να σε παρουν σοβαρα;;;;;;;
Γιατι δεν λες ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΙΠΑ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ 1.20 ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΜΑΚΑΚΙΑ.....
και γιατι λες ψεμματα για την δουλεια μου;;;; Γιατι υπονοεις οτι ειμαι εμπορος υγραεριου η εγκαταστατης;;;;
Με γνωριζεις;;;
Μπορεις να το αποδειξεις;;;;; Και οταν σε προκαλω να το αποδειξεις γιατι κρυβεσαι;; Τζαμπα μαγκιες;;
Γιατι αφου ξερεις τι ειμαι δεν με ρεζιλευεις;;;;; Γιατι κρυβεσαι;;;;;;
Δεν εχεις @@ ;;;;;;;
Ετσι εχεις μαθει;; με ψεμματα λασπολογιες πισω απο ενα νικ και συκοφαντιες να απαντας σε οποιον δεν δεχεται τα παπατζιλικια σου;;;;;;
Και για οσους διαβαζετε για αλλη μια φορα δεν θα απαντησει τετοιος θρασυδειλος ψευτης ειναι ο Κυριακ.........
Εγω φρεσκος ειμαι εδω...Αλλα ειχα ακουσει για εναν γραφικο που καποτε ελεγε οτι θα παει το αεριο στην τιμη της βενζινης,οτι θα εξισωθει ο φορος κλπ κλπ...
Τελευταια φορα που του απανταω:Εγω εβγαλα τα λεφτα μου με το αεριο στα 80λεπτα περιπου και την βενζινη στο 1,60...Κανε εναν υπολογισμο με 70 λεπτα αεριο και 1,35 βενζινη,και με 20% επιπλεον καταναλωση,ειμαι κερδισμενος η δεν ειμαι????
Οταν περσι βολταριζα με 80λεπτα,ενω η βενζινη ηταν στο 1,60 γελαγα με κατι περιπτωσεις σαν και σενα,που χωρις κανενα στοιχειο και κανοντας συζητηση καφενειου ελεγαν "χειροβομβιδες τα αμαξια με το αεριο,και δεν μπαινω μεσα...Αλλα στο ταξι που τοσα χρονια εκαιγε υγραεριο ακουσες τιποτα???ΟΧΙ...Τερμα οι κουβεντες λοιπον,αμα δεν εχεις επιχειρηματα[ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ]
Υ.Γ.1 Μια που ξερεις ποτε θα μου πεταξει καπακι,θα μου δωσεις και 6 νουμερα για το τζοκερ????
Υ.Γ.2 Εναν βενζινα μου θυμιζεις στην γειτονια μου που λεει:Καταστρεφονται τα αμαξια με το αεριο,χαλια ποιοτητα κλπ κλπ και απλα ειναι ο ..γραφικος της περιοχης
Seat Cordoba Vario 1.6 101hp με Lovato.47.000χλμ σε 2,5 χρονια και συνεχιζουμε...