Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό apagogeas » Σάβ 06 Δεκ, 2014 20:28

kyriak έγραψε:
maevius έγραψε:Και ποτε πηγε 1.15 το υγραεριο και που;;;; Με ψεμματα υποστηριζεις τα λεγομενα σου;;;; Με φωτοβολιδες περιμενεις πολιτισμενο διαλογο;;;

τιμές λιανικής πώλησης καυσίμων ανά νομό Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012( τότε που τα λέγαμε ....)

ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ

ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ 1,100 1,020

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ 1,090 1,025
ΝΟΜΟΣ ΖΑΚΤΝΘΟΥ 1,140 1,080
ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1,183 1,128

ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΤΜΝΗΣ 1,147 1,095

ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ 1,198 1,157
ΝΟΜΟ΢ ΘΕ΢΢ΑΛΟΝΙΚΗ΢ 1,099 1,021
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 1,310 1,003
ΝΟΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 1,089 1,035

ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 1,089 0,965

Για δώσε λινκ που τα βρήκες αυτά; Τουλάχιστον για την Αχαϊα που τη παρακολουθώ δε θυμάμαι ουδέποτε κάτι τέτοιο που παρουσιάζεις. Επίσης αν θέλεις να είσαι σωστός, παρουσίασε και τη λίστα με τις φθηνότερες περιοχές, όχι μόνο τις ακριβότερες. Δε βλέπω πουθενά Θεσσαλία, Αθήνα, μόνο τις περιοχές που ξέρουμε (πλην Ιωαννίνων) ότι είναι ακριβές. Χαίρω πολύ, μου έβαλες μέσα Αχαϊα και Θεσαλονίκη και Κρήση, πες μας κάτι που δε ξέρουμε. Αλλά 1.10 Αχαϊα πότε και που;; Δώσε λινκ.
Τελευταία επεξεργασία από apagogeas και Σάβ 06 Δεκ, 2014 20:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Corsa D 1.4 07' NIGS πνεύμονας/Zanardi B4 OBD/tunap. 72K km/64m -> 0.0252€/km καθ. κέρδος
apagogeas

Δημοσιευσεις: 385

Δημοσίευσηαπό kyriak » Σάβ 06 Δεκ, 2014 20:35

apagogeas έγραψε:
kyriak έγραψε:
maevius έγραψε:Και ποτε πηγε 1.15 το υγραεριο και που;;;; Με ψεμματα υποστηριζεις τα λεγομενα σου;;;; Με φωτοβολιδες περιμενεις πολιτισμενο διαλογο;;;

τιμές λιανικής πώλησης καυσίμων ανά νομό Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012( τότε που τα λέγαμε ....)

ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ

ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ 1,100 1,020

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ 1,090 1,025

ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ 1,198 1,157

Για δώσε λινκ που τα βρήκες αυτά; Τουλάχιστον για την Αχαϊα που τη παρακολουθώ δε θυμάμαι ουδέποτε κάτι τέτοιο που παρουσιάζεις. Επίσης αν θέλεις να είσαι σωστός, παρουσίασε και τη λίστα με τις φθηνότερες περιοχές, όχι μόνο τις ακριβότερες. Δε βλέπω πουθενά Θεσσαλία, Αθήνα, μόνο τις περιοχές που ξέρουμε (πλην Ιωαννίνων) ότι είναι ακριβές. Χαίρω πολύ, μου έβαλες μέσα Αχαϊα και Θεσαλονίκη και Κρήση, πες μας κάτι που δε ξέρουμε. Αλλά 1.10 Αχαϊα πότε και που;; Δώσε λινκ.

Με αμφισβητείς? , από ότι φαίνεται δεν τα παρακολουθείς καλά τα πράγματα , δώσε τα δικά σου για να με διαψεύσεις αφού τα μελετάς καλά και είναι διαφορετικά, χαχχαχαχαχα , έχει γεμίσει λαμογια εδώ μέσα
Υ.Γ. πάντως μπορώ να σου πω δεδομένα από τις 27/4/2012 ,
kyriak

Δημοσιευσεις: 160

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 06 Δεκ, 2014 21:48

kyriak έγραψε:Χααχχα συνεχίζεις? Υπάρχουν και στο διαδίκτυο ένα λινκ είναι αμα χρειαστει, χαχαχ λαμογιοοοοο, όπως και στο 4Τ φόρουμ αυτά που έλεγες υπάρχουν , όπως και στο οπελ κλαμπ κτλ κτλ τα έχω δήξει και εδώ αλλά σβηστήκαν , αλλά υπάρχουν ……Βασανίσου

Εννοείτε ότι ο κόσμος ξέρει , τα περισσότερα συνεργεία κρατιούνται από τα ρεκτιφιέ και τις βλάβες των lpg …..όσοι κινούνται με υγραέριο πάνε μια φορά τον μηνά τουλάχιστον στο συνεργείο για κάτι …. Οι καταναλώσεις όλων είναι στο 30%+ , εκτός φυσικά από καμία 10αρια εδώ μέσα που έχουν 100000κμ χωρίς σέρβις , το πάνε τάπα , και καιει όσο με την βενζίνη.

Είμαι άρρωστος που δεν θέλω να βάλω υγραέριο να σωθώ , καλά λες , να το πηγαίνω τάπα χχαχαχα

Παντος για να λεμε του στραβου το δικιο στο συνεργειο που παω (honda -mitsubishi)σχεδον μονιμος οποτε παω (και τελευταια πηγαινα αρκετα συχνα!)εχουν ενα αυτοκινητο στην ραμπα για κεφαλαρι απο υγραεριο,οποιος θελει το πιστευει και οποιος θελει το αμφισβητει!
Και οχι δεν παμε οσοι κινουμαστε(κινουμασταν γιατι εγω περα απο ελαχιστο Σκοπιανο υγραεριο μονο με βενζινη παω πια!)μια φορα τον μηνα στο συνεργειο για κατι που λες!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό kostasSC » Σάβ 06 Δεκ, 2014 22:02

kyriak έγραψε:Ενώ με 0,63 το υγραέριο είναι ποιότητα κορυφή , λ@μογιο χαχαχαχα,
Αλλά και όπως τα λες, το υγραέριο όσο καλό και να είναι το καπάκι θα το πάρεις αγκαλιά, θες δεν θες , προβλήματα δεν έχουν μόνο οι εγκαταστάτες και οι αβανταδόροι του φόρουμ

+1000
kostasSC

Δημοσιευσεις: 23

Δημοσίευσηαπό kostasSC » Σάβ 06 Δεκ, 2014 22:04

valsam έγραψε:Παντος για να λεμε του στραβου το δικιο στο συνεργειο που παω (honda -mitsubishi)σχεδον μονιμος οποτε παω (και τελευταια πηγαινα αρκετα συχνα!)εχουν ενα αυτοκινητο στην ραμπα για κεφαλαρι απο υγραεριο,οποιος θελει το πιστευει και οποιος θελει το αμφισβητει!
Και οχι δεν παμε οσοι κινουμαστε(κινουμασταν γιατι εγω περα απο ελαχιστο Σκοπιανο υγραεριο μονο με βενζινη παω πια!)μια φορα τον μηνα στο συνεργειο για κατι που λες!

Μια χαρά είναι το υγραέριο...να δουλέψουν λίγο και τα συνεργεία που βαράνε μύγες !!! :))
kostasSC

Δημοσιευσεις: 23

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Σάβ 06 Δεκ, 2014 22:48

maevius έγραψε:Kyriak επειδη το παιζεις σοβαρος (ενω δεν εισαι) ψευδεσαι συνεχεια. Λες λαθος τιμες για να βγεις απο πανω γιατι θιγεται ο τρολλοεγωισμος σου. 1.20 που εχει σημερα η βενζινη;;;; και γιατι γραφεις 0.80 το υγραεριο; Σε ολη την Ελλαδα εχει 0.80;;;;
Και ποτε ειπα εγω οτι δεν θελω να φθηνηνει η βενζινη;; Μαζοχα ειμαι;; Μακαρι να πεσει κατω απο ευρω και δεν θα ξανακαψω υγραεριο.
Και αν παθω ζημια (καπακι κλπ) απο επιλογη μου θα ειναι και θα το γραψω αμεσως. Ομως ηδη εχει υπερκαλυφθει το κοστος του αν και οταν.
Και ποτε πηγε 1.15 το υγραεριο και που;;;; Με ψεμματα υποστηριζεις τα λεγομενα σου;;;; Με φωτοβολιδες περιμενεις πολιτισμενο διαλογο;;;
Ο periklas723 επειδη αμφισβητησε την ποιοτητα της βενζινης λογω χαμηλης τιμης τον λες λαμογιο;;;;; Και θες να σε παρουν σοβαρα;;;;;;;
Γιατι δεν λες ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΙΠΑ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ 1.20 ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΜΑΚΑΚΙΑ.....
και γιατι λες ψεμματα για την δουλεια μου;;;; Γιατι υπονοεις οτι ειμαι εμπορος υγραεριου η εγκαταστατης;;;;
Με γνωριζεις;;;
Μπορεις να το αποδειξεις;;;;; Και οταν σε προκαλω να το αποδειξεις γιατι κρυβεσαι;; Τζαμπα μαγκιες;;
Γιατι αφου ξερεις τι ειμαι δεν με ρεζιλευεις;;;;; Γιατι κρυβεσαι;;;;;;
Δεν εχεις @@ ;;;;;;;
Ετσι εχεις μαθει;; με ψεμματα λασπολογιες πισω απο ενα νικ και συκοφαντιες να απαντας σε οποιον δεν δεχεται τα παπατζιλικια σου;;;;;;

Και για οσους διαβαζετε για αλλη μια φορα δεν θα απαντησει τετοιος θρασυδειλος ψευτης ειναι ο Κυριακ.........

Εγω φρεσκος ειμαι εδω...Αλλα ειχα ακουσει για εναν γραφικο που καποτε ελεγε οτι θα παει το αεριο στην τιμη της βενζινης,οτι θα εξισωθει ο φορος κλπ κλπ...
Τελευταια φορα που του απανταω:Εγω εβγαλα τα λεφτα μου με το αεριο στα 80λεπτα περιπου και την βενζινη στο 1,60...Κανε εναν υπολογισμο με 70 λεπτα αεριο και 1,35 βενζινη,και με 20% επιπλεον καταναλωση,ειμαι κερδισμενος η δεν ειμαι????
Οταν περσι βολταριζα με 80λεπτα,ενω η βενζινη ηταν στο 1,60 γελαγα με κατι περιπτωσεις σαν και σενα,που χωρις κανενα στοιχειο και κανοντας συζητηση καφενειου ελεγαν "χειροβομβιδες τα αμαξια με το αεριο,και δεν μπαινω μεσα...Αλλα στο ταξι που τοσα χρονια εκαιγε υγραεριο ακουσες τιποτα???ΟΧΙ...Τερμα οι κουβεντες λοιπον,αμα δεν εχεις επιχειρηματα[ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ]

Υ.Γ.1 Μια που ξερεις ποτε θα μου πεταξει καπακι,θα μου δωσεις και 6 νουμερα για το τζοκερ????

Υ.Γ.2 Εναν βενζινα μου θυμιζεις στην γειτονια μου που λεει:Καταστρεφονται τα αμαξια με το αεριο,χαλια ποιοτητα κλπ κλπ και απλα ειναι ο ..γραφικος της περιοχης
Seat Cordoba Vario 1.6 101hp με Lovato.47.000χλμ σε 2,5 χρονια και συνεχιζουμε...
periklas723

Δημοσιευσεις: 469

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Σάβ 06 Δεκ, 2014 22:56

kyriak έγραψε: …..όσοι κινούνται με υγραέριο πάνε μια φορά τον μηνά τουλάχιστον στο συνεργείο για κάτι

Σε ρωτησα κατι:Λες για τα σινεμπλοκ και την μπαταρια που αλλαξα να φταιει το οτι καιω αεριο????Τι να πω...Απλα δεν θελω να σε χαρακτηρισω

@NickSt Δεν ξερω φιλε μου τι περιπτωση ειναι ο ανθρωπος,εγω πριν 20 μερες μπηκα εδω μεσα και διαβασα για καποιον που ελεγε:Θα παει το αεριο στην τιμη της βενζινης και ιστοριες για αγριους...
Εμενα με νοιαζει οτι παω στην δουλεια μου 30-35% φθηνοτερα,και οτι το πρατηριο στην Αθηνα εχει 67λεπτα και οχι 85 οπως στην Θεσσαλονικη...Δυστυχως ατυχησες λοιπον...Αιντε πουλα προπαγανδα στην Θεσσαλονικη και οπου αλλου εχει καρτελ,εδω εχει...Φαωνος και τα σκυλια δεμενα...Και χωρις να εχω δωσει ΣΤΡΑΒΟ διφραγκο,εκτος και αν τα σινεμπλοκ και η μπαταρια σχετιζονται με το...αεριο :mrgreen:
Seat Cordoba Vario 1.6 101hp με Lovato.47.000χλμ σε 2,5 χρονια και συνεχιζουμε...
periklas723

Δημοσιευσεις: 469

Δημοσίευσηαπό apagogeas » Σάβ 06 Δεκ, 2014 23:18

kyriak έγραψε:
apagogeas έγραψε:
kyriak έγραψε:

ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ

ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ 1,100 1,020

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ 1,090 1,025

ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ 1,198 1,157

Με αμφισβητείς? , από ότι φαίνεται δεν τα παρακολουθείς καλά τα πράγματα , δώσε τα δικά σου για να με διαψεύσεις αφού τα μελετάς καλά και είναι διαφορετικά, χαχχαχαχαχα , έχει γεμίσει λαμογια εδώ μέσα
Υ.Γ. πάντως μπορώ να σου πω δεδομένα από τις 27/4/2012 ,

Δε με ενδιαφέρει να μου πεις εσυ γιατί είσαι τελείως αναξιόπιστος, που τα βρήκες θέλω να μου πεις αυτά τα νούμερα. Δώσε λινκ αλλιώς μόκο με τις @@@ σου. Και αν τα καταγράφεις σε αρχείο για πάρτυ σου, προφανώς γιατί δεν υπάρχει λινκ αλλιώς θα το έδινες (=0 αξιοπιστία σε ότι λες για πολλοστή φορά), τότε έχεις τρομερά ψυχολογικά.
Corsa D 1.4 07' NIGS πνεύμονας/Zanardi B4 OBD/tunap. 72K km/64m -> 0.0252€/km καθ. κέρδος
apagogeas

Δημοσιευσεις: 385

Δημοσίευσηαπό mudkia » Σάβ 06 Δεκ, 2014 23:21

[quote="kyriak

Εννοείτε ότι ο κόσμος ξέρει , τα περισσότερα συνεργεία κρατιούνται από τα ρεκτιφιέ και τις βλάβες των lpg …..όσοι κινούνται με υγραέριο πάνε μια φορά τον μηνά τουλάχιστον στο συνεργείο για κάτι ….[/quote]
Παντος εμενα με εχει παει αιμα τους τελευταίους μηνες με το γκαζι :αλλαξα τον ένα μηνα ψαλιδια τον άλλο μπαλακια σεενα μηνα αλλαξα 2 φορες ακρομπαρα μεσομπαρα (ελατωματικα) μια ζαντα από βραχακι εγεινε τετραγωνη αααα και τον τελευταιο εσπασε το πιατελο του καινουριου μπροστα αμορτισέρ.....και οοολλααααα αυταααααα λογο του ΚΑΤΑΡΑΜΕΕΕΝΟΥΥΥΥΥ lpggggggg X( X( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( αν δεν το ειχα βαλει το ρημαδι X( θα το ειχα παροπλησει O:-) και δεν θα πηγαινα τις βολτες μου τις εκδομες ουτε θα το ειχα σαν κυριο οχημα ,θα επερνα τον κουβα της γυναικας :shock: που θα μου κοστιζε σε καυσιμα οσο το ¨μουλαρι¨ μου αστααα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ymdevil: :ymdevil: :ymdevil: :ymdevil: :ymdevil: L-) L-) L-) =)) =)) =)) =)) =))
KIA sportage BRC στο αυτοματο και αλαδοτο
Άβαταρ μέλους
mudkia

Δημοσιευσεις: 185

Δημοσίευσηαπό fokion » Σάβ 06 Δεκ, 2014 23:25

εδω ειναι οι μεσες της συγκεκριμενης ημερομηνιας

http://www.fuelprices.gr/files/EBDOM_DE ... 1_2012.pdf
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 94 επισκέπτες