Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου - Σεναρια

Δημοσίευσηαπό Giannis » Δευτ 06 Ιουν, 2011 00:33

Το πρατήριο στον Ρέντη, δίπλα στο village, εδώ και 2-3 μέρες, το ανέβασε από 0,77€ σε 0,79€....
Σε 500m, έχει coral με 0,81 στααθερά.
Θα πάω εκεί την επόμενη μου φαίνεται..
Fiat Panda100HP powered by EUROPEGAS 4ης Γενιάς Αερίου Ψεκασμού άνευ λαδιέρας..
Άβαταρ μέλους
Giannis

Δημοσιευσεις: 290

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Δευτ 06 Ιουν, 2011 01:42

H τιμη οχι μονο δεν πεφτει(μετα την τεραστια πτωση στη δυλιστηριακη τιμη του) αλλα ανεβαινει κιολας στα πρατηρια!! Δεν εχουν τον θεο τους!
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό fotisly » Δευτ 06 Ιουν, 2011 01:57

gkazakias έγραψε:H τιμη οχι μονο δεν πεφτει(μετα την τεραστια πτωση στη δυλιστηριακη τιμη του) αλλα ανεβαινει κιολας στα πρατηρια!! Δεν εχουν τον θεο τους!

3-4 πρατηρια που παρατηρουσα εχει πεσει και πλεον η φθηνοτερη ειναι 0.749
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

Δημοσίευσηαπό ikoustou » Δευτ 06 Ιουν, 2011 23:50

μόλις έβαλα στο αυτοκινητάκι υγραέριο. το πήρα πριν 2 ώρες κ πάω να βάλω και βενζίνη μέσα στην πόλη (Καβάλα) κ σταματά ένας ξένος κ ρωτά "αέριο δεν έχει μέσα στη Καβάλα" "όχι" του λέει ο βενζινάς κ του πιάνω συζήτηση αν προτίθεται να βάλει κ μου λέει... έ τώρα με τα νέα μέτρα θα πάρει 25% πάνω... ΣΟΚ ...μου άνοιξε το στόμα.
τώρα που το βλέπω ποιο ψύχραιμα όσα ποιο πολλά χλμ κάνω τόσο ποιο γρήγορα θα κάνω απόσβεση (700 χλμ την εβδομάδα=>και άργησα κι όλας).
ikoustou

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Δευτ 06 Ιουν, 2011 23:53

ikoustou έγραψε:μόλις έβαλα στο αυτοκινητάκι υγραέριο. το πήρα πριν 2 ώρες κ πάω να βάλω και βενζίνη μέσα στην πόλη (Καβάλα) κ σταματά ένας ξένος κ ρωτά "αέριο δεν έχει μέσα στη Καβάλα" "όχι" του λέει ο βενζινάς κ του πιάνω συζήτηση αν προτίθεται να βάλει κ μου λέει... έ τώρα με τα νέα μέτρα θα πάρει 25% πάνω... ΣΟΚ ...μου άνοιξε το στόμα.
τώρα που το βλέπω ποιο ψύχραιμα όσα ποιο πολλά χλμ κάνω τόσο ποιο γρήγορα θα κάνω απόσβεση (700 χλμ την εβδομάδα=>και άργησα κι όλας).

Αλλος ενας που μπερδευει το φυσικο αεριο με το υγραεριο κινησης...γιατι αυτος ειναι βενζινας και μονο!
gkazakias

Δημοσίευσηαπό christoi » Τρί 07 Ιουν, 2011 11:53

ikoustou έγραψε:τώρα που το βλέπω ποιο ψύχραιμα όσα ποιο πολλά χλμ κάνω τόσο ποιο γρήγορα θα κάνω απόσβεση (700 χλμ την εβδομάδα=>και άργησα κι όλας).

Αν ήταν να κάνεις 350 km / εβδομάδα και κάνεις 700 km / εβδομάδα "επειδή θα αυξηθεί το υγραέριο", "επειδή πάμε για φούντο", "επειδή θα εξατμιστεί και δεν θα έχουμε", τότε δεν κάνεις οικονομία. Πχ, εγώ, με την βενζίνη δεν το κινούσα το αμάξι γιατί ήθελα ~7,5€ για την σχολή (37km απόσταση). Τώρα, θέλω ~ 4€ και το παίρνω 2-3 φορές την εβδομάδα. Οπότε, τελικώς κάνω οικονομία ή όχι;

Όταν τους αφήνουμε να έχουν κέρδος, θα έχουν κέρδος.

gkazakias έγραψε:Αλλος ενας που μπερδευει το φυσικο αεριο με το υγραεριο κινησης...γιατι αυτος ειναι βενζινας και μονο!

Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ πολιτικώς, όλα να τα περιμένεις από την σημερινή βουλή ^_^

http://www.youtube.com/watch?v=0hmHbtkZeCg
Κρατήστε το "ένα αύρα του 2003" και σκεφτείτε ότι απλώς φορολογήθηκε :P
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό dti » Τρί 07 Ιουν, 2011 21:46

fotisly έγραψε:
gkazakias έγραψε:H τιμη οχι μονο δεν πεφτει(μετα την τεραστια πτωση στη δυλιστηριακη τιμη του) αλλα ανεβαινει κιολας στα πρατηρια!! Δεν εχουν τον θεο τους!

3-4 πρατηρια που παρατηρουσα εχει πεσει και πλεον η φθηνοτερη ειναι 0.749

Τόσο έχει μόνο στην Κομοτηνή σε ένα πρατήριο. Έχεις δει πουθενά αλλού τέτοια τιμή;
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Τρί 07 Ιουν, 2011 21:49

Στις Αχαρνες, Ιλιον, ενα ΕΚΟ στον Ρεντη τσιμπησαν την τιμη. που βλεπετε οτι πεφτει? Ενας την εριξε στο Καματερο σταδιακα(πουλαγε 0.86 και το πηγε 0.78).

Κατεβαινω και βαζω γκαζι στο Μοσχατο πλεον. Θελω Πετρογκαζ βαζω στο Πανικιδη, θελω Coral βαζω στη revoil στη λαχαναγορα(δοκιμαζω τα μιγματα). Και οι 2 αψογοι απο ποιοτητα και αντλια.
gkazakias

Δημοσίευσηαπό Giannis » Τρί 07 Ιουν, 2011 22:13

gkazakias έγραψε:Στις Αχαρνες, Ιλιον, ενα ΕΚΟ στον Ρεντη τσιμπησαν την τιμη. που βλεπετε οτι πεφτει? Ενας την εριξε στο Καματερο σταδιακα(πουλαγε 0.86 και το πηγε 0.78).

Κατεβαινω και βαζω γκαζι στο Μοσχατο πλεον. Θελω Πετρογκαζ βαζω στο Πανικιδη, θελω Coral βαζω στη revoil στη λαχαναγορα(δοκιμαζω τα μιγματα). Και οι 2 αψογοι απο ποιοτητα και αντλια.

Ο Πανικίδης, που είναι και πόσο το έχει?
Η Revoil, είναι αυτή πάνω στην Πειραιώς?
Μεταξύ coral και Πετρογκάζ, τι προτιμάς?
Fiat Panda100HP powered by EUROPEGAS 4ης Γενιάς Αερίου Ψεκασμού άνευ λαδιέρας..
Άβαταρ μέλους
Giannis

Δημοσιευσεις: 290

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Τρί 07 Ιουν, 2011 22:37

Giannis έγραψε:
gkazakias έγραψε:Στις Αχαρνες, Ιλιον, ενα ΕΚΟ στον Ρεντη τσιμπησαν την τιμη. που βλεπετε οτι πεφτει? Ενας την εριξε στο Καματερο σταδιακα(πουλαγε 0.86 και το πηγε 0.78).

Ο Πανικίδης, που είναι και πόσο το έχει?
Η Revoil, είναι αυτή πάνω στην Πειραιώς?
Μεταξύ coral και Πετρογκάζ, τι προτιμάς?

Κοιταξε εδω http://www.gasprice.gr/main/searchforst ... orderid=41 η revoil ειναι Πολυκρατη και Δαβακη 20 πισω απο τον πανικιδη. Ο Πανικιδης πειραιως 61. Και οι 2 πουλανε 0.77. Μετραω αυτονομια με τα 2 μιγματα τωρα οσο μπορω με τις ιδιες συνθηκες κινησης. Δεν επιλεγω καποιο συγκεκριμενο. Δεν μου χει κανει κιχ το αμαξι.
gkazakias

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 48 επισκέπτες