Το πρατήριο στον Ρέντη, δίπλα στο village, εδώ και 2-3 μέρες, το ανέβασε από 0,77€ σε 0,79€....
Σε 500m, έχει coral με 0,81 στααθερά.
Θα πάω εκεί την επόμενη μου φαίνεται..
gkazakias έγραψε:H τιμη οχι μονο δεν πεφτει(μετα την τεραστια πτωση στη δυλιστηριακη τιμη του) αλλα ανεβαινει κιολας στα πρατηρια!! Δεν εχουν τον θεο τους!
ikoustou έγραψε:μόλις έβαλα στο αυτοκινητάκι υγραέριο. το πήρα πριν 2 ώρες κ πάω να βάλω και βενζίνη μέσα στην πόλη (Καβάλα) κ σταματά ένας ξένος κ ρωτά "αέριο δεν έχει μέσα στη Καβάλα" "όχι" του λέει ο βενζινάς κ του πιάνω συζήτηση αν προτίθεται να βάλει κ μου λέει... έ τώρα με τα νέα μέτρα θα πάρει 25% πάνω... ΣΟΚ ...μου άνοιξε το στόμα.
τώρα που το βλέπω ποιο ψύχραιμα όσα ποιο πολλά χλμ κάνω τόσο ποιο γρήγορα θα κάνω απόσβεση (700 χλμ την εβδομάδα=>και άργησα κι όλας).
ikoustou έγραψε:τώρα που το βλέπω ποιο ψύχραιμα όσα ποιο πολλά χλμ κάνω τόσο ποιο γρήγορα θα κάνω απόσβεση (700 χλμ την εβδομάδα=>και άργησα κι όλας).
gkazakias έγραψε:Αλλος ενας που μπερδευει το φυσικο αεριο με το υγραεριο κινησης...γιατι αυτος ειναι βενζινας και μονο!

fotisly έγραψε:gkazakias έγραψε:H τιμη οχι μονο δεν πεφτει(μετα την τεραστια πτωση στη δυλιστηριακη τιμη του) αλλα ανεβαινει κιολας στα πρατηρια!! Δεν εχουν τον θεο τους!
3-4 πρατηρια που παρατηρουσα εχει πεσει και πλεον η φθηνοτερη ειναι 0.749
gkazakias έγραψε:Στις Αχαρνες, Ιλιον, ενα ΕΚΟ στον Ρεντη τσιμπησαν την τιμη. που βλεπετε οτι πεφτει? Ενας την εριξε στο Καματερο σταδιακα(πουλαγε 0.86 και το πηγε 0.78).
Κατεβαινω και βαζω γκαζι στο Μοσχατο πλεον. Θελω Πετρογκαζ βαζω στο Πανικιδη, θελω Coral βαζω στη revoil στη λαχαναγορα(δοκιμαζω τα μιγματα). Και οι 2 αψογοι απο ποιοτητα και αντλια.
Giannis έγραψε:gkazakias έγραψε:Στις Αχαρνες, Ιλιον, ενα ΕΚΟ στον Ρεντη τσιμπησαν την τιμη. που βλεπετε οτι πεφτει? Ενας την εριξε στο Καματερο σταδιακα(πουλαγε 0.86 και το πηγε 0.78).
Κατεβαινω και βαζω γκαζι στο Μοσχατο πλεον. Θελω Πετρογκαζ βαζω στο Πανικιδη, θελω Coral βαζω στη revoil στη λαχαναγορα(δοκιμαζω τα μιγματα). Και οι 2 αψογοι απο ποιοτητα και αντλια.
Ο Πανικίδης, που είναι και πόσο το έχει?
Η Revoil, είναι αυτή πάνω στην Πειραιώς?
Μεταξύ coral και Πετρογκάζ, τι προτιμάς?
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 39 επισκέπτες
|
|
|