fokion έγραψε:Νομιζω με 70 βενζινα και 30 αεριο οτι επικαλυψη ειναι να γινει θα γινει...
Δεν λεω να καιω παραληλα 70% βενζινη και 30% υγαρεριο οπως π.χ μπορεις να ρυθμισεις ενα συστημα σαν το brc,αφου στο δικο μου συστημα αυτο δεν γινετε,,ρωταω αν γνωριζει κανεις(σιγα δηλ. να γνωριζει,αλλα εγω ρωταω,κακο ειναι?)αν π.χ καψω ενα ντεποζιτο 60 λιτρων βενζινης θα δημιουργηθει τετοια ποσοτητα επικαληψης-μαυριλας (ευεργετικης μαυριλας οπως ειπαμε για την χρηση υγραεριου )επανω στις βαλβιδες ετσι ωστε αμα μετα τα 60 λιτρα βενζινης αν καψω 20 λτρα υγραεριο να μην εχει ξεπλυθει?
Δειτε εδω π.χ
http://www.mkiv.co.uk/vbb/showthread.ph ... ell-VpowerΣτην αριστερη φωτο δειχνει πως ηταν με σουπερ αμολυβδη και δεξια ποσο λαμπικος εγινε μετα απο την χρηση shell vpower για 300 μιλια!
Στο παρακατω λινκ
http://www.formula1blog.com/people-even ... i-is-next/ λεει οτι πηραν μια βαλβιδα με επικαθησεις και μια χωρις και τις εριξαν βενζινη και αυτη με τις επικαθησεις εξακολουθουσε και εκαιγε για 10 δευτερολεπτα ενω η καθαρη(απο vpower)εσβησε κατευθειαν,με την πρωτη σκεψη θα πει κανεις χειροτερα για τις βαλβιδες αφου συνεχιζει να καιει θα τουρουφλιστουν αρα δεν θα εχει αποτελεσμα στο υγαρεριο αφου και με το υγραεριο εχουμε αλλον χρονο καυσης (πιο αργο δηλ.) και για τον ιδιο λογο παθαινουμε την ζημια στις βαλβιδες,αλλα εγω αυτο που ξερω παραδειγμα απο τον ξυλολεβητα μου ειναι οτι οταν εχει μαζευτει πισα στα τοιχωματα του ειναι οτι δεν ανεβαζει θερμοκρασια ,μπορει να καιγεται η πισα σιγα σιγα αμα το μπουμπουνιξω αλλα θερμοκρασια δυσκολευετε να αναβασει αρα ειναι μονωτικο ,αρα το ιδιο δεν ισχυει και με τις επικαθησεις στην βαλβιδα,δηλ. δεν ζεσταινετε τοσο ωστε να προκαλεσει το vsr?
Απ'οτι καταλαβα η μπιχλα αυτη η περισσοτερη παει στις βαλβιδες εισαγωγης οπου δεν εχουμε και τοσο θεμα ακομη και εμεις με τα ευαισθητα μοτερ αλλα δεν παει και καποια στις βαλβιδες εξαγωγης?
Για πειτε την γνωμη σας ρε μαστορια,μηπως λεω μηπως υπαρχει τροπος καπως ετσι οπως τον σκεφτωμαι και για μας τους "ευαισθητουλιδες" να καιμε υγραεριο(αν φυσικα ποτε αλλαξουν τροπαριο τα καρτελοσκυλα στην περιοχη μου!)χωρις να παθαινουν ζημια τα μοτερια μας ?