...Ρε σεις μην βαζετε αεριο.ΤΟ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ!!!Σας το λεω στανταρ!
...periklas723 έγραψε:Γεμιζουμε με 60λεπτα????Οποτε,με 60λεπτα υπολογιζουμε
Θες μηπως να μου πεις οτι τα 115 δολλαρια που ηταν η αποθεωση της αισχροκερδιας,οταν το κοστος παραγωγης στους Σαουδαραβες ειναι 4-6 δολλαρια,ειναι λογικο???
Και στην τελικη,εγω τετοιο καιρο περσι γεμιζα με 80-85 λεπτα στην Π.Ραλλη,και παλι ομως την αποσβεση μου την εκανα...Εκεινο που δεν μπορω,ειναι κατηγοριες χωρις στοιχεια.Η βενζινη εχει 1,25 πλεον,γιατι κανενας μας δεν βαζει βενζινη και προτιμα ακομα το υγραεριο[ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ] αλλα ακομη και αν εμενα Θεσσαλονικη σας εχω πει πως θα αντιδρουσα
fokion έγραψε:Παιδες μη κανουμε αυτα που ψεγουμε......
ΔΕΝ ειναι "κανονικες συνθηκες" αυτα που ζουμε σημερα....
Ο σοφος λαος λεει "οποιος εχει καει απο το χυλο φυσαει και το γιαουρτι".....

ntinaras έγραψε:periklas723 έγραψε:Γεμιζουμε με 60λεπτα????Οποτε,με 60λεπτα υπολογιζουμε
Θες μηπως να μου πεις οτι τα 115 δολλαρια που ηταν η αποθεωση της αισχροκερδιας,οταν το κοστος παραγωγης στους Σαουδαραβες ειναι 4-6 δολλαρια,ειναι λογικο???
Και στην τελικη,εγω τετοιο καιρο περσι γεμιζα με 80-85 λεπτα στην Π.Ραλλη,και παλι ομως την αποσβεση μου την εκανα...Εκεινο που δεν μπορω,ειναι κατηγοριες χωρις στοιχεια.Η βενζινη εχει 1,25 πλεον,γιατι κανενας μας δεν βαζει βενζινη και προτιμα ακομα το υγραεριο[ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ] αλλα ακομη και αν εμενα Θεσσαλονικη σας εχω πει πως θα αντιδρουσα
δηλαδη θες να σου πουλανε το βαρελι με 10 ευρω ?
NickSt έγραψε:fokion έγραψε:Παιδες μη κανουμε αυτα που ψεγουμε......
ΔΕΝ ειναι "κανονικες συνθηκες" αυτα που ζουμε σημερα....
Ο σοφος λαος λεει "οποιος εχει καει απο το χυλο φυσαει και το γιαουρτι".....
Δηλαδή Fokion , ποιές είναι οι κανονικές συνθήκες ??? , όταν η διεθνής κερδοσκοπία βρίσκεται στο ζενίθ και εκτοξεύει τις τιμές του πετρελαίου στο Γαλαξία??? . Εγώ βάζω στοίχημα ότι τώρα που "σφίξανε οι κώλοι" παγκοσμίως και η ζήτηση έχει πέσει κατακόρυφα, οι τιμές θα πάνε κατά διαόλου και θα κατρακυλίσουν μέχρι αηδίας...![]()
![]()
periklas723 έγραψε:ntinaras έγραψε:periklas723 έγραψε:Γεμιζουμε με 60λεπτα????Οποτε,με 60λεπτα υπολογιζουμε
δηλαδη θες να σου πουλανε το βαρελι με 10 ευρω ?
Οχι,αλλα ουτε και να αισχροκερδουν με 115 δολλαρια στην πλατη μου...Οι χωρες του ΟΠΕΚ λενε οτι μεχρι και με 20 δολλαρια το βαρελι,θα εχουν κερδος...Ασχημα τους ειναι η σημερινη τιμη δηλαδη?????Ασε που πολλοι αναλυτες λενε οτι μπορει να μην ξαναδουμε 100 δολλαρια ΠΟΤΕ
@Nick St
+1000000

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 65 επισκέπτες
|
|
|