Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρατήριο Πετρογκάζ - Φαωνος 67 & Ιφιγενείας

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Πρατήριο Πετρογκάζ - Φαωνος 67 & Ιφιγενείας

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Σάβ 10 Ιαν, 2015 20:37

Κουραστηκε να πρηζει τα μπαλακια μας και παιζει με τα δικα του =)) =)) ...
Ρε σεις μην βαζετε αεριο.ΤΟ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ!!!Σας το λεω στανταρ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Seat Cordoba Vario 1.6 101hp με Lovato.47.000χλμ σε 2,5 χρονια και συνεχιζουμε...
periklas723

Δημοσιευσεις: 469

Δημοσίευσηαπό fokion » Σάβ 10 Ιαν, 2015 23:30

Παιδες μη κανουμε αυτα που ψεγουμε......

ΔΕΝ ειναι "κανονικες συνθηκες" αυτα που ζουμε σημερα....

Ο σοφος λαος λεει "οποιος εχει καει απο το χυλο φυσαει και το γιαουρτι".....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Κυρ 11 Ιαν, 2015 00:23

Γεμιζουμε με 60λεπτα????Οποτε,με 60λεπτα υπολογιζουμε
Θες μηπως να μου πεις οτι τα 115 δολλαρια που ηταν η αποθεωση της αισχροκερδιας,οταν το κοστος παραγωγης στους Σαουδαραβες ειναι 4-6 δολλαρια,ειναι λογικο???
Και στην τελικη,εγω τετοιο καιρο περσι γεμιζα με 80-85 λεπτα στην Π.Ραλλη,και παλι ομως την αποσβεση μου την εκανα...Εκεινο που δεν μπορω,ειναι κατηγοριες χωρις στοιχεια.Η βενζινη εχει 1,25 πλεον,γιατι κανενας μας δεν βαζει βενζινη και προτιμα ακομα το υγραεριο[ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ] αλλα ακομη και αν εμενα Θεσσαλονικη σας εχω πει πως θα αντιδρουσα
Seat Cordoba Vario 1.6 101hp με Lovato.47.000χλμ σε 2,5 χρονια και συνεχιζουμε...
periklas723

Δημοσίευσηαπό ntinaras » Κυρ 11 Ιαν, 2015 14:26

periklas723 έγραψε:Γεμιζουμε με 60λεπτα????Οποτε,με 60λεπτα υπολογιζουμε
Θες μηπως να μου πεις οτι τα 115 δολλαρια που ηταν η αποθεωση της αισχροκερδιας,οταν το κοστος παραγωγης στους Σαουδαραβες ειναι 4-6 δολλαρια,ειναι λογικο???
Και στην τελικη,εγω τετοιο καιρο περσι γεμιζα με 80-85 λεπτα στην Π.Ραλλη,και παλι ομως την αποσβεση μου την εκανα...Εκεινο που δεν μπορω,ειναι κατηγοριες χωρις στοιχεια.Η βενζινη εχει 1,25 πλεον,γιατι κανενας μας δεν βαζει βενζινη και προτιμα ακομα το υγραεριο[ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ] αλλα ακομη και αν εμενα Θεσσαλονικη σας εχω πει πως θα αντιδρουσα

δηλαδη θες να σου πουλανε το βαρελι με 10 ευρω ?
Micra K11 1.3 Zanardi NIGS
ntinaras

Δημοσιευσεις: 230

Δημοσίευσηαπό NickSt » Κυρ 11 Ιαν, 2015 14:27

fokion έγραψε:Παιδες μη κανουμε αυτα που ψεγουμε......

Δηλαδή Fokion , ποιές είναι οι κανονικές συνθήκες ??? , όταν η διεθνής κερδοσκοπία βρίσκεται στο ζενίθ και εκτοξεύει τις τιμές του πετρελαίου στο Γαλαξία??? . Εγώ βάζω στοίχημα ότι τώρα που "σφίξανε οι κώλοι" παγκοσμίως και η ζήτηση έχει πέσει κατακόρυφα, οι τιμές θα πάνε κατά διαόλου και θα κατρακυλίσουν μέχρι αηδίας... :D :D :D
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Κυρ 11 Ιαν, 2015 18:39

ntinaras έγραψε:

Οχι,αλλα ουτε και να αισχροκερδουν με 115 δολλαρια στην πλατη μου...Οι χωρες του ΟΠΕΚ λενε οτι μεχρι και με 20 δολλαρια το βαρελι,θα εχουν κερδος...Ασχημα τους ειναι η σημερινη τιμη δηλαδη?????Ασε που πολλοι αναλυτες λενε οτι μπορει να μην ξαναδουμε 100 δολλαρια ΠΟΤΕ

@Nick St

+1000000
periklas723

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ 11 Ιαν, 2015 23:26

NickSt έγραψε:
fokion έγραψε:Παιδες μη κανουμε αυτα που ψεγουμε......

Δηλαδή Fokion , ποιές είναι οι κανονικές συνθήκες ??? , όταν η διεθνής κερδοσκοπία βρίσκεται στο ζενίθ και εκτοξεύει τις τιμές του πετρελαίου στο Γαλαξία??? . Εγώ βάζω στοίχημα ότι τώρα που "σφίξανε οι κώλοι" παγκοσμίως και η ζήτηση έχει πέσει κατακόρυφα, οι τιμές θα πάνε κατά διαόλου και θα κατρακυλίσουν μέχρι αηδίας... :D :D :D

καμια σχεση αυτα που λες....

Απλά οι αραβες θελουν να κλεισουν "μαγαζακια"
οι αραβες βγαζουν πετρελαιο με 30 ευρω το βαρελι ( τυχαιο νουμερο ) ΟΛΟΙ οι υπολοιποι απο 60+ ( ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαιο νουμερο...)

σοβαρα το λες οτι εχει πεσει η καταναλωση?? ισα ισα αυτη τη στιγμη δυναμωνουν την Κινα την πιο ενεργοβορα χωρα του κοσμου, η οποια εχει και αποταμιευει "τσαμπα" ενεργεια....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Κυρ 11 Ιαν, 2015 23:54

Τέσσερις είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν την πετρελαιοαγορά.

Πρώτον, η ζήτηση είναι χαμηλή εξαιτίας της μειωμένης οικονομικής δραστηριότητας, της αυξημένης απόδοσης και της συνεχούς απομάκρυνσης από το πετρέλαιο με ταυτόχρονη στροφή σε άλλα καύσιμα.
Δεύτερον, η αναταραχή στο Ιράκ και στη Λιβύη – δύο πατρελαιοπαραγωγοί με σχεδόν 4 εκατομ. βαρέλια πετρελαίου καθημερινά – δεν έχει επηρεάσει τις αποδόσεις και η αγορά είναι πιο αισιόδοξη σε ότι αφορά το γεωπολιτικό ρίσκο.
Τρίτον, η Αμερική είναι πια ο μεγαλύτερος παραγωγός πετρελαίου παγκοσμίως. Αν και δεν εξάγει αργό πετρέλαιο εισάγει πολύ μικρότερες ποσότητες δημιουργώντας άφθονο ελεύθερο χώρο για προμήθειες.
Τέλος, οι Σαουδάραβες και οι σύμμαχοί τους στον Κόλπο αρνούνται να θυσιάσουν το μερίδιό τους στην αγορά για να αποκαταστήσουν την τιμή. Θα μπορούσαν να μειώσουν άμεσα τις προμήθειες αλλά τα άμεσα οφέλη θα αφορούσαν χώρες τις οποίες αποστρέφονται όπως το Ιράν και η Ρωσία.

Η Σαουδική Αραβία έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί χαμηλές τιμές πετρελαίου με σχετική ευκολία καθώς τα αποθέματά της ανέρχονται σε 900 δισ. δολάρια ενώ η εξόρυξη πετρελαίου κοστίζει πολύ λίγο - σχεδόν 5 με 6 δολάρια το βαρέλι.

http://www.economia.gr/el/article/entry/2428
periklas723

Δημοσίευσηαπό ntinaras » Δευτ 12 Ιαν, 2015 00:31

periklas723 έγραψε:
ntinaras έγραψε:

Οχι,αλλα ουτε και να αισχροκερδουν με 115 δολλαρια στην πλατη μου...Οι χωρες του ΟΠΕΚ λενε οτι μεχρι και με 20 δολλαρια το βαρελι,θα εχουν κερδος...Ασχημα τους ειναι η σημερινη τιμη δηλαδη?????Ασε που πολλοι αναλυτες λενε οτι μπορει να μην ξαναδουμε 100 δολλαρια ΠΟΤΕ

@Nick St

+1000000

ξεχνας οτι υπαρχουν απειροι μεσαζοντες.
και επισης εχουμε ελευθερη αγορα.
αν δεν σ αρεσει δεν αγοραζεις
ξερω οτι ακουγεται λιγο περιεργα,αλλα πρεπει να δεχτουμε οτι ετσι ειναι τα πραγματα...
Micra K11 1.3 Zanardi NIGS
ntinaras

Δημοσιευσεις: 230

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Δευτ 12 Ιαν, 2015 01:45

Οτι ζουμε σε καθεστως ολιγοπωλειου-καρτελ ειναι γεγονος και ουδεις το αμφισβητει..
Ομως οι ΗΠΑ πανε να χαλασουν την πιατσα των Αραβων[με το σχιστολιθικο πετρελαιο που παραγουν] ετσι ο ΟΠΕΚ ενω μεχρι χθες ηταν "αγκαλιες και φιλια" με τις ΗΠΑ,τωρα κανει οτι δεν ακουει οταν ζητανε οι ΗΠΑ να μειωθει η παραγωγη,και αυτο γιατι το σχιστολιθικο πετρελαιο εχει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ απο των χωρων του ΟΠΕΚ,και ετσι θελουν να αναγκασουν την Αμερικη να σταματησεις τις εξορυξεις[καθως ειναι ασυμφορο κατω απο τα 25 δολλαρια νομιζω] ενω οι Αραβες με κοστος 6 δολλαρια το βαρελι,τους λενε "και 20 να παει,εγω παλι κερδος θα εχω"

Υ.Γ.Η ειρωνεια ειναι οτι μεχρι τα 60-65 δολλαρια οι ΗΠΑ δεν αντιδρουσαν γιατι ηθελαν να κανουν οικονομικη ζημια στην Ρωσια...Ελα ομως που οι Αραβες τα πηραν :P
periklas723

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 78 επισκέπτες