fokion έγραψε:Ρε μαστορα ποσες φορες εχω πει οτι η Θεσσαλονικη ετσι οπως ειναι τα πραγματα αυτη τη στιγμη δε συμφαιρει για υγραεριο???
Αλλα για Αθηνα δε μπορεις να πεις το ιδιο.....
Fokion δεν ειμαι μαστορας!
Το ξερω οτι στην Αθηνα δεν ειναι το ιδιο,απλα το γραφω και το ξαναγραφω οποτε μου δινετε η ευκαιρια μπας και τα προβατακια οι συμπολιτες μου επιτελους ξυπνησουν και κανουν κατι!
Χθες για να φανταστεις πηγα με καποιον γνωστο καπου νε το αυτοκινητο του, και μου λεει μεσα στο αυτοκινητο "τωρα που ειναι φθηνο το υγραεριο στ'@ρχιδια μας που θα κανουμε και 100χλμ!",τρελαθηκα μιλαμε με το ποση αγνοια ειχε περι των τιμων στα αλλα μερη της Ελλαδας,και του λεω "καλα ρε συ ξερεις ποσο εχει σημερα το λιτρο στην Ξηρολιμνη Κοζανης?, "ποσο μου λεει?","55 λεπτα παρακαλω!"."ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!" μου απαντησε ,μπηκα στο ιντερνετ στο gasprice και με το που ειδε τις τιμες σε Κοζανη ,Αθηνα,Λαρισα κ.τ.λ ,εμεινε αφωνος για κανα λεπτα και εγω χεστικα στα γελια,παραμιλουσε μετα συνεχεια,μια ωρα αργοτερα ακομη παραμιλουσε,και να φανταστεις ειναι αυτος ο φιλος με το accent που με το που εκανε αποσβεση το συστημα του και εξοικονομισε και κανα χιλιαρικο απο το υγραεριο του εβγαλε την ζημια και εσταξε πισω το χιλιαρικο για να φτιαξει την κεφαλη !
Ειμαστε η δεν ειμαστε αξιοι της μοιρας μας?