panosopel έγραψε:Το συστημα το εχω απο το Οκτωβρη του 11 ισως και λιγο πιο πριν λιγο πιο μετα οποτε το να υπολογισω αμα ειμαι μεσα η εχω κερδος ειναι δυσκολο εχω πετυχει το υγραεριο απο 0,60 μεχρι 0,90 και βενζινη απο 1,30 ως κοντα 2Ευρω.
Ειναι πολυπλοκη διαδικασια και δεν εχει και νοημα εφοσον κοιταω πλεον το μελλοντικο κερδος
Φιλε καπου εχει δικιο ο kyriak το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω και ας τον κραζουν πολλοι εδω μεσα,ευτηχος που βρεθηκς και εσυ και ο erimitis και ακουγονται και αλλες φωνες γυρο απο το υγραεριο και οχι μονο φωνες του τυπου "εχω βαλει υγραεριο και ολα καλα,το αμαξι πεταει,δεν βγαζει ζημια και εξοικονομω τ'αντερα μου"!
Εσυ εισαι η μια η αλλη μετα απο 4 χρονια με το υγραεριο,ο erimitis και αυτος λιγο πανω λιγο κατω ,εγω ειμαι μεσα γιατι ισα ισα που εκανα αποσβεση την εγκατασταση και αν ειναι να το φτιαξω θα πρεπει να δοσω το χιλιαρικο προκαταβολικα με την ελπιδα να μην μου βγαλει στο μελλον ζημια για να μπορεσω να το παρω πισω,τωρα λοιπον φιλε μπηκες στο χορο και θα χορεψεις ,1000 ευρω απλη μετατροπη και ξεχνας το υγαρεριο και 1500 με ενισχυμενα μεταλα,για ψαξου λιγο μπας και την κανεις την δουλεια με 1000 και ενισχυμενα μεταλα,γιατι αντε φτανει πια εμεις να ειμαστε οι μ@λακες οι αιμοδοτες γυρο απο το υγαρεριο,ειπαμε φαγαμε παπα και βαλαμε υγαρεριο μπας και εξοικονομισουμε κανα φραγκο σε σχεση με την βενζινη δεν το βαλαμε για να οικονομισει ο εγκαταστατης ο πρατηριουχος ο μηχανικος και ο ρεκτιφιαυζης ,δηλ. ολοι που κινουνται γυρο απο το υγαρεριο εκτος απο εμας!