Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό pankalaido » Κυρ 01 Φεβ, 2015 08:55

kaisis στο κατω σχολαρι χθες 0,659!!!!!! και μου ειπε ο υπαλληλος πως αυτη η τιμη ειναι απο την παρασκευη. και ημουν ετοιμος να ξεκινησω για το πρατηριο πανω απ το ιπποκρατειο
mercedes clk 200 2004 brc 53000 km
pankalaido

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό pankalaido » Κυρ 01 Φεβ, 2015 09:09

για τους μη θεσσαλονικεις το σχολαρι ειναι μερικα χιλιομετρα εξω απ τη θεσσαλονικη στο δρομο προς χαλκιδικη
mercedes clk 200 2004 brc 53000 km
pankalaido

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό NickSt » Κυρ 01 Φεβ, 2015 13:21

Αρχίσανε και στην Αθήνα και μαλακίζονται με τις τιμές.... :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 02 Φεβ, 2015 14:43

Oυτε ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ αστειο να'ταν,την πιο φθηνη τιμη Πανελλαδικα σημερα την βρισκει κανεις στην Θεσ/νικη ,0,59 παρακαλω!
Κατι πρεπει να παιχτηκε,δεν μου το βγαζετε απο το μυαλο,λετε να βγηκε καμια υπηρεσια και αρχισε να παιρνει κεφαλια και χεστηκανε επανω τους?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό nickp » Δευτ 02 Φεβ, 2015 17:15

Που ρε βαλσαμ;
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Δημοσίευσηαπό akisf » Δευτ 02 Φεβ, 2015 18:14

Αν δεν κάνω λάθος Ευκαρπία,στην Θερμαϊκού πριν την Συμμαχική μετά την Κάλβου.Όλοι εκεί!!! :clap: :clap: :clap:
Στον ίδιο δρόμο είναι ακόμα ένα με 0.765!
Fiat Stilo 1.4 95HP Landirenzo Evo
Άβαταρ μέλους
akisf

Δημοσιευσεις: 25

Δημοσίευσηαπό mosaicm » Δευτ 02 Φεβ, 2015 18:35

Λες , ωρε λες ????
mosaicm

Δημοσιευσεις: 124

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 02 Φεβ, 2015 19:17

nickp έγραψε:Που ρε βαλσαμ;

http://www.gasprice.gr/main/searchforst ... 8&dtimes=6
Πηρα τηλ. το μεσημερι για να επιβεβαιωσω την τιμη και της ειπα της γυναικας οτι θα ερθω απο 40 χλμ μακρυα μονο και μονο για να γεμισω γιατι βαρεθηκα να με πιανουν τον πισινο οι εδω!!!!!!
Εγραψα πιο πανω μπας και περασε καμια υπηρεσια η τιποτα αρχισε να την ψαχνει την δουλεια η επιτροπη ανταγωνισμου γιατι πολυ κουφο ειναι απο εκει που ειμασταν με διαφορα για χρονι απο τις πιο ακριβες περιοχες σε ολοκληρη την Ελλαδα και ολοι μα ολοι μια τιμη ξαφνικα πριν τρεις-τεσσερης μερες εμφαννιζετε μια τιμη διαφορετικη απο ολες τις υπολοιπες σε ενα σημειο της πολης μετα απο 1-2 μερες εμφανιζετε και αλλος στην αλλη ακρη της πολης (λιγο ακρη εξω απο την πολη) και σημερα ξανα απο την αλλη ακρη της πολης ακομη χαμηλοτερη τιμη,να ηταν ολα τα πρατηρια καπως κοντα αντε να πηγαινε το μυαλο μου οτι οφειλετε στον αντωγινοσμο δηλ, αρχισαν να χτυπιουνται στην τιμη αλλα καμια σχεση γεωγραφικα δεν εχουν τα τρια πρατηρια!
valsam

Δημοσίευσηαπό christoi » Δευτ 02 Φεβ, 2015 19:50

Valsam υποκλίνομαι. Οι φωνές (οι δικές σου περισσότερο) έπιασαν τόπο. Αν και, οψόμεθα...
Τελικά η τιμή ισχύει; Αν ναι, ξέρουμε για πόσο;
Ή μήπως τελικά ήρθε "αλβανικό" αντί του "κρητικού" ;)
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 02 Φεβ, 2015 20:33

christoi έγραψε:Valsam υποκλίνομαι. Οι φωνές (οι δικές σου περισσότερο) έπιασαν τόπο. Αν και, οψόμεθα...
Τελικά η τιμή ισχύει; Αν ναι, ξέρουμε για πόσο;
Ή μήπως τελικά ήρθε "αλβανικό" αντί του "κρητικού" ;)

Φιλε το ενθαρυντικο ειναι οτι δεν ειναι ενας αλλα τρεις (συμφωνα με οτι βλεπουμε απο το gasprice)αυτη την στιγμη εντος πολεοδομικου συγκροτηματος που εχουν διαφοροποιημενη τιμη περα απο το 75,5-76,9!
Η λαιμαργια τους και η βλακεια τους παντος δεν εχει οριο,δεν το καταλαναινουν οτι με αυτη την αηδια που επικρατει τοσο καιρο στην Θεσ/νικη μακροπροθεσμα χαμενοι θα εβγαιναν,εγω π.χ με τις καρτελοτιμες που εχουμε τωρα που μου εχει βγαλει την ζημια στις βαλβιδες δεν θα το εφτιαχνα με τιποτα το αμαξι,οπως και να τα εκανα τα νουμερα δεν με συμφερε,αν απο τωρα και περα ισχυσουν τιμες αναλογες της Αθηνας και στη Θεσ/νικη φυσικα και θα το φτιαξω το αυτοκινητο,γιατι αλλο 1,29 βενζινη και αλλο 60 λεπτα υγραεριο και ας εχω και 30% αυξηση καταναλωσης(οπως εχουν και ολα τα εργοστασιακα αυτοκινητα lpg,τυχαιο,δεν νομιζω!!!!),ας εχω και το σερβις των 40 ευρω καθε 10,000 χλμ(να φανε δηλ. και οι εγκαταστατες!)να βαζω και 20 ευρω ψυκτελαια(πιστευω να μην χρειαζετε αν μπουν ενισχυμενες εδρες και βαλβιδες αλλα βαλτα και αυτα μεσα!),δηλ. συνολο το αντιστοιχο λιτρο υγραεριου να μου βγαινει 84 λεπτα,που 1,29 και που 0,84,450 ευρω κερδος καθε 10,000 χλμ και 900 ευρω καθε 20,000 που κανω τον χρονο,στον χρονο επανω δηλ. θα εχω κανει αποσβεση της ζημιας που εφτιαξα!
Αλλα τι λεω ο βλακας?
Με τοσα που τραβηξαμεκαι με αυτους που μπλεξαμε παλι μου ειναι πολυ δυσκολο να πιστεψω οτι κατι που μπορει να παιζει σημερα θα παιζει και αυριο,δηλ. με τοσο καργιολικη που εχουμε φαει τοσσα χρονια τι να πιστεψεις και τι πλανο να κανεις ρε φιλε?
Σημερα ετσι και αυριο παλι γιουβετσι ειναι ο Ελληναρας!
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 59 επισκέπτες