maevius έγραψε:100.000 δεν φτανουν είπες χασουρα ειχε ο φίλος σου.........η μια η αλλη...βάλε 200.000 να χεις το κεφάλι σου ήσυχο........αλλιως αστο μην ασχολείται....
Αν καταλαβαινες τι εννοει ο φιλος για το ηχοσυστημα δεν θα εγραφες 1300 ποστ........
Μονο ειρωνία στην απύθμενη ......
To μπουνταλας το χρησιμοποιειτε εκει που μενεις?
Με 95 λεπτα που ηταν μ.ο το υγραεριοεδω Θεσ/νικη και 1,50 η βενζινη + 20% αυξηση καταναλωσης ο ανθρωπος ειχε 35 λεπτα κερδος ανα λιτρο σε σχεση με την βενζινη,βαλε το ποσο του στοιχισε τοτε την εποχη των παχιων αγελαδων που ζητουσαν οι εγκαταστατες ΤΑ λεφτα για εγκατασταση βαλε τους πολλαπλασιαστες και τις ανλτιες και τα μπουζοκαλωδια και βαλε και τα 1000 ευρω που του ζητανε για να φτιαξει το αυτοκινητο και πες μου εσυ αν εβγαλε τιποτα ο ανθρωπος!
Εγω μιλαω για την περιπτωση μου για μεταχειρισμενο αυτοκινητο αξιας τριων χιλιαδων ευρω και για μετεγκατασταση του υπαρχον συστηματος αλλα 200 ευρω,φθηνοδουλεια για να κανω την δουλεια μου μιας και οπου να'ναι θα μεινω απο αυτοκινητο λεμε,αν ειχα τα φραγκα θα χτυπουσα ενα ντιζελ και τελειωναν τα βασανα μου ,εφ'οσων δεν υπαρχουν τα λεφτα τι κανω'
Φτιαχνω το υπαρχον αυτοκινητο με 1000 ευρω και ξαναπληρωνω παλι τα δυσβασταχτα τελη κυκλοφοριας των 660 ευρω,βαζω και λαστιχα που χρειαζετε επειγοντος αλλα 400 ευρω και ελπιζω να πετυχε η δουλεια του ρεκτιφιατζη και δεν μας ξαναβγαλει το black list αυτοκινητο μου παλι την ζημια σε 20,000?
Θα μου εχουν φυγει δηλ. 2060 ευρω για ενα αυτοκινητο 18ετων που καιει 14 λιτρα τα 100 υγραεριο!
Η παω στην λυση που ειπα εαν ισχυουν οι λιστες της vialle των 3,200 ευρω η αλλιος 3,500 για ενα οχι ιδιας κατηγοριας αυτοκινητο αλλα και 6-7 χρονια νεοτερο,με τις μεταβιβασεις και τα ΚΤΕΟ και ολα για ενα ανθεκτικο για τουλαχιστον 100,000 χλμ αυτοκινητο των 9 λιτρων υγαρεριου τα 100?
Μονο απο την διαφορα καταναλωσης μεταξυ των 2 αυτοκινητων στον χρονο επανω εχω βγαλει και κερδος,αν μας παει και 100,000 χλμ δηλ. 5 χρονια χωρις προβλημα απο το υγαρεριο,πανιγυριζουμε λεμε!!!!