Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πόσα χλμ έχουμε κάνει με το αυτοκίνητό μας κινούμενοι με LPG

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: Πόσα χλμ έχουμε κάνει με το αυτοκίνητό μας κινούμενοι με

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 01 Μαρ, 2015 02:33

maevius έγραψε:100.000 δεν φτανουν είπες χασουρα ειχε ο φίλος σου.........η μια η αλλη...βάλε 200.000 να χεις το κεφάλι σου ήσυχο........αλλιως αστο μην ασχολείται....
Αν καταλαβαινες τι εννοει ο φιλος για το ηχοσυστημα δεν θα εγραφες 1300 ποστ........
Μονο ειρωνία στην απύθμενη ......

To μπουνταλας το χρησιμοποιειτε εκει που μενεις?
Με 95 λεπτα που ηταν μ.ο το υγραεριοεδω Θεσ/νικη και 1,50 η βενζινη + 20% αυξηση καταναλωσης ο ανθρωπος ειχε 35 λεπτα κερδος ανα λιτρο σε σχεση με την βενζινη,βαλε το ποσο του στοιχισε τοτε την εποχη των παχιων αγελαδων που ζητουσαν οι εγκαταστατες ΤΑ λεφτα για εγκατασταση βαλε τους πολλαπλασιαστες και τις ανλτιες και τα μπουζοκαλωδια και βαλε και τα 1000 ευρω που του ζητανε για να φτιαξει το αυτοκινητο και πες μου εσυ αν εβγαλε τιποτα ο ανθρωπος!
Εγω μιλαω για την περιπτωση μου για μεταχειρισμενο αυτοκινητο αξιας τριων χιλιαδων ευρω και για μετεγκατασταση του υπαρχον συστηματος αλλα 200 ευρω,φθηνοδουλεια για να κανω την δουλεια μου μιας και οπου να'ναι θα μεινω απο αυτοκινητο λεμε,αν ειχα τα φραγκα θα χτυπουσα ενα ντιζελ και τελειωναν τα βασανα μου ,εφ'οσων δεν υπαρχουν τα λεφτα τι κανω'
Φτιαχνω το υπαρχον αυτοκινητο με 1000 ευρω και ξαναπληρωνω παλι τα δυσβασταχτα τελη κυκλοφοριας των 660 ευρω,βαζω και λαστιχα που χρειαζετε επειγοντος αλλα 400 ευρω και ελπιζω να πετυχε η δουλεια του ρεκτιφιατζη και δεν μας ξαναβγαλει το black list αυτοκινητο μου παλι την ζημια σε 20,000?
Θα μου εχουν φυγει δηλ. 2060 ευρω για ενα αυτοκινητο 18ετων που καιει 14 λιτρα τα 100 υγραεριο!
Η παω στην λυση που ειπα εαν ισχυουν οι λιστες της vialle των 3,200 ευρω η αλλιος 3,500 για ενα οχι ιδιας κατηγοριας αυτοκινητο αλλα και 6-7 χρονια νεοτερο,με τις μεταβιβασεις και τα ΚΤΕΟ και ολα για ενα ανθεκτικο για τουλαχιστον 100,000 χλμ αυτοκινητο των 9 λιτρων υγαρεριου τα 100?
Μονο απο την διαφορα καταναλωσης μεταξυ των 2 αυτοκινητων στον χρονο επανω εχω βγαλει και κερδος,αν μας παει και 100,000 χλμ δηλ. 5 χρονια χωρις προβλημα απο το υγαρεριο,πανιγυριζουμε λεμε!!!!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό papoys » Κυρ 01 Μαρ, 2015 06:45

Πιθανώς εδώ είναι και το λάθος σου valsam.
Εξισώνης τον υγραεριοκίνητο της Θεσσαλονίκης με αυτόν των Αθηνών ενώ ξέρης πως δεν είναι έτσι.
Όταν η τιμή εκεί έχει 90 και εδώ 70 είναι αλλιώς τα πράγματα.
20 λεπτά για μένα είναι κέρδος 16 ευρώ παραπάνω στα 1000 χιλιόμετρα και 672 στα 42.000 χιλ. που είμαι τώρα.

Για τον Φωκίωνα που καίει 5 λίτρα παραπάνω από μένα κάθε 100 χιλ. είναι άλλα 420 ευρώ κέρδος άρα στα
42.000 χιλ. που είναι και αυτός, 1092 ευρώ κέρδος παραπάνω από σένα και τον κάθε Σαλονικιό

Επειδή είμαι της μπακαλικής (δεν βάζω κάτω κομπιούτερ ή χαρτιά αλλά τα κάνω στο μυαλό μου και τα γράφω
αμέσως) μπορεί νάχω πέσει και έξω 50 ευρώ πάνω κάτω όχι παραπάνω.
Εμείς της μπακαλικής ξέρης κοιτάμε τα χοντρά και όχι τα φραγγοδίφραγκα.

Βέβαια εδώ και κανά μήνα που η διαφορά έπεσε στα 10 λεπτά έχει κλείσει λίγο η ψαλίδα αλλά οι φαταούληδες
εκεί πάνω μέχει το Πάσχα μάλλον θάχουν ξεφύγει πάλι.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό tripas » Κυρ 01 Μαρ, 2015 11:58

Φίλε valsam σου στέλνω και ένα λινκ για να φτιάξει η πρωινή διάθεση σου καρντάσι απο το επίσημο web site της peugeot-citroen
http://www.peugeot-citroen-moteurs.fr/c ... _sheet.pdf

Kοίτα μπεκιερα είναι πολυ μπροστά η εταιρεια αυτή στα alternative fuels.
Citroen C4 sedan 1.6 TU5JP4-NFU 2008 , BRC P&D MY10 + LPG7
Άβαταρ μέλους
tripas

Δημοσιευσεις: 605

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 01 Μαρ, 2015 19:21

papoys έγραψε:Πιθανώς εδώ είναι και το λάθος σου valsam.
Εξισώνης τον υγραεριοκίνητο της Θεσσαλονίκης με αυτόν των Αθηνών ενώ ξέρης πως δεν είναι έτσι.
Όταν η τιμή εκεί έχει 90 και εδώ 70 είναι αλλιώς τα πράγματα.
20 λεπτά για μένα είναι κέρδος 16 ευρώ παραπάνω στα 1000 χιλιόμετρα και 672 στα 42.000 χιλ. που είμαι τώρα.

Για τον Φωκίωνα που καίει 5 λίτρα παραπάνω από μένα κάθε 100 χιλ. είναι άλλα 420 ευρώ κέρδος άρα στα
42.000 χιλ. που είναι και αυτός, 1092 ευρώ κέρδος παραπάνω από σένα και τον κάθε Σαλονικιό

Επειδή είμαι της μπακαλικής (δεν βάζω κάτω κομπιούτερ ή χαρτιά αλλά τα κάνω στο μυαλό μου και τα γράφω
αμέσως) μπορεί νάχω πέσει και έξω 50 ευρώ πάνω κάτω όχι παραπάνω.
Εμείς της μπακαλικής ξέρης κοιτάμε τα χοντρά και όχι τα φραγγοδίφραγκα.

Βέβαια εδώ και κανά μήνα που η διαφορά έπεσε στα 10 λεπτά έχει κλείσει λίγο η ψαλίδα αλλά οι φαταούληδες
εκεί πάνω μέχει το Πάσχα μάλλον θάχουν ξεφύγει πάλι.

Μα ρε Παπου δεν εκανα λαθος ,για τον φιλο που ελεγα με τις 100,000 χλμ και φυσικα αν ηταν Αθηνα η σε περιοχη που ηταν για χρονια 20 λεπτα φθηνοτερο το υγραεριο απο εδω Θεσ/νικη θα ειχε κερδος το φιλαρακι απο το υγραεριο ,γιάυτο και λεω αν συνεχισουν αυτες οι τιμες που εχουμε λογο εισαγγελεα στην Θεσ/νικη και βρω φθηνο αυτοκινητο που ειναι στην premium κατηγορια της vialle να μου βγαλει τουλαχιστον 100-150,000 απροβληματιστα χλμ και φυσικα θα προτιμισω υγραεριο ,αυτο προσπαθησα να εξηγησω στο μπουνταλοτρολαρα πιο πανω αλλα αυτος το βιολη του!
Και ο ξαναλεω η μαλλον καλυτερα σε ρωταω ,αν αυριο εσυ η ο fokion που εχετε 40,000 χλμ με υγραεριο βγαλετε προβλημα vsr και χρειαστει να σταξεις 800-1000 ευρω για να φτιαξεις το αυτοκινητο ,τι θα εχεις κερδισει τελικα ολον αυτον τον καιρο που ησουν υγραεριοκινητος?
Αν εχεις κερδος αυτο θα ειναι ψιχουλα συμφωνα με τους υπολογισμους μου γιάθτο και λεω ακομη δεν μπορειτε εσεις να μιλατε για το ποσο συμφερει το υγραεριο,αν ειχες 60-70-,000 η ακομη καλυτερα 100-150,000 εκει μαλιστα ,μιλαμε για καλα φραγκα εξοικονομισης!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό maevius » Κυρ 01 Μαρ, 2015 19:36

Μιλά για τον εαυτό σου παντογνωστη συγγραφεα κλαψε για τη "ζημιά" σου και τις τιμες (οπως καθημερινα κανεις) ασε τα κέρδη και τις ζημιες στον κάθε χρήστη την δική του τσέπη και αμαξι.
Λογιστή δεν θέλουμε ρε ψυχακια ουτε εκτιμητη ουτε εξυπνακηδες δήθεν πονεμενους............γκεγκε;

mod μας κανεις πλακα ετσι;;;;;μήπως να σβηνεις και τα ασυναρτητα επαναλαμβανομενα κουραστικα ποστ;;;;;
Τι περιμένεις να κάνουμε να διαβάζουμε οτιναναι και να κάνουμε μπεεεεε;;;;;
Η ελευθερια έκφρασης έχει 2 πλευρες.....................
Πολύ χαιδεμα πέφτει σε μερικούς..........εκτιθεσαι.........
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό autogasforumadmin » Κυρ 01 Μαρ, 2015 21:37

maevius έγραψε:mod μας κανεις πλακα ετσι;;;;;μήπως να σβηνεις και τα ασυναρτητα επαναλαμβανομενα κουραστικα ποστ;;;;;

Έπεσες μέσα...... Χρεώνουμε τον valsam ανα λέξη που γράφει γιαυτό και τον αφήνουμε να postαρει σεντόνια ολόκληρα. Στα σοβαρά όμως: δεν είναι ο ρόλος μας να κρίνουμε εμείς τις απόψεις που δημοσιεύονται γιατί τότε ήταν που θα θεωρούσαμε τα μέλη και τους επισκέπτες ως πρόβατα. Επιθετικά, προσωπικά μηνύματα αφαιρούνται αμέσως γιατί δε συνεισφέρουν τίποτα.
autogasforumadmin
Διαχειριστής

Δημοσιευσεις: 118

Δημοσίευσηαπό maevius » Κυρ 01 Μαρ, 2015 21:58

autogasforumadmin έγραψε:
maevius έγραψε:mod μας κανεις πλακα ετσι;;;;;μήπως να σβηνεις και τα ασυναρτητα επαναλαμβανομενα κουραστικα ποστ;;;;;

Έπεσες μέσα...... Χρεώνουμε τον valsam ανα λέξη που γράφει γιαυτό και τον αφήνουμε να postαρει σεντόνια ολόκληρα. Στα σοβαρά όμως: δεν είναι ο ρόλος μας να κρίνουμε εμείς τις απόψεις που δημοσιεύονται γιατί τότε ήταν που θα θεωρούσαμε τα μέλη και τους επισκέπτες ως πρόβατα. Επιθετικά, προσωπικά μηνύματα αφαιρούνται αμέσως γιατί δε συνεισφέρουν τίποτα.

Μεταξύ μας εκτός απο τα προσωπικά (και εκει διαφωνω αλλά....) υπαρχουν και τα μυνήματα που έντεχνα ερεθίζουν τους συμμετεχοντες..................αυτά είναι χειρότερα απο τα αλλά και το χειροτερο είναι οτι κανεις πως δεν τα βλέπεις η πιθανον τα θεωρεις "αθώα"
Μεταξύ μας δεν με πειθεις.....
Τεσπα κουμάντο εσύ κανεις...εγώ είπα αυτό που πιστεύω.

ΥΓ Την προηγουμενη φορά με τον kyriak δικαιωθηκα...............
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 02 Μαρ, 2015 00:47

Valsam εχεις μερικές καραμελες που οτι και να σου λεμε δεν εννοεις να τις αλλαξεις.....

Σορρυ ρε φιλε αλλα για τελευταια φορα ξαναματαγραφω γιατι δεν εχεις δικιο οσον αφορά εμενα τουλαχιστον.....

Λες να ειμαι τοσο μαλακ@ς να πληρωσω 1000αρικο για επισκευη μοτερ??? Δε παιρνω με 1500 ολοκληρο αυτοκινητο? ( και λιγοτερα αλλα αντε ειμαι κιμπαρης...)
Που να χτυπας τον οπισθιο σου χαμω στο αυτοκινητο ( και σε ολα παλαιωτερης καπως τεχνολογιας ) 1000 επισκευη ΔΕΝ υπαρχει - κιμπαρικα ( μ αρεσει αυτη η λεξη τελικα...) στο 600αρι στα εχω αναλυσει παλιωτερα.
Εκτός αν πεσεις σε πιασοκολη μαστορα οποτε απολαυσε το κι ολας....

Οταν εχεις μεση καταναλωση υγραεριου 13 και ενιοτε παραπανω τα 10λεπτά στο λιτρο τα εχεις ΓΤΠ... Δεν ειναι ατος αυτο με 5 και 7 και 8..... για να εισαι τσιμα τσιμα στο κερδιζω δε κερδιζω...

Αυτη τη στιγμη καιω 18 ( λογω βλαβης "καπου" που δεν εχω χρονο λογω νοσοκομειων να ασχοληθεω) για να καταλαβεις τι παπαριες ειναι τα 10λεπτα....
Αν ηταν βενζινα θα το ειχα κλειδωσει...
καταλάβες τωρα γιατι δεν εχουν σημασια τα 2-3 λιτρα βενζινα που καιω το μηνα ρελαντι να ζεσταθει??
στα 13 με 18 λιτρα ανα 100 υγραεριο που να κλασουν τα 3 λιτρα βενζινα το μηνα ( περιπου 800 χλμ/μηνα μεσο ορο)...

Τι VSR και παπαριες καμαρωτες οταν εχεις ενα μοτερ με ρηγμα κολλημενο με wondarweld....ΠΡΙΝ απο το αεριο....
Μαθαμε και το vsr και το κοπαναμε....

Και μια και σ' αρεσουν τα κομπιουτερακια.....

Το μαμα λαστιχο ειναι 205/75/15

για πες μου ΠΟΣΑ χλμ ΠΑΡΑΠΑΝΩ εχω κανει απο τα 42.000 κοντερισια με.... 205/85/16.... :))

Αυτα και τελος και χαιρετε και με τις ευλογιες μου...............

Στο θεμα μας ξανα λοιπον

42.000 και βαλε χλμ με ενα παρταλι μοτερ απο πριν το υγραεριο, ενω αλλα μπιμπελο στα ιδια χλμ εκλασαν MENTOS....
Ciao bello......

ΥΓ. Α! ναι και με 273.000 στο κοντερ....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό papoys » Τετ 04 Μαρ, 2015 06:55

Ρε παιδιά δεν είμαι Πόντιος papoys είμαι και έχω μία απορία την οποία θέλω να μου λύσετε.

Τι είναι αυτό το VSR το οποίο κοπανάει συνέχεια ο valsam . :? :?
Είναι κάτι κακό.??? :oops:

Μεταξύ μας ,για να μη γίνω και ρεζίλι, :roll: νόμιζα ότι είναι τύπος-μοντέλο του αυτοκινήτου του, αλλά
από όσα κατάλαβα πρέπει να είναι κάτι άλλο.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό maevius » Τετ 04 Μαρ, 2015 07:16

Είναι η καινούργια καραμέλα. Εννοει τη ζημια στις εδρες βαλβιδες valve seat exhaustion κάτι. Παλιότερα είχε το περιφημο μηχανηματακι δεν θυμάμαι πως το έλεγε (emulator) νομιζω...........για το οποιο ειχε αφιερωσει χιλιαδες γραμμες..........το οποίο αν το βαζαμε..............
Άβαταρ μέλους
maevius

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες