Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Μετανιώσατε για τη μετατροπή σε lpg του αυτ/του σας

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: Μετανιώσατε για τη μετατροπή σε lpg του αυτ/του σας

Δημοσίευσηαπό tripas » Δευτ 16 Μαρ, 2015 22:16

Φίλοι στο τέλος του 2013 έβαλε ο φίλος και θεωρω απαράδεκτο εγκαταστάτης σε τετοιο όχημα αν του βάζει zavoli alisei μονο και μονο για να μη χάσει την εγκατάσταση, αυτη είναι η πρεμουρα μου papoys.
Αν εγω πάω σε λαστιχα και πω θελω λάστιχα 255 κλπ για το όχημα μου, ένας σωστός επαγγελματιας θα μου πει δεν κάνουν για το όχημα μα σου.
Citroen C4 sedan 1.6 TU5JP4-NFU 2008 , BRC P&D MY10 + LPG7
Άβαταρ μέλους
tripas

Δημοσιευσεις: 605

Δημοσίευσηαπό erimitis » Δευτ 16 Μαρ, 2015 22:38

Πολλα νευρα ρε παιδες σε αυτο το νημα.
erimitis

Δημοσιευσεις: 440

Δημοσίευσηαπό maevius » Τρί 17 Μαρ, 2015 07:12

Που τα ειδες τα νεύρα;
Το οτι προσπαθούμε να ξαναπουμε το ίδιο πράγμα 10 φορες επειδή κάποιοι λένε οτι λέμε πραγματα που δεν είπαμε;
Δηλαδή όταν λέω οτι δεν θεωρώ κάποιον ντε και καλά απατεώνα εξηγω λόγω προσωπικής εμπειρίας αλλά ουτε αποκλειω να έχει κανει και λάθη πόσες φορες πρεπει να το γράψω για να το καταλάβουν μερικοί;;;
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό tedd » Τρί 17 Μαρ, 2015 12:40

tripas έγραψε:
erimitis έγραψε:Τριπα φοραει brc seq 24 και τωρα εμαθα απο το νημα οτι εχεινρυθμιση για ψεκασμο βενζινης αανλογα με το φορτιο και τις στροφες.Γιατι αραγε τοσα χρονια που το πηγαινα καξ σε γνωστο συνεργειο στην πολη δεν μου το ειχαν ρυθμιση

Φίλε για ψαξου διοτι το αν το έβαλες το 2009 μάλλον έχεις brc seq 24 MY07 που δεν έχει ψεκασμό βενζίνας.
.

erimitis έγραψε:Aυριο θα ανοιξω να δω φιλε μου Τρυπα

Φιλε erimitis το ειδες?? εχεις τελικά το brc seq 24 MY07 και κανει και ψεκασμό βενζίνης???
Σε ρωτάω γιατι και εγω το ιδιο συστημα φοραω και με ενδιαφερει να ξερω αν γινεται ή οχι ψεκασμος.
Nissan Almera Mk II (N16) 1497cc
BRC Sequent 24
Εικόνα
tedd

Δημοσιευσεις: 588

Δημοσίευσηαπό erimitis » Τρί 17 Μαρ, 2015 14:42

Οπως ειπα πηγα σημερα στο Σταθη HONDA χρυσαυγη.Τελικα φοραω παλιο εγκεφαλο και δεν κανει ψεκασμους βενζινης κοινως τον ηπιαμε σε χαμηλο ποτηρι.Ο κΣταθης πηρε τηλεφωνο ρωτησε και μου ειπε οτι παιρνει καινουριο εγκεφαλο πανω στην υπαρχουσα καλωδιωση κοστος αγορας νορμαλ θα ελεγα.Ειμαι σε σκεψη να τον βαλω παιδια.Βεβαια ο κ σταθης μου ειπε οτι το α&ω ειναι να κοιταω τα διακενα τον βαλβιδων σε αυτο το αμαξι και πως ακομα και ο νεος εγκεφαλος να μπει παλι θα τα κοιταμε.
Αυτα τα ολιγα παιδε
erimitis

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 17 Μαρ, 2015 14:42

tripas έγραψε:Φίλοι στο τέλος του 2013 έβαλε ο φίλος και θεωρω απαράδεκτο εγκαταστάτης σε τετοιο όχημα αν του βάζει zavoli alisei μονο και μονο για να μη χάσει την εγκατάσταση, αυτη είναι η πρεμουρα μου papoys.
Αν εγω πάω σε λαστιχα και πω θελω λάστιχα 255 κλπ για το όχημα μου, ένας σωστός επαγγελματιας θα μου πει δεν κάνουν για το όχημα μα σου.

Όπως είπα ούτε τον γνωρίζω τον Θεοδώρου,ούτε στα κατάστημάτα του έχω κάνει την εγκατάσταση.
Πιστεύω όμως ότι και αυτός όπως όλοι κάνουν λάθη.
Από όσα θυμάμαι και επειδή σχεδόν καθημερινά περνάω στην Αγία Παρασκευή απέναντι από την ΕΡΤ λειτουργεί πολλά
χρόνια συνεργείο υγραεριοκίνησης.
Προ διετίας περίπου είδα μία μέρα να έχει αλλάξει την πινακίδα και να λέει gasΘεοδώρου.Από όσα ξέρω δεν άλλαξε
ιδιοκτησία οπότε μάλλον το έκανε φρανσάιζ για καλίτερο όνομα.
Πρέπει να δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα με το Θεοδωρου.Κάπου στο φόρουμ μας είχε εμφανιστεί και κάποιος
λέγοντας ότι έκανε εκεί μετατροπή και είχε προβλήματα γιατί δεν μπορούσαν να του το ρυθμίσουν.Από όσα θυμάμαι
πήγε και σε ένα άλλο φρανσάιζ κάπου στη Δυτική Αττική δεν γνωρίζω διεύθυνση.Επίσης δεν ξέρω αν όσα έλεγε ο
παθών ήταν αλήθεια ή ψέματα γιατί δεν τον γνωρίζω.

Στη συνέχεια μετά από 2-3 μήνες μία μέρα είδα ότι το συνεργείο στην Αγία Παρασκευή άλλαξε πινακίδα
βγάζοντας το gasΘεοδώρου.
Και πάλι μετά από κάποιους μήνες επειδή όπως προείπα κινούμαι σχεδόν καθημερινά στη Μεσογείων είδα ότι
στα σύνορα Αγίας Παρασκευής με Χολαργό άνοιξε άλλο συνεργείο με την επωνυμία gasΘεοδώρου το οποίο μάλλον
λειτουργεί ακόμη.
Για αυτό είπα ότι λειτουργούν ως φρανσάιζ χωρίς να γνωρίζω αν και που εκπαιδεύονται καθώς και αν έχουν
ή όχι άδεια εγκαταστάτη.
Για Θεσσαλονίκη δεν γνωρίζω γιατί απλά μένω Αθήνα και δεν ξέρω από Θεσσαλονίκη.
Η Θεσσαλονίκη ανήκει στον Valsam. 8-) :lol:

Πολλά είπα και με έπιασε πονοκέφαλος.Πάω να φτιάξω καφέ.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό viallesi » Τρί 17 Μαρ, 2015 14:46

erimitis έγραψε:Οπως ειπα πηγα σημερα στο Σταθη HONDA χρυσαυγη.Τελικα φοραω παλιο εγκεφαλο και δεν κανει ψεκασμους βενζινης κοινως τον ηπιαμε σε χαμηλο ποτηρι.Ο κΣταθης πηρε τηλεφωνο ρωτησε και μου ειπε οτι παιρνει καινουριο εγκεφαλο πανω στην υπαρχουσα καλωδιωση κοστος αγορας νορμαλ θα ελεγα.Ειμαι σε σκεψη να τον βαλω παιδια.Βεβαια ο κ σταθης μου ειπε οτι το α&ω ειναι να κοιταω τα διακενα τον βαλβιδων σε αυτο το αμαξι και πως ακομα και ο νεος εγκεφαλος να μπει παλι θα τα κοιταμε.
Αυτα τα ολιγα παιδε

Κάθε πόσα χλμ σου πρότεινε να βλέπεις τα διάκενα φίλε μου?
viallesi

Δημοσιευσεις: 452

Δημοσίευσηαπό erimitis » Τρί 17 Μαρ, 2015 14:49

Τωρα επειδη ειναι καινουριες η βαλβιδες μου ειπε στα 20.000 και μετα ανα 40000 χλμ.τωρα εχουν μπει καινουριες βαλβιδες ειδικες για υγραεριο λιγο μικροτερες κακ με μοιρες ωστε να αφηνουν γρηγοροτερ θερμοκρασια
erimitis

Δημοσίευσηαπό viallesi » Τρί 17 Μαρ, 2015 14:52

erimitis έγραψε:Τωρα επειδη ειναι καινουριες η βαλβιδες μου ειπε στα 20.000 και μετα ανα 40000 χλμ.τωρα εχουν μπει καινουριες βαλβιδες ειδικες για υγραεριο λιγο μικροτερες κακ με μοιρες ωστε να αφηνουν γρηγοροτερ θερμοκρασια

Α δεν ήξερα ότι είχες αλλάξει βαλβίδες με ενισχυμένες? Με τι παλιές κάθε πότε έπρεπε να κοιτάς διάκενα? Οι παλιές πόσα χλμ άντεξαν (συνολικά) και πόσα από αυτά έγιναν με υγραέριο? Λίπανση δεν έχεις καθόλου πάνω?
viallesi

Δημοσιευσεις: 452

Δημοσίευσηαπό erimitis » Τρί 17 Μαρ, 2015 14:53

Αντεξαν 80.000 εχω λαδιερα jlm μηχανικη απλη.ολα με υγραεριο φιλε μου
erimitis

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 29 επισκέπτες