Nikos7167 έγραψε:Α και κάτι άλλο είχαν και μερικές μικρες γραμώσεις κάποια μέταλα..............
ο στρόφαλος οχι.....
γιατι ηταν στην αρχη και δεν εμεινε απο λαδι αμα το συνεχηζες θα γινονταν πυροτεχνημα !
Nikos7167 έγραψε:Α και κάτι άλλο είχαν και μερικές μικρες γραμώσεις κάποια μέταλα..............
ο στρόφαλος οχι.....
NickSt έγραψε:Ευτυχώς που πρόλαβες μεγαλύτερη ζημιά φίλε μου , καλά χιλιόμετρα να έχεις στη συνέχεια...
Επειδή όμως είμαστε μέλη σε forum που έχει θέμα την υγραεριοκίνηση , ακόμα δεν πήρα / πήραμε απάντηση απο τούς "θιγόμενους" για αυτά που έγραψα εγώ . Δηλαδή ΣΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ σαν καύσιμο για το χτύπημα της μπιέλας !!!!...περιμένω υπομονετικά...
ahilleas έγραψε:NickSt έγραψε:Ευτυχώς που πρόλαβες μεγαλύτερη ζημιά φίλε μου , καλά χιλιόμετρα να έχεις στη συνέχεια...
Επειδή όμως είμαστε μέλη σε forum που έχει θέμα την υγραεριοκίνηση , ακόμα δεν πήρα / πήραμε απάντηση απο τούς "θιγόμενους" για αυτά που έγραψα εγώ . Δηλαδή ΣΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ σαν καύσιμο για το χτύπημα της μπιέλας !!!!...περιμένω υπομονετικά...
τι να σου πω ρε φιλε εισαι που εισαι ασχετος εισαι και χαζος μου φαινετε τι δεν καταλαβες οτι το υγραερειο με την ρυθμηση που ειχε του την εκανε !!!και ακομα με ρωτας που φταιει το υγραερειο ?
εμενα με ρωτησες αν θα σε ηθελα!!! εσυ εβρισες πρωτος και δεν ειχες και την τσιπα να ζητησεις ενα συγνωμη οσο για την ερωτηση σου σου εχω απαντησει εκατο φορες αλλα δεν .δεν μπροκειτε να ξανα ασχωληθω μαζι σου διοτι τζαπα ο χρονος μου .NickSt έγραψε:ahilleas έγραψε:NickSt έγραψε:Ευτυχώς που πρόλαβες μεγαλύτερη ζημιά φίλε μου , καλά χιλιόμετρα να έχεις στη συνέχεια...
τι να σου πω ρε φιλε εισαι που εισαι ασχετος εισαι και χαζος μου φαινετε τι δεν καταλαβες οτι το υγραερειο με την ρυθμηση που ειχε του την εκανε !!!και ακομα με ρωτας που φταιει το υγραερειο ?
Εκτός απο απαράδεκτος που κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις την ερώτηση , είσαι και προκλητικά υβριστής../..εγώ δεν θα σε βρίσω , απλά θα σου πω ευτυχώς που ΔΕΝ είσαι ο εγκαταστάτης μου../..διαγράφεσαι....
ahilleas έγραψε:εμενα με ρωτησες αν θα σε ηθελα!!! εσυ εβρισες πρωτος και δεν ειχες και την τσιπα να ζητησεις ενα συγνωμη οσο για την ερωτηση σου σου εχω απαντησει εκατο φορες αλλα δεν .δεν μπροκειτε να ξανα ασχωληθω μαζι σου διοτι τζαπα ο χρονος μου .
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 83 επισκέπτες
|
|
|