Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα μπιελας κινητήρα ford cmax 1.8 duratec…..

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Πρόβλημα μπιελας κινητήρα ford cmax 1.8 duratec…..

Δημοσίευσηαπό ahilleas » Πέμ 02 Απρ, 2015 23:18

Nikos7167 έγραψε:Α και κάτι άλλο είχαν και μερικές μικρες γραμώσεις κάποια μέταλα..............
ο στρόφαλος οχι.....

γιατι ηταν στην αρχη και δεν εμεινε απο λαδι αμα το συνεχηζες θα γινονταν πυροτεχνημα !
ΖΟΡΜΠΑΣ AUTO SERVICE ΤΗΛ.6972333401
ahilleas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 71

Δημοσίευσηαπό NickSt » Παρ 03 Απρ, 2015 11:30

Ευτυχώς που πρόλαβες μεγαλύτερη ζημιά φίλε μου , καλά χιλιόμετρα να έχεις στη συνέχεια...

Επειδή όμως είμαστε μέλη σε forum που έχει θέμα την υγραεριοκίνηση , ακόμα δεν πήρα / πήραμε απάντηση απο τούς "θιγόμενους" για αυτά που έγραψα εγώ . Δηλαδή ΣΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ σαν καύσιμο για το χτύπημα της μπιέλας !!!!...περιμένω υπομονετικά...
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό papoys » Παρ 03 Απρ, 2015 13:56

Με λίγα λόγια.

Όταν ένα βενζινοκίνητο αυτοκίνητο περάσει τις 200.000 χιλιόμετρα και ανάλογα με το δούλεμα που έχει από τον
ιδιοκτήτη του , όλο και κάτι θα ζητάει.
Δεν πάει να πει όμως ότι για τις τυχόν βλάβες φταίει σώνει και καλά το υγραέριο.
Όπως έχουμε μάθει σε όλα τα πράγματα (όπως και στον άνθρωπο) υπάρχουν οι φυσιολογικές και οι απρόβλεπτες
φθορές.
Και εγώ τοπρωί ήμουν στο μάστορα επειδή έτριζε- χτυπούσε μπροστά και θέλουν άλλαγμα τα μπαράκια ζαμφώρ.
Δεν πάει να πει ότι φταίει το lpg.Φταίνε τα 171.000 χιλιόμετρα και ότι κάνω αρκετά χιλιόμετρα σε χωματόδρομο. 8-)
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό ahilleas » Παρ 03 Απρ, 2015 14:53

NickSt έγραψε:Ευτυχώς που πρόλαβες μεγαλύτερη ζημιά φίλε μου , καλά χιλιόμετρα να έχεις στη συνέχεια...

Επειδή όμως είμαστε μέλη σε forum που έχει θέμα την υγραεριοκίνηση , ακόμα δεν πήρα / πήραμε απάντηση απο τούς "θιγόμενους" για αυτά που έγραψα εγώ . Δηλαδή ΣΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ σαν καύσιμο για το χτύπημα της μπιέλας !!!!...περιμένω υπομονετικά...

τι να σου πω ρε φιλε εισαι που εισαι ασχετος εισαι και χαζος μου φαινετε τι δεν καταλαβες οτι το υγραερειο με την ρυθμηση που ειχε του την εκανε !!!και ακομα με ρωτας που φταιει το υγραερειο ?
ahilleas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό tripas » Παρ 03 Απρ, 2015 15:14

Φίλοι εγώ ένα πραγμα δεν καταλάβα αυτο το πολύ ψιλό γυαλόχαρτο που τρίβεις τον στροφαλο λιγάκι και γίνονται όλα εντάξει τι μαγικο εργαλείο είναι?
Citroen C4 sedan 1.6 TU5JP4-NFU 2008 , BRC P&D MY10 + LPG7
Άβαταρ μέλους
tripas

Δημοσιευσεις: 605

Δημοσίευσηαπό papoys » Παρ 03 Απρ, 2015 15:38

Το ψιλό γυαλόχαρτο και η μονωτική ταινία στα χέρια του Έλληνα κάνουν θαύματα. :lol: :lol: :lol:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό NickSt » Παρ 03 Απρ, 2015 16:05

ahilleas έγραψε:
NickSt έγραψε:Ευτυχώς που πρόλαβες μεγαλύτερη ζημιά φίλε μου , καλά χιλιόμετρα να έχεις στη συνέχεια...

τι να σου πω ρε φιλε εισαι που εισαι ασχετος εισαι και χαζος μου φαινετε τι δεν καταλαβες οτι το υγραερειο με την ρυθμηση που ειχε του την εκανε !!!και ακομα με ρωτας που φταιει το υγραερειο ?

Εκτός απο απαράδεκτος που κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις την ερώτηση , είσαι και προκλητικά υβριστής../..εγώ δεν θα σε βρίσω , απλά θα σου πω ευτυχώς που ΔΕΝ είσαι ο εγκαταστάτης μου../..διαγράφεσαι....
NickSt

Δημοσίευσηαπό ahilleas » Παρ 03 Απρ, 2015 18:50

NickSt έγραψε:
ahilleas έγραψε:

Εκτός απο απαράδεκτος που κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις την ερώτηση , είσαι και προκλητικά υβριστής../..εγώ δεν θα σε βρίσω , απλά θα σου πω ευτυχώς που ΔΕΝ είσαι ο εγκαταστάτης μου../..διαγράφεσαι....
εμενα με ρωτησες αν θα σε ηθελα!!! εσυ εβρισες πρωτος και δεν ειχες και την τσιπα να ζητησεις ενα συγνωμη οσο για την ερωτηση σου σου εχω απαντησει εκατο φορες αλλα δεν .δεν μπροκειτε να ξανα ασχωληθω μαζι σου διοτι τζαπα ο χρονος μου .
ahilleas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό Nikos7167 » Παρ 03 Απρ, 2015 19:23

Ρε παιδιά δεν είναι ανάγκη να τσακωνόμαστε, κάθε γνώμη δεκτή,
Απλά όταν δεν ξέρουμε κάτι να μην αποπροσανατολίζουμε και τον τελείως αδαή…
Όλοι προσπαθούμε κάπως να βοηθήσουμε τον άλλον εδώ μέσα……….
Σας ευχαριστώ όλους….
Πρώτη εντύπωση μετά την αλλαγή τον μετάλλων,
Το μοτέρ δουλεύει σαν καινούργιο παρόλο που το κρρρρρρρρρρρρρρρρρρ δεν έχει φύγει , ίσως από τα αυτιά μου πανικοβλήθηκα πάρα πολύ γιατί δεν είναι εποχές να σκορπάς χιλιοπεντακοσαρικα για μοτέρ….!!!!!!!!!
Όλα καλά λοιπόν το μοτέρ δουλεύει άψογα από ότι ακούω…..
Αυτήν την στιγμή που αλλάχτηκαν τα μέταλλα θα έχει ψωμί το αυτοκίνητο η να το σπρώξω?????
Αυτήν την στιγμή επίσης μετά το ζέσταμα που κάνει και γυρίζει μόνο του στο αέριο μόλις πιάσει την θερμοκρασία δεν ξανά καίει βενζίνα….
Θα κάνω καλά να μου ψεκάζει βενζίνα?? Είναι κάποιο είδος προστασίας του κινητήρα??
Την δευτέρα έχω ραντεβού με τον εγκαταστάτη που μου το έβαλε να μου το κάνει να ψεκάζει βενζίνα στο ρελαντί…
Επίσης να αλλάξω τα μπουζί με κάτι ειδικά που λένε για το υγραέριο?????
Καλά θα κάνω η θα πέσω σε καμιά μαλακία πάλι???????
Χίλια και πάλι ευχαριστώ……
Nikos7167

Δημοσιευσεις: 26

Δημοσίευσηαπό NickSt » Παρ 03 Απρ, 2015 21:12

ahilleas έγραψε:εμενα με ρωτησες αν θα σε ηθελα!!! εσυ εβρισες πρωτος και δεν ειχες και την τσιπα να ζητησεις ενα συγνωμη οσο για την ερωτηση σου σου εχω απαντησει εκατο φορες αλλα δεν .δεν μπροκειτε να ξανα ασχωληθω μαζι σου διοτι τζαπα ο χρονος μου .

Δεν χρειάζεται να σε ρωτήσω , γιατί ΕΓΩ είμαι ο πελάτης και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν σε θέλω για εγκαταστάτη μου . Και πρίν πάψεις να "ασχολείσαι" , έχεις υποχρέωση να απαντήσεις ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ ΕΓΩ , διαφορετικά είσαι απλά ένας κοινός συκοφάντης !!!..και θα έπρεπε ΕΣΥ να ζητήσεις συγγνώμη...

..και για να μένουμε στο θέμα :..τι σχέση έχει το υγραέριο σαν καύσιμο για το χτύπημα της μπιέλας ../..και μην εξακολουθείς να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις../..ΔΕΝ θέλεις να παραδεχτείς ότι δεν έχει καμία σχέση το καύσιμο , ΑΛΛΑ ο "σαίνης" που έκανε την εγκατάσταση ,όπως μπορεί να κάνει οποιοδήποτε λάθος όποιος φτιάχνει αυτοκίνητα είτε απο αμέλεια είτε απο ασχετοσύνη .Αυτή είναι η πραγματικότητα και αν δεν τη βλέπεις έχεις πρόβλημα , αλλά μάλλον τη βλέπεις και δεν παραδέχεσαι ότι έκανες λάθος που μου όρμηξες όταν έγραψα για άσχετους που λένε ότι φταίει το υγραέριο γιατί βάρεσε ...μπιέλα ο κινητήρας !!!!..

...δές τι απάντησε ένας Μηχανικός με Μ κεφαλαίο παραπάνω , δεν τον ονομάζω , ξέρεις ποιός είναι...
NickSt

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 85 επισκέπτες