Nikos7167 έγραψε:Φίλε μου Αχιλλέα έχεις δίκιο, άλλωστε ακόμα και τώρα αραιά και που μου ανάβει το λαμπάκι της μηχανής και στην διάγνωση δείχνει φτωχό μίγμα στον πρώτο λάμδα……
Αύριο πρωί έχω ραντεβού με τον εγκαταστάτη, πέρα από ότι θα του πω να ψεκάζει βενζίνα στο ρελαντί μιας και δεν προγραμματίζεται να κάνει μικροψεκασμούς θα του πω να διορθώσει και αυτό, (μπορεί πιστεύω μέσω προγραμματισμού να δώσει και άλλο μίγμα έτσι δεν είναι??)φτωχό μίγμα φτωχό μίγμα συνέχεια, λες να τον ήπια από αυτόν τον λόγο??
Μάλλον όλα μαζί…. Ο σταρχιδισμος μου και η αμέλεια μου και το φτωχό μίγμα όλα μαζί μάλλον …
αν δεν μπορει να στο φτιαξει να το ξυλωσει και να σου βαλει ενα αλλο που να εχει περεισοτερες ρυθμισεις tartarini-brc-zavoli-aeb- κτλπ αν παλι δεν εχει παρε τα λεφτα σου πισω.σιγουρα φταις αλλα περισοτερο φταιει ο εγκαταστατης που επρεπε να φτιαξει τον χαρτη οσο το δυνατο παρομειο με της βενζηνης ωστε να μην εχεις φτωχα μειγματα .αν το κρατησεις φροντησε να φτιαξεις ενα χαρτη με πολυ καλα μπεκ (hana-keihin)ωστε να μην εχεις καθολου λαμπακια τα οποια συμενουν οτι φευγεις απο της ανοχες του κατασκευαστη ειτε ειναι πλουσιο ειτε φτωχο.