Εγω παλι γιατι δεν βλεπω πουθενα να εξυμνει κανενας και τιποτα? Αντ αυτου διαβαζω οτι ο ενας υποβιβαστης ειναι για μεχρι τοσα kw κινητηρα, ενω ο αλλος απο τοσα εως τουρμπο.....
Οποιος θελει λοιπον να πληρωσει τα εξτρα χρηματα για τον διπλου σταδιου υποβιβαστη, ο δρομος ειναι παντα ανοιχτος... Αρκει να τον αντεχει η τσεπη του.
Ποσο ποιο απλα να το πει? Για τα αυτοκινητα εως τοσα KW προτεινετε ο Li02.
Προτεινετε αγαπητοι συμφορουμιτες...
Προτεινετε. Τωρα εαν καποιος γνωριζει καλυτερα απο τον κατασκευαστη, τοτε....
@tripasΒασικα δεν απερριψα τιποτα. Ο εγκαταστατης που επελεξα με βαση την εμπειρια του στην μαρκα του αυτοκινητου μου, εγκαθιστα τα εξης δυο. Stefanelli και Landi Renzo. Επελεξα το ακριβοτερο καθαρα για δικους μου λογους.
Οπως σου ειπα και σε αλλο θεμα, εγω τουλαχιστον απο αυτα που διαβαζω στα δικα μου εξαρτηματα, εχω υποβιβαστη landi renzo, και ψεκαστες ECO-EVO, και μαλιστα αν παρουμε κατα γραμμα τα γραφομενα στο διαφημιστικο, τελευταιας γενιας με υψηλη αντισταση στις επικαθισεις. Τοσο σιγουρη δε ειναι η εταιρεια, που αναφερει οτι δεν χρειαζετε καν το ενδιαμεσο φιλτρο πριν τους ψεκαστες! Το δινει ως προαιρετικο.
Τωρα αν και παλι δεν ξερει τι της γινεται, Οκ. Εμενα με καλυπτουν παντως τα δυο χρονια εγγυησης που δινει. Που ξερεις εαν χαλασουν-μπουκωσουν μετα απο αυτο το διαστημα, μπορει να βαλω και εγω τα νεα με τους ποιο γρηγορους χρονους, για να ειμαι και πιο Trendy!!