Paradisos έγραψε:Paradisos έγραψε:Και πολλούς ακόμα παράγοντες.. Λες και οι υπόλοιποι δεν έχουμε υποχρεώσεις και μας τρέχουν από τα μπατζακια
Καλημέρα... στον γραπτό λόγο σίγουρα υπάρχουν και "παρεξηγήσεις" ειδικά όταν μπαίνεις και από κινητό είναι περιορισμένα τα πράγματα αρκετά
φυσικά ήταν ειρωνικό το σχόλιο μου... ως προς τις υποχρεώσεις - δικαιολογίες που λένε.
Βέβαια είναι και πολλοί άλλοι παράγοντες που δεν ξέρουμε μιας και δεν είναι αυτή η δουλειά μας
Πάμε στον νόμο της αγοράς ..είτε το θέλουμε είτε όχι ο νόμος της αγοράς αντί να λειτουργεί υπέρ του καταναλωτή λειτουργεί κατά του .Το έχω γράψει στο παρελθόν γειτονικά μου βενζινάδικα ...ο ένας πχ 1,5 και ο άλλος 1,6 αντί να μειωθεί η τιμή, αύξησε την τιμή του ο πρώτος από το 1,5 στο 1,59 αντί να πέσει η τιμή του 1,6 .
Εσύ έχεις την επιλογή να βάλεις από αλλού ... για να "επιβράβευσεις" την πιο χαμηλή τιμή που θα βρεις.
Αλλά έχω βάλει 3 φορές και στην πιο χαμηλή τιμή της Αθήνας ..και το μόνο που κατάφερα και τις 3 φορές είναι να έχω κάνει 60 χιλ λιγότερα και στο τέλος να είναι πιο ακριβή η τιμή του
Εγώ προσωπικά έχω βρει την καλύτερη τιμή ανά ποιότητα (χιλ που έχω κάνει )
Δυστυχώς στην θεσσαλονικη (θα ανέβω λαγκαδα και ψάχνω για τιμές ) τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά όντως υπάρχει αισχροκερδια ,και εαν έμενα εκεί μάλλον δεν θα έβαζα υγραέριο .
Ελπίζω στο μέλλον να αλλάξει αυτή η κατάσταση
αρα η τιμη σα νουμερακι μονο δε λεει τιποτα.