Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 28 Μάιος, 2015 10:10

Paradisos έγραψε:
Paradisos έγραψε:Και πολλούς ακόμα παράγοντες.. Λες και οι υπόλοιποι δεν έχουμε υποχρεώσεις και μας τρέχουν από τα μπατζακια

Καλημέρα... στον γραπτό λόγο σίγουρα υπάρχουν και "παρεξηγήσεις" ειδικά όταν μπαίνεις και από κινητό είναι περιορισμένα τα πράγματα αρκετά

φυσικά ήταν ειρωνικό το σχόλιο μου... ως προς τις υποχρεώσεις - δικαιολογίες που λένε.

Βέβαια είναι και πολλοί άλλοι παράγοντες που δεν ξέρουμε μιας και δεν είναι αυτή η δουλειά μας

Πάμε στον νόμο της αγοράς ..είτε το θέλουμε είτε όχι ο νόμος της αγοράς αντί να λειτουργεί υπέρ του καταναλωτή λειτουργεί κατά του .Το έχω γράψει στο παρελθόν γειτονικά μου βενζινάδικα ...ο ένας πχ 1,5 και ο άλλος 1,6 αντί να μειωθεί η τιμή, αύξησε την τιμή του ο πρώτος από το 1,5 στο 1,59 αντί να πέσει η τιμή του 1,6 .

Εσύ έχεις την επιλογή να βάλεις από αλλού ... για να "επιβράβευσεις" την πιο χαμηλή τιμή που θα βρεις.

Αλλά έχω βάλει 3 φορές και στην πιο χαμηλή τιμή της Αθήνας ..και το μόνο που κατάφερα και τις 3 φορές είναι να έχω κάνει 60 χιλ λιγότερα και στο τέλος να είναι πιο ακριβή η τιμή του

Εγώ προσωπικά έχω βρει την καλύτερη τιμή ανά ποιότητα (χιλ που έχω κάνει )

Δυστυχώς στην θεσσαλονικη (θα ανέβω λαγκαδα και ψάχνω για τιμές ) τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά όντως υπάρχει αισχροκερδια ,και εαν έμενα εκεί μάλλον δεν θα έβαζα υγραέριο .

Ελπίζω στο μέλλον να αλλάξει αυτή η κατάσταση

αρα η τιμη σα νουμερακι μονο δε λεει τιποτα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό Paradisos » Πέμ 28 Μάιος, 2015 10:18

hlias έγραψε:αρα η τιμη σα νουμερακι μονο δε λεει τιποτα.

Πολύ σωστό αρκεί να μην υπάρχουν υπερβολές σαν και αυτή

periklas723 έγραψε:Αν ειναι χαλια τα 80λεπτα στην Μεσσηνια,τα 80λεπτα στην Αθηνα τι ειναι???????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Paradisos

Δημοσιευσεις: 166

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Πέμ 28 Μάιος, 2015 13:44

Εγω στο πιο φθηνο της Αθηνας-Φαωνος,εβαζα συστηματικα περσι...Καμια διαφορα σε χιλιομετρα απο τα σαφως ακριβοτερα πρατηρια της Καλαματας.Τον χειμωνα σε καποια φαση[το ανεφεραν και αλλα μελη] "χαλασε" το μιγμα της ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ,και ετσι εβαζα στην Μαρκονι[απο τα πιο φθηνα της Αθηνας και μαλιστα ΚΟΡΑΛ,και ολα ηταν αψογα].Ενω βαζω πολυ συχνα και στην Π.Ραλλη.Δηλαδη στα 3 φθηνοτερα της Αθηνας
Εβαλα τις προαλλες Φαωνος και ολα ηταν καλα...

@hlias Η μεταφραση ειναι οτι ειναι ααααααααααααλλο πραγμα το:Υπαρχει ελευθερη αγορα και κανω τις επιλογες μου,και ααααααααααλλο πραγμα το να αυξανω νταβατζιλικι τις τιμες επειδη ετσι μου...εκατσε
Θα πω για αλλη μια φορα το παραδειγμα πριν 2,5 χρονια.Διπλα απο το σπιτι μου υπαρχει ενα πρατηριο καυσιμων,ηταν τοτε που η βενζινη ανεβαινε σαν τρελη.Κλεινει το πρατηριο το βραδυ στο 1,568,και ανοιγει το πρωι στο 1,588 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ...
Εγω αυτο το λεω αισχροκερδια,εσυ πως το λες?????
Τελευταία επεξεργασία από periklas723 και Πέμ 28 Μάιος, 2015 13:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Seat Cordoba Vario 1.6 101hp με Lovato.47.000χλμ σε 2,5 χρονια και συνεχιζουμε...
periklas723

Δημοσιευσεις: 469

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Πέμ 28 Μάιος, 2015 13:46

Α και για να μην το ξεχασω...Μαρκονι και ενα αλλο πρατηριο εχουν:Το ΙΔΙΟ ΜΙΓΜΑ.Στο ενα πρατηριο εχει 0,699 στο αλλο 0,809,μπορεις να μου εξηγησεις γιατι εχουμε 11λεπτα διαφορα στο λιτρο???
Seat Cordoba Vario 1.6 101hp με Lovato.47.000χλμ σε 2,5 χρονια και συνεχιζουμε...
periklas723

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 28 Μάιος, 2015 14:16

periklas723 έγραψε:Εγω στο πιο φθηνο της Αθηνας-Φαωνος,εβαζα συστηματικα περσι...Καμια διαφορα σε χιλιομετρα απο τα σαφως ακριβοτερα πρατηρια της Καλαματας.Τον χειμωνα σε καποια φαση[το ανεφεραν και αλλα μελη] "χαλασε" το μιγμα της ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ,και ετσι εβαζα στην Μαρκονι[απο τα πιο φθηνα της Αθηνας και μαλιστα ΚΟΡΑΛ,και ολα ηταν αψογα].Ενω βαζω πολυ συχνα και στην Π.Ραλλη.Δηλαδη στα 3 φθηνοτερα της Αθηνας

@hlias Η μεταφραση ειναι οτι ειναι ααααααααααααλλο πραγμα το:Υπαρχει ελευθερη αγορα και κανω τις επιλογες μου,και ααααααααααλλο πραγμα το να αυξανω νταβατζιλικι τις τιμες επειδη ετσι μου...εκατσε
Θα πω για αλλη μια φορα το παραδειγμα πριν 2,5 χρονια.Διπλα απο το σπιτι μου υπαρχει ενα πρατηριο καυσιμων,ηταν τοτε που η βενζινη ανεβαινε σαν τρελη.Κλεινει το πρατηριο το βραδυ στο 1,568,και ανοιγει το πρωι στο 1,588 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ...

οτι αυτος γουσταρει να πουλαει τοσο γιτι δικο του ειναι το μαγαζι, εσυ εχεις επιλογη να βαλεις απο αλλον.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό Paradisos » Πέμ 28 Μάιος, 2015 14:21

periklas723 έγραψε:Εγω στο πιο φθηνο της Αθηνας-Φαωνος,εβαζα συστηματικα περσι...Καμια διαφορα σε χιλιομετρα απο τα σαφως ακριβοτερα πρατηρια της Καλαματας.Τον χειμωνα σε καποια φαση[το ανεφεραν και αλλα μελη] "χαλασε" το μιγμα της ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ,και ετσι εβαζα στην Μαρκονι[απο τα πιο φθηνα της Αθηνας και μαλιστα ΚΟΡΑΛ,και ολα ηταν αψογα].Ενω βαζω πολυ συχνα και στην Π.Ραλλη.Δηλαδη στα 3 φθηνοτερα της Αθηνας

και στα 3 που αναφέρεις έχω βάλει ...με προτίμηση στην Μαρκονι και μετά Π.Ραλλη . Το πρώτο γέμισμα το εκανα στην delta (από τον εγκαταστατη) και μετά 3 γεμίσματα από Φαωνος από εμένα όπου έβγαλε μεσο ορο 60 χιλ λιγότερα ..άλλαξα πρατήριο ( Π.Ραλλη )και ας ήταν πιο φθηνός ..Δεκέμβρη του 2014 !!

φίλε μου τα ίδια λέμε ...απλά δεν με ενδιαφέρει για πιο λόγο την αυξάνει την τιμή ..Στην αρχή ρώταγα αλλά άκουγα ένα κάρο @@@@ με πολυ θράσος μάλιστα προσπαθούσε να με πείσει .Τώρα απλά ψάχνω να βρω κάποιο άλλο...και αστον τον άλλο να πουλάει ότι γουστάρει και όσο γουστάρει. Δεν πρόκειται να τον πείσεις για τίποτα ...!
Paradisos

Δημοσιευσεις: 166

Δημοσίευσηαπό fokion » Πέμ 28 Μάιος, 2015 14:56

το εχω πει πολλακις σε βαθμό παρεξηγησεως, θα το πω ομως ακομα μια...

ΠΩΣ ειστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ οτι ο καθε πρατηριουχος ΑΓΟΡΑΖΕΙ στην ΙΔΙΑ τιμη με το διπλανο του πρατηριο???
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Πέμ 28 Μάιος, 2015 18:16

hlias έγραψε:

οτι αυτος γουσταρει να πουλαει τοσο γιτι δικο του ειναι το μαγαζι, εσυ εχεις επιλογη να βαλεις απο αλλον.

Πετας την μπαλα στην κερκιδα...Το ΓΟΥΣΤΑΡΩ περναει στο σπιτι του καθενος.Θελω να σε δω αυριο να πιασουν ολα τα σουπερ μαρκετ και να πανε συντονισμενα το γαλα[πχ] στα 2Ε το λιτρο,τοτε να δω τι θα πεις...Βλεπε Θεσσαλονικη
Τελευταία επεξεργασία από periklas723 και Πέμ 28 Μάιος, 2015 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
periklas723

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Πέμ 28 Μάιος, 2015 18:17

fokion έγραψε:το εχω πει πολλακις σε βαθμό παρεξηγησεως, θα το πω ομως ακομα μια...

ΠΩΣ ειστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ οτι ο καθε πρατηριουχος ΑΓΟΡΑΖΕΙ στην ΙΔΙΑ τιμη με το διπλανο του πρατηριο???

Η τιμη πωλησης απο τα διυλιστηρια ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ...
periklas723

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 28 Μάιος, 2015 21:14

periklas723 έγραψε:
hlias έγραψε:

Πετας την μπαλα στην κερκιδα...Το ΓΟΥΣΤΑΡΩ περναει στο σπιτι του καθενος.Θελω να σε δω αυριο να πιασουν ολα τα σουπερ μαρκετ και να πανε συντονισμενα το γαλα[πχ] στα 2Ε το λιτρο,τοτε να δω τι θα πεις...Βλεπε Θεσσαλονικη

οτι λεω και τωρα, μαγαζακια υπαρχουν πολλα και για τα παντα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 83 επισκέπτες