Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ειδοποίηση άδειας δεξαμενής ενώ έχει υγραέριο

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Ειδοποίηση άδειας δεξαμενής ενώ έχει υγραέριο

Δημοσίευσηαπό AccelDrag » Τρί 16 Ιουν, 2015 18:13

ΜΑΡ ειναι τελικα...πιθανως δεν γινεται καλη επαφη στην πλακετα...με σχετικο κουνημα φτιαχνει αλλα εντελως τυχαια...πριν λιγο το κουναγα για 3 λεπτα και δεν εφτιαξε καθολου...
το.διαγνωστικο εβγαλε σφαλμα gas temperature
AccelDrag

Δημοσιευσεις: 59

Δημοσίευσηαπό pipagas » Τρί 16 Ιουν, 2015 19:32

Ουτε LandiRenzo να ειχες. Εμενα αυτο το ιδιο εξαρτημα ειναι αισθητηρας πιεσης αεριου, αισθητηρας θερμοκρασιας αεριου, και MAP! :)

Εικόνα
Landirenzo Evo σε Ford Focus MK1 1400cc
Τοποθέτηση στις 219.400.
pipagas

Δημοσιευσεις: 89

Δημοσίευσηαπό AccelDrag » Τρί 16 Ιουν, 2015 19:40

Αν καθε 10χιλ. θελω 50ρικο τοτε σωθηκαμε... :x
AccelDrag

Δημοσίευσηαπό pipagas » Τετ 17 Ιουν, 2015 06:26

Το συστημα που εχεις τοποθετησει στο αυτοκινητο σου, δεν εχει δυο χρονια εγγυηση ή 100.000 χλμ?
Το συγκεκριμενο εξαρτημα δεν ανηκει στην κατηγορια των φθορων απο συνηθη χρηση, και ετσι καλυπτεται απο αυτην!
Δεν καταλαβαινω γιατι να το πληρωσεις? Και οχι, δεν πρεπει να χαλαει καθε 10.000 χλμ.
Αν δε, παρουμε της μετρητοις τα λογια του κατασκευαστη, τοτε πρεπει να αντεξει το ελαχιστο 2 χρονια.
Τοποθέτηση στις 219.400.
pipagas

Δημοσίευσηαπό AccelDrag » Τετ 17 Ιουν, 2015 07:27

Ισχυει...ετσι πιστευα και εγω...σωστο και λογικο.
Δεν μπορω να πιστεψω ομως πως εν ετει 2015 ισχυει η δικαιολογια του αντιπροσωπου πως δεν μπορει αυτες τις μερες να το δει γιατι δεν εχει τεχνικο και πως απο την επομενη εβδομαδα μονο υπαρχει δυνατοτητα.
Μαλλον μου λεει οτι δεν προκειται να το καλυψει...αλλιως δεν νοειται τετοια δικαιολογια..
Οποτε...κανεις ταξιδι (που πρεπει οπωσδηποτε να γινει γιατι αναβληθηκε οταν εμφανιστηκε το προβλημα) με βενζινη ή το αλλαζεις πληρωνοντας το; Επειδη λοιπον αν περιμενω εως τοτε θα το εχω πληρωσει 3 φορες το ανταλλακτικο οδηγουμε στην δευτερη λυση.
Οπως υποθετω και τις επομενες φορες που θα ξανασυμβει μιας και ξαναλεω δεν νοειται τετοια δικαιολογια...
AccelDrag

Δημοσίευσηαπό astam » Τετ 17 Ιουν, 2015 10:36

AccelDrag έγραψε:Ισχυει...ετσι πιστευα και εγω...σωστο και λογικο.
Δεν μπορω να πιστεψω ομως πως εν ετει 2015 ισχυει η δικαιολογια του αντιπροσωπου πως δεν μπορει αυτες τις μερες να το δει γιατι δεν εχει τεχνικο και πως απο την επομενη εβδομαδα μονο υπαρχει δυνατοτητα.
Μαλλον μου λεει οτι δεν προκειται να το καλυψει...αλλιως δεν νοειται τετοια δικαιολογια..
Οποτε...κανεις ταξιδι (που πρεπει οπωσδηποτε να γινει γιατι αναβληθηκε οταν εμφανιστηκε το προβλημα) με βενζινη ή το αλλαζεις πληρωνοντας το; Επειδη λοιπον αν περιμενω εως τοτε θα το εχω πληρωσει 3 φορες το ανταλλακτικο οδηγουμε στην δευτερη λυση.
Οπως υποθετω και τις επομενες φορες που θα ξανασυμβει μιας και ξαναλεω δεν νοειται τετοια δικαιολογια...

Αν έχεις πάρει βιβλιαράκι με εγγύηση λογικά θα μπορείς να πας σε άλλον εγκαταστάτη που δουλεύει το ίδιο σύστημα με το δικό σου και να στο αλλάξει μέσα στην εγγύηση απλά θα του πληρώσεις τα εργατικά, τουλάχιστον αυτό ξέρω ότι ισχύει στις μεγάλες εταιρίες.
Ford Mondeo '04 1.8
Landirenzo Evo
astam

Δημοσιευσεις: 166

Δημοσίευσηαπό AccelDrag » Τετ 17 Ιουν, 2015 11:15

Φεξε μου και γλιστρησα...
Πραγματικα ετσι ειναι σε παρομοιες περιπτωσεις αλλα απο οτι φαινεται οταν εκαναν την εγκατασταση δεν ηξεραν τι επελεγαν...
παντελως αδιαφοροι στην αντιπροσωπεια εως και ανιδεοι...
ψαχνοντας δεν βρισκω αλλους εγκαταστατες...
και μαλλον πολυ καλα κανουν που δεν το εμπορευονται...
οπως και να εχει ευχαριστω ρε παιδια για την συζητηση, τουλαχιστον επιβεβαιωνουμε τα αυτονοητα...πως δεν ειναι ολοι αρπακολατζηδες και αδηφαγοι.
AccelDrag

Δημοσίευσηαπό astam » Τετ 17 Ιουν, 2015 11:58

Ψάξτο πάντως γιατί εγώ γνωρίζω εγκαταστάτη της wentgas που δεν υπάρχει καν στο site (http://www.wentgas.gr/diktio.html)
Ford Mondeo '04 1.8
Landirenzo Evo
astam

Δημοσιευσεις: 166

Δημοσίευσηαπό tripas » Τετ 17 Ιουν, 2015 19:01

Φίλε γιατι δεν πέρνεις τηλεφωνο στην
http://www.wentgas.gr/epikoinonia-wentgas.html
Και να τους ρωτήσεις ποια είναι η διαδικασια αντικατάστασεις του MAP εντώς εγγυησης.
Citroen C4 sedan 1.6 TU5JP4-NFU 2008 , BRC P&D MY10 + LPG7
Άβαταρ μέλους
tripas

Δημοσιευσεις: 605

Δημοσίευσηαπό pipagas » Πέμ 18 Ιουν, 2015 05:41

AccelDrag έγραψε:Ισχυει...ετσι πιστευα και εγω...σωστο και λογικο.

Αυτο που λες δυστυχως το εχω αντιμετωπισει και εγω, σχετικα με μια απλη ρυθμιση που χρειαστηκα απο τον εγκαταστατη μου. Οντως ειναι απαραδεκτο σε ολες τις περιπτωσεις να μην μπορεις να καλυψεις τον πελατη σου, επειδη πχ. ο εγκαταστατης εχει παει για εκμαθηση στην Ιταλια, ή εχει πολυ δουλεια αυτην την εβδομαδα, κλπ κλπ.
Και δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου, στο οτι ισως και εγω να το αγοραζα απο την τσεπη μου για να τελειωνω.... εφοσον εξαντλουσα ολα τα υπολοιπα τα οποια ανεφεραν οι συμφορουμιτες μας παραπανω.
Τοποθέτηση στις 219.400.
pipagas

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 65 επισκέπτες