ΜΑΡ ειναι τελικα...πιθανως δεν γινεται καλη επαφη στην πλακετα...με σχετικο κουνημα φτιαχνει αλλα εντελως τυχαια...πριν λιγο το κουναγα για 3 λεπτα και δεν εφτιαξε καθολου...
το.διαγνωστικο εβγαλε σφαλμα gas temperature

AccelDrag έγραψε:Ισχυει...ετσι πιστευα και εγω...σωστο και λογικο.
Δεν μπορω να πιστεψω ομως πως εν ετει 2015 ισχυει η δικαιολογια του αντιπροσωπου πως δεν μπορει αυτες τις μερες να το δει γιατι δεν εχει τεχνικο και πως απο την επομενη εβδομαδα μονο υπαρχει δυνατοτητα.
Μαλλον μου λεει οτι δεν προκειται να το καλυψει...αλλιως δεν νοειται τετοια δικαιολογια..
Οποτε...κανεις ταξιδι (που πρεπει οπωσδηποτε να γινει γιατι αναβληθηκε οταν εμφανιστηκε το προβλημα) με βενζινη ή το αλλαζεις πληρωνοντας το; Επειδη λοιπον αν περιμενω εως τοτε θα το εχω πληρωσει 3 φορες το ανταλλακτικο οδηγουμε στην δευτερη λυση.
Οπως υποθετω και τις επομενες φορες που θα ξανασυμβει μιας και ξαναλεω δεν νοειται τετοια δικαιολογια...
AccelDrag έγραψε:Ισχυει...ετσι πιστευα και εγω...σωστο και λογικο.
Δεν μπορω να πιστεψω ομως πως εν ετει 2015 ισχυει η δικαιολογια του αντιπροσωπου πως δεν μπορει αυτες τις μερες να το δει γιατι δεν εχει τεχνικο και πως απο την επομενη εβδομαδα μονο υπαρχει δυνατοτητα.
Μαλλον μου λεει οτι δεν προκειται να το καλυψει...αλλιως δεν νοειται τετοια δικαιολογια..
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 88 επισκέπτες
|
|
|