xeiristis έγραψε:Ευχαριστώ πολύ παιδιά.. το αυτοκίνητο είναι στην λίστα της omvl αλλα δυστυχώς μου φορεσαν εμμεσου ψεκασμού και οχι άμεσου. Προσπαθω να βρω τροπο να τους κανω να το παραδεχτουν και να μου φορεσουν το σωστό.
..xeiristis έγραψε:Ευχαριστώ πολύ παιδιά.. το αυτοκίνητο είναι στην λίστα της omvl αλλα δυστυχώς μου φορεσαν εμμεσου ψεκασμού και οχι άμεσου. Προσπαθω να βρω τροπο να τους κανω να το παραδεχτουν και να μου φορεσουν το σωστό.
NickSt έγραψε:xeiristis έγραψε:Ευχαριστώ πολύ παιδιά.. το αυτοκίνητο είναι στην λίστα της omvl αλλα δυστυχώς μου φορεσαν εμμεσου ψεκασμού και οχι άμεσου. Προσπαθω να βρω τροπο να τους κανω να το παραδεχτουν και να μου φορεσουν το σωστό.
Βεβαίωση απο Μηχανολόγο και εξώδικο εις χρέωσην τους και τα δύο!!!!.
Αν είναι όπως τα λές και μπορείς να τα αποδείξεις , μη κολώνεις πουθενά .
Ότι και να γίνει θα δικαιωθείς ,θα πάρεις πίσω ότι ξοδέψεις και μάλιστα έντοκα..![]()
![]()
..
..τεκμηριωμένο 100%..
xeiristis έγραψε:Φιλε ευχαριστω για την επαφη αλλα μιλας για τεκμηριωμενο ξερεις κατι ή εχεις επαφη με καποιο μηχανολογο να με στειλεισ αμεσα .Αν θελεις απαντησε και σου στελνω και το τηλ μπας και με βοηθησεις να βγαλω ακρη αδερφε .
NickSt έγραψε:xeiristis έγραψε:Φιλε ευχαριστω για την επαφη αλλα μιλας για τεκμηριωμενο ξερεις κατι ή εχεις επαφη με καποιο μηχανολογο να με στειλεισ αμεσα .Αν θελεις απαντησε και σου στελνω και το τηλ μπας και με βοηθησεις να βγαλω ακρη αδερφε .
Αρχή μου είναι να μη συστήνω πρόσωπα σε κανένα ,
γιατί κατά κανόνα όποιος συστήνει στο τέλος βρίσκει το μπελά του !!..
Τεκμηριωμένο σου λέω ότι είναι γιατί σε αντίστοιχη υπόθεση , πλήρης δικαίωση και μάλιστα έντοκα !!!
Όπως όμως σου είπα παραπάνω προυπόθεση είναι να μπορείς να αποδείξεις αυτά που γράφεις .
Αν δεν έχεις τα παραστατικά , δεν κάνεις τίποτα .
Αν τα έχεις , λίγα κλίκ στον υπολογιστή σου../..Μηχανολόγο πιστοποιημένο , δικηγόρο της "γειτονιάς" και έφυγες . Συνήθως με την αποστολή του εξωδίκου , υπάρχει συμβιβαστική λύση , αν όχι αγωγή και δικαστήριο...
Σου έδειξα το "δρόμο" , τράβα μπροστά λοιπόν αλλά στο ξαναλέω:
Μόνο ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να αποδείξεις όσα γράφεις !!!!!
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 50 επισκέπτες
|
|
|