Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Προβλημα σε octavia 5 1.8tsi

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Προβλημα σε octavia 5 1.8tsi

Δημοσίευσηαπό xeiristis » Τρί 11 Αύγ, 2015 12:34

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.. το αυτοκίνητο είναι στην λίστα της omvl αλλα δυστυχώς μου φορεσαν εμμεσου ψεκασμού και οχι άμεσου. Προσπαθω να βρω τροπο να τους κανω να το παραδεχτουν και να μου φορεσουν το σωστό.
xeiristis

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό NickSt » Τρί 11 Αύγ, 2015 13:02

xeiristis έγραψε:Ευχαριστώ πολύ παιδιά.. το αυτοκίνητο είναι στην λίστα της omvl αλλα δυστυχώς μου φορεσαν εμμεσου ψεκασμού και οχι άμεσου. Προσπαθω να βρω τροπο να τους κανω να το παραδεχτουν και να μου φορεσουν το σωστό.

Βεβαίωση απο Μηχανολόγο και εξώδικο εις χρέωσην τους και τα δύο!!!!.
Αν είναι όπως τα λές και μπορείς να τα αποδείξεις , μη κολώνεις πουθενά .
Ότι και να γίνει θα δικαιωθείς ,θα πάρεις πίσω ότι ξοδέψεις και μάλιστα έντοκα..:D :D :D ..
..τεκμηριωμένο 100%..
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό anikologr » Τρί 11 Αύγ, 2015 14:18

xeiristis έγραψε:Ευχαριστώ πολύ παιδιά.. το αυτοκίνητο είναι στην λίστα της omvl αλλα δυστυχώς μου φορεσαν εμμεσου ψεκασμού και οχι άμεσου. Προσπαθω να βρω τροπο να τους κανω να το παραδεχτουν και να μου φορεσουν το σωστό.

Αν δεν κάνω λάθος η omvl βγάζει ένα τύπο κιτ αερίου ψεκασμού.

Κάνω σε κάτι λάθος? Μπορεί κάποιος εγκατάστατης να μας ενημερώσει και ειδικά τον φίλο?
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό xeiristis » Δευτ 17 Αύγ, 2015 20:01

NickSt έγραψε:

Βεβαίωση απο Μηχανολόγο και εξώδικο εις χρέωσην τους και τα δύο!!!!.
Αν είναι όπως τα λές και μπορείς να τα αποδείξεις , μη κολώνεις πουθενά .
Ότι και να γίνει θα δικαιωθείς ,θα πάρεις πίσω ότι ξοδέψεις και μάλιστα έντοκα..:D :D :D ..
..τεκμηριωμένο 100%..

Φιλε ευχαριστω για την επαφη αλλα μιλας για τεκμηριωμενο ξερεις κατι ή εχεις επαφη με καποιο μηχανολογο να με στειλεισ αμεσα .Αν θελεις απαντησε και σου στελνω και το τηλ μπας και με βοηθησεις να βγαλω ακρη αδερφε .
xeiristis

Δημοσίευσηαπό NickSt » Τρί 18 Αύγ, 2015 18:38

xeiristis έγραψε:Φιλε ευχαριστω για την επαφη αλλα μιλας για τεκμηριωμενο ξερεις κατι ή εχεις επαφη με καποιο μηχανολογο να με στειλεισ αμεσα .Αν θελεις απαντησε και σου στελνω και το τηλ μπας και με βοηθησεις να βγαλω ακρη αδερφε .

Αρχή μου είναι να μη συστήνω πρόσωπα σε κανένα ,
γιατί κατά κανόνα όποιος συστήνει στο τέλος βρίσκει το μπελά του !!..

Τεκμηριωμένο σου λέω ότι είναι γιατί σε αντίστοιχη υπόθεση , πλήρης δικαίωση και μάλιστα έντοκα !!!
Όπως όμως σου είπα παραπάνω προυπόθεση είναι να μπορείς να αποδείξεις αυτά που γράφεις .
Αν δεν έχεις τα παραστατικά , δεν κάνεις τίποτα .
Αν τα έχεις , λίγα κλίκ στον υπολογιστή σου../..Μηχανολόγο πιστοποιημένο , δικηγόρο της "γειτονιάς" και έφυγες . Συνήθως με την αποστολή του εξωδίκου , υπάρχει συμβιβαστική λύση , αν όχι αγωγή και δικαστήριο...

Σου έδειξα το "δρόμο" , τράβα μπροστά λοιπόν αλλά στο ξαναλέω:
Μόνο ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να αποδείξεις όσα γράφεις !!!!!
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό xeiristis » Τετ 19 Αύγ, 2015 11:04

NickSt έγραψε:
xeiristis έγραψε:Φιλε ευχαριστω για την επαφη αλλα μιλας για τεκμηριωμενο ξερεις κατι ή εχεις επαφη με καποιο μηχανολογο να με στειλεισ αμεσα .Αν θελεις απαντησε και σου στελνω και το τηλ μπας και με βοηθησεις να βγαλω ακρη αδερφε .

Αρχή μου είναι να μη συστήνω πρόσωπα σε κανένα ,
γιατί κατά κανόνα όποιος συστήνει στο τέλος βρίσκει το μπελά του !!..

Τεκμηριωμένο σου λέω ότι είναι γιατί σε αντίστοιχη υπόθεση , πλήρης δικαίωση και μάλιστα έντοκα !!!
Όπως όμως σου είπα παραπάνω προυπόθεση είναι να μπορείς να αποδείξεις αυτά που γράφεις .
Αν δεν έχεις τα παραστατικά , δεν κάνεις τίποτα .
Αν τα έχεις , λίγα κλίκ στον υπολογιστή σου../..Μηχανολόγο πιστοποιημένο , δικηγόρο της "γειτονιάς" και έφυγες . Συνήθως με την αποστολή του εξωδίκου , υπάρχει συμβιβαστική λύση , αν όχι αγωγή και δικαστήριο...

Σου έδειξα το "δρόμο" , τράβα μπροστά λοιπόν αλλά στο ξαναλέω:
Μόνο ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να αποδείξεις όσα γράφεις !!!!!

Σε ευχαριστω πολυ φιλε ειδη εχω βρει δικηγορο εχω στειλει και e-mail στην μαμα εταιρια εχω ολα τα χαρτια απο τις εισαγωγες του αυτοκινητου στο συγκεκριμενο παντα συνεργειο και τις ρυθμισεις χωρις να λυνεται το προβλημα... εχω μιλησει και με αλλους εγκαταστατες... βρισκω μηχανολογο μηχανικο και προχωραω... ευχαριστω και παλι για την βοηθεια....
xeiristis

Δημοσίευσηαπό Paradisos » Τετ 19 Αύγ, 2015 12:43

Εάν βρεις χρόνο και έχεις την διάθεση αργότερα για ενημέρωση μας , καλό θα ήταν να πεις τελικά τι σου είπε ο δικηγόρος και τις κινήσεις που κάνατε ..ελπίζω να μην φτάσεις μέχρι εκει βέβαια ...!!!
Paradisos

Δημοσιευσεις: 166

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 73 επισκέπτες