cmax έγραψε:Εχω τοποθετησει ρελε εδω και 1 χρονο. Δεν εχω κανενα προβλημα και δεν υπαρχουν ουτε κοψιματα στις αλλαγες καυσιμου. Σαν να μην υπαρχει ενα πραμα.
Κά εγώ επίσης. Κανένα πρόβλημα
cmax έγραψε:Εχω τοποθετησει ρελε εδω και 1 χρονο. Δεν εχω κανενα προβλημα και δεν υπαρχουν ουτε κοψιματα στις αλλαγες καυσιμου. Σαν να μην υπαρχει ενα πραμα.
NickSt έγραψε:Fokion , σίγουρα με το σύστημα αυτό η αντλία "χαλαρώνει" και δεν ζορίζεται . Η αντλία χαλάει όταν ζορίζεται με αποτέλεσμα να υπερθερμαίνεται γιατί δεν εκτονώνει την πίεση που σηκώνει αφού δεν ψεκάζουν τα μπέκ . ...
NickSt έγραψε: Προσωπικά πιστεύω ότι αλλού είναι το θέμα . Δλδ θα δουλέψει η αντλία κάποια στιγμή που θα τη χρειαστείς???.
Πόσο αξιόπιστο είναι αυτό το καβλιτζέκι ???. Θα δώσει το ρεύμα για να δουλέψει η αντλία ???.
Και στην τελική , κάθε πόσα χιλιόμετρα χαλάει πχ με χρήση βενζίνας και σε πόσα με χρήση υγραερίου ???
Αξίζει δλδ το ρίσκο για καμιά κατοστή ευρώ να διακινδυνεύσει κάποιος την ασφάλεια του ????
Αυτά απο εμένα...

από εμένα..NickSt έγραψε:..και επειδή βλέπω ότι τα έχεις πάρει στο"κρανίο"![]()
![]()
από εμένα..
tgi έγραψε:Alxnks έγραψε:Αυτό το "ρελεδακι" κάτι μου λέει οτι είναι ενα πολύ απλό και πολύ υπερτιμημενο ρελεδακι αυτοκινήτου, κοστους ουτε 5 ευρώ, τοποθετημένο σε ενα πλαστικό κουτί και με 4 κομματια καλώδιο 15-20 ποντων στις επαφες του.
Μπορεί οποίος το έχει ηδη ή αγοράσει μελλοντικά, να ανοίξει το καπακι να δουμε τι έχει μέσα;
Το ρελαδεακι αυτό είναι κύκλωμα ηλεκτρονικό. Εγώ το έφτιαξαν εξ αρχής. Αν θέλει κάποιος μπορώ να του στείλω το κύκλωμα μαζι με εξηγήσεις για το πως δουλεύει
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 54 επισκέπτες
|
|
|