Paradisos έγραψε:Μισό λεπτό παιδιά...
Σας λένε έχεις πρόβλημα στην ανάφλεξη και πρέπει να αλλάξουμε μπουζί...τα αλλάζεις και πληρώνεις
Μετά σας λένε ..ξέρεις ..δεν είναι τα μπουζί ..είναι οι πολλαπλασιαστες....τους αλλάζεις και πληρώνεις
Μετά σας λένε ...ξέρεις ...φταίνε ή τα μπεκ σου ή η αντλία βενζίνης ..καθαρίζεις τα μπεκ και τσεκάρεις την αντλια και πληρώνεις
Μετά από όλα αυτά...και αφού έχετε πληρώσει το 1/3 του συστήματος ... σας λένε φταίει το αμάξι σου και φτιαξτο ....anikologr έγραψε:Αλλάζεις εγκατάστατη και γίνεται μάθημα για την επόμενη φορά.
Αλλάζεις εγκατάστατη ...εύκολο και σωστό , αλλά μάθημα στον καταναλωτή γιατί να γίνει??
Επειδή είχε τις "υποψίες" του ο εγκαταστατης που στην τελική μπορεί να μην είχαν καν σχέση με το πρόβλημα ...και ο καταναλωτής πληρώνει ??manoliss έγραψε:και γιατι να πληρωσεις αδερφε? δεν δινεις μια μεχρι να γινει και αν δεν γινει πας σε αλλον και αν είναι μαγκας ο δευτερος σου παιρνει λιγα και σε κανει πελατη...και όχι μονο εσενα....
Γιατί μπορεί οι εργασίες που έκανες...να τις έκανες σε άλλα συνεργία και όχι εκεί...!!
ρε παραδισε για στασου λιγο να παρουμε τα πραγματα από την αρχη...
βαζεις ένα συστημα αεριου σε ένα κατάστημα..αντιμετοπιζεις προβλήματα....τι θα κανω θα αρχισω να αλλαζω από μπουζι τα πντα για να λυσω το πρόβλημα?
αρχικα εξεταζω αν το πρόβλημα το κανει στην βενζινα...δεν το κανει αρα είναι θεμα αεριου...θες ρυθμιση θες ηλεκτρολογικο που ειπε και ο qgas παραπανω....αυτό πρεπει να το βρει ο εγκαταστάτης...
αυτος πρεπει να βρει το πρόβλημα..ας βρει μια μτχνο πολ/στη να αλλαξει για δοκιμη ...ας αλλαξει αυτος μπουζι για δοκιμη αλλα όχι να τα πληρωσεις εσυ και δουλεια να μην κανεις
αν για παράδειγμα αλλαξεις ένα εξαρτημα και το πρόβλημα λυθει ναι να το πληρωσεις....εγω ετσι λειτουργω...
όταν ειχα ένα θεμα με το αμαξι μου και μου ειπε ο μαστορας θα αλλαξω αυτό το αλλαξε και το πρόβλημα παρεμεινε το πηρε πισω και μου εδωσε τα χρηματα πισω ...