Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Προβλημα Με Εκκινηση-Ρελαντι-AC

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Προβλημα Με Εκκινηση-Ρελαντι-AC

Δημοσίευσηαπό Yianniskan » Τετ 07 Οκτ, 2015 12:22

Χαιρετω το forum !

Εχω ενα Τοyota Auris 1600 ημιαυτοματο του 2007 και εχω κανει πριν δυο χρονια εγκατασταση υγραεριου στην http://www.lpgas.gr/.

Εχω το εξης θεμα: εδω και καποιους μηνες το αμαξι δεν κραταει σωστα τις στροφες, κανει μεγαλες καμπυλες στο ρελαντι του. Ειδικα οταν βαζεις AC και σταματας, το αμαξι πολλες φορες κλεινει...

Tην τελευταια εβδομαδα ειδικα αν ειναι κρυο ξεκινησε επισης να θελει 4-5 μιζιες για να παρει μπρος...σαν να ειναι μπουκωμενο...Καθε μερα αυτο και αν κλεισει και μεινει για ωρα παλι τα ιδια..

Το πηγα χτες σε ενα συνεργειο που συνεργαζομαι και αλλαξανε την βαλβιδα ψυχρης εκκινησης. Συνεχισε ομως να κανει το "δυσκολο" ξεκινημα και το προβλημα με το ρελαντι...Ο εγκεφαλος ενω μου ειπανε οτι δεν βγαζει κατι πριν, οταν το ξαναβαλανε μπροστα μου εβγαλε κατι αλλα δεν ξερανε τι ειναι και μου ειπανε σημερα να το ξαναπαω...(!)

Σημερα λοιπον, δεν ξαναπηγα και παω στην Toyota...του περιγραφω...μου λεει συνηθως αυτα ειναι απο μπαταρια γιατι το δικο σου εχει και συστημα start-stop και αν δεν φοραει της μανας του (την ειδικη για start stop!) κανει τετοια...Επειδη την ειχα αλλαξει και φοραγα μια κινεζη λεω αλλαχτε τη αλλα βαλτε και μια το tester να δειτε τι γινεται..βαζουνε το καινουργιο tester...Δεν βρισκει το αμαξι αυτοματα..το παρατανε...Αλλαζουνε την μπαταρια και βαζουνε το παλιο tester τους...βρισκει το αμαξι...αλλα δεν τους βαζει στις βλαβες...το παρατανε...

Διαγνωση: "φταιει η εγκατασταση υγραεριου και να πας στον εγκατασταση σου να του πεις οτι δεν συνδεεται το tester μας στον εγκεφαλο του αμαξιου, δεν ξερουμε τι εχουνε κοψει ραψει..."

Πηρα τα παιδια στην lpgas και σημερα η αυριο θα παω και απο κει...Τι να κανω ρε παιδια; μου εχουνε σπασει τα νευρα...

Ευχαριστω,
Γιαννης
Yianniskan

Δημοσιευσεις: 25

Re: Προβλημα Με Εκκινηση-Ρελαντι-AC

Δημοσίευσηαπό dimoskats » Τετ 07 Οκτ, 2015 12:46

Πρώτα έπρεπε να πας στον εγκαταστάτη...Τώρα κάνε λίγη υπομονή και θα ησυχάσεις, μάλλον κάποιο-α μπεκ υγραερίου δεν ψεκάζουν σωστά.
dimoskats

Δημοσιευσεις: 391

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 07 Οκτ, 2015 12:59

Yianniskan έγραψε:Χαιρετω το forum !

Εχω ενα Τοyota Auris 1600 ημιαυτοματο του 2007 και εχω κανει πριν δυο χρονια εγκατασταση υγραεριου στην http://www.lpgas.gr/.

Εχω το εξης θεμα: εδω και καποιους μηνες το αμαξι δεν κραταει σωστα τις στροφες, κανει μεγαλες καμπυλες στο ρελαντι του. Ειδικα οταν βαζεις AC και σταματας, το αμαξι πολλες φορες κλεινει...

Tην τελευταια εβδομαδα ειδικα αν ειναι κρυο ξεκινησε επισης να θελει 4-5 μιζιες για να παρει μπρος...σαν να ειναι μπουκωμενο...Καθε μερα αυτο και αν κλεισει και μεινει για ωρα παλι τα ιδια..

Το πηγα χτες σε ενα συνεργειο που συνεργαζομαι και αλλαξανε την βαλβιδα ψυχρης εκκινησης. Συνεχισε ομως να κανει το "δυσκολο" ξεκινημα και το προβλημα με το ρελαντι...Ο εγκεφαλος ενω μου ειπανε οτι δεν βγαζει κατι πριν, οταν το ξαναβαλανε μπροστα μου εβγαλε κατι αλλα δεν ξερανε τι ειναι και μου ειπανε σημερα να το ξαναπαω...(!)

Σημερα λοιπον, δεν ξαναπηγα και παω στην Toyota...του περιγραφω...μου λεει συνηθως αυτα ειναι απο μπαταρια γιατι το δικο σου εχει και συστημα start-stop και αν δεν φοραει της μανας του (την ειδικη για start stop!) κανει τετοια...Επειδη την ειχα αλλαξει και φοραγα μια κινεζη λεω αλλαχτε τη αλλα βαλτε και μια το tester να δειτε τι γινεται..βαζουνε το καινουργιο tester...Δεν βρισκει το αμαξι αυτοματα..το παρατανε...Αλλαζουνε την μπαταρια και βαζουνε το παλιο tester τους...βρισκει το αμαξι...αλλα δεν τους βαζει στις βλαβες...το παρατανε...

Διαγνωση: "φταιει η εγκατασταση υγραεριου και να πας στον εγκατασταση σου να του πεις οτι δεν συνδεεται το tester μας στον εγκεφαλο του αμαξιου, δεν ξερουμε τι εχουνε κοψει ραψει..."

Πηρα τα παιδια στην lpgas και σημερα η αυριο θα παω και απο κει...Τι να κανω ρε παιδια; μου εχουνε σπασει τα νευρα...

Ευχαριστω,
Γιαννης

μαλλον εχει συνδεσει την obd για αυτο και δεν μπορουν να συνδεθουν οι τσουρουκαδες, με ανοικτο διακοπτη πρωτα συνδεεις το διαγνωστικο και μετα βαζεις μπροστα τον κινητηρα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό donstefano » Τετ 07 Οκτ, 2015 14:13

Φιλε μου ποιο συστημα φορας?
TOYOTA COROLLA 1.4 VVTI
BRC SEQUENT 24
donstefano

Δημοσιευσεις: 152

Δημοσίευσηαπό tripas » Τετ 07 Οκτ, 2015 15:22

Φίλε Yianniskan φιλική συμβουλεί μην ξαναπας σε αυτη την TOYOTA διοτι αν δεν μπορούν να συνδέσουν ένα tester στην OBD θύρα και το κάνει ένας μέσος οδηγός ή συμφορουμίτης με Torque Pro των 10-15 ευρω άστα βράστα.

Εκτως και εαν έχει πρόβλημα ο εγκέφαλος σου στην επικοινωνια με την OBD οποτε σε αυτη την περίπτωση τα πράγματα είναι πολυ δύσκολα για την τσέπη σου.
Citroen C4 sedan 1.6 TU5JP4-NFU 2008 , BRC P&D MY10 + LPG7
Άβαταρ μέλους
tripas

Δημοσιευσεις: 605

Δημοσίευσηαπό Yianniskan » Τετ 07 Οκτ, 2015 17:08

donstefano έγραψε:Φιλε μου ποιο συστημα φορας?

Φιλε μου φοραω το πιο ακριβο της BRC ! το plug and drive !
Yianniskan

Δημοσίευσηαπό Yianniskan » Τετ 07 Οκτ, 2015 17:15

tripas έγραψε:Φίλε Yianniskan φιλική συμβουλεί μην ξαναπας σε αυτη την TOYOTA διοτι αν δεν μπορούν να συνδέσουν ένα tester στην OBD θύρα και το κάνει ένας μέσος οδηγός ή συμφορουμίτης με Torque Pro των 10-15 ευρω άστα βράστα.

Εκτως και εαν έχει πρόβλημα ο εγκέφαλος σου στην επικοινωνια με την OBD οποτε σε αυτη την περίπτωση τα πράγματα είναι πολυ δύσκολα για την τσέπη σου.

Φιλε Tripas (!) εχεις απολυτο δικιο και μαλλον προς τα εκει προσανατολίζομαι...την εχω ξαναπατησει με τη συγκεκριμενη αντιπροσωπεια στο παρελθον που τους ελεγα ότι εχει πρόβλημα το αυτοματο μου και μου λεγανε ότι δεν βλεπουν τιποτα....και μετα από λιγο μου εμεινε τελειως το αμαξι....

Οσον αφορα το θεμα του tester ένα συνεργειο χτες και ο εγκαταστάτης του υγραερίου σημερα μπήκανε κανονικα με το tester τους....δεν ξερω τι γινεται...είναι δυνατον να υποδείξουμε εμεις στην επισημη αντιπροσωπεια πως θα βαζει καλωδια στην OBD ?!!!!!! Ελεος πια....

Το αμαξι παντως το εχω αφησει σημερα για περαιτέρω ελεγχο στον εγκαταστατη του υγραερίου να ελεγξει τα μπεκ και τον πνευμονα....σαν πρωτη ιδεα παντως δεν βρηκε κατι το εμφανεστατο.....

Ο γολγοθας συνεχιζεται....
Yianniskan

Δημοσίευσηαπό Yianniskan » Τετ 07 Οκτ, 2015 17:19

Ξερει κανεις παιδια καποιο συνεργειο αξιοπιστο σοβαρο με λογικες τιμες που να αναλαμβανει τα TOYOTA στην ΑΘηνα ?
Yianniskan

Δημοσίευσηαπό donstefano » Τετ 07 Οκτ, 2015 18:45

Yianniskan έγραψε:Ξερει κανεις παιδια καποιο συνεργειο αξιοπιστο σοβαρο με λογικες τιμες που να αναλαμβανει τα TOYOTA στην ΑΘηνα ?

Δοκιμασε στην Aplicar 2109932150 .Ηρώων Πολυτεχνείου 42, Ηλιούπολη, ΑΤΤΙΚΗΣ αν σε βολευει.
Συνεργειο TOYOTA εξουσιοδοτημενο με σφραγιδες κανονικα.

Ζητα τον Αποστολο.Εξυπηρετικος πολυ.Εξηγησε του τι παιζει και θα σου πει.
TOYOTA COROLLA 1.4 VVTI
BRC SEQUENT 24
donstefano

Δημοσιευσεις: 152

Δημοσίευσηαπό Yianniskan » Πέμ 08 Οκτ, 2015 08:32

donstefano έγραψε:
Yianniskan έγραψε:Ξερει κανεις παιδια καποιο συνεργειο αξιοπιστο σοβαρο με λογικες τιμες που να αναλαμβανει τα TOYOTA στην ΑΘηνα ?

Δοκιμασε στην Aplicar 2109932150 .Ηρώων Πολυτεχνείου 42, Ηλιούπολη, ΑΤΤΙΚΗΣ αν σε βολευει.
Συνεργειο TOYOTA εξουσιοδοτημενο με σφραγιδες κανονικα.

Ζητα τον Αποστολο.Εξυπηρετικος πολυ.Εξηγησε του τι παιζει και θα σου πει.

Ευχαριστω Donstefano μαλλον όμως δεν με βολευει εκει....καποιος άλλος να μου προτεινει αλλου;
Yianniskan

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 73 επισκέπτες