Χαιρετω το forum !
Εχω ενα Τοyota Auris 1600 ημιαυτοματο του 2007 και εχω κανει πριν δυο χρονια εγκατασταση υγραεριου στην http://www.lpgas.gr/.
Εχω το εξης θεμα: εδω και καποιους μηνες το αμαξι δεν κραταει σωστα τις στροφες, κανει μεγαλες καμπυλες στο ρελαντι του. Ειδικα οταν βαζεις AC και σταματας, το αμαξι πολλες φορες κλεινει...
Tην τελευταια εβδομαδα ειδικα αν ειναι κρυο ξεκινησε επισης να θελει 4-5 μιζιες για να παρει μπρος...σαν να ειναι μπουκωμενο...Καθε μερα αυτο και αν κλεισει και μεινει για ωρα παλι τα ιδια..
Το πηγα χτες σε ενα συνεργειο που συνεργαζομαι και αλλαξανε την βαλβιδα ψυχρης εκκινησης. Συνεχισε ομως να κανει το "δυσκολο" ξεκινημα και το προβλημα με το ρελαντι...Ο εγκεφαλος ενω μου ειπανε οτι δεν βγαζει κατι πριν, οταν το ξαναβαλανε μπροστα μου εβγαλε κατι αλλα δεν ξερανε τι ειναι και μου ειπανε σημερα να το ξαναπαω...(!)
Σημερα λοιπον, δεν ξαναπηγα και παω στην Toyota...του περιγραφω...μου λεει συνηθως αυτα ειναι απο μπαταρια γιατι το δικο σου εχει και συστημα start-stop και αν δεν φοραει της μανας του (την ειδικη για start stop!) κανει τετοια...Επειδη την ειχα αλλαξει και φοραγα μια κινεζη λεω αλλαχτε τη αλλα βαλτε και μια το tester να δειτε τι γινεται..βαζουνε το καινουργιο tester...Δεν βρισκει το αμαξι αυτοματα..το παρατανε...Αλλαζουνε την μπαταρια και βαζουνε το παλιο tester τους...βρισκει το αμαξι...αλλα δεν τους βαζει στις βλαβες...το παρατανε...
Διαγνωση: "φταιει η εγκατασταση υγραεριου και να πας στον εγκατασταση σου να του πεις οτι δεν συνδεεται το tester μας στον εγκεφαλο του αμαξιου, δεν ξερουμε τι εχουνε κοψει ραψει..."
Πηρα τα παιδια στην lpgas και σημερα η αυριο θα παω και απο κει...Τι να κανω ρε παιδια; μου εχουνε σπασει τα νευρα...
Ευχαριστω,
Γιαννης