hlias έγραψε:.ας περιμενουμε λιγο ακομα να δουμε στην πραξη αν συμφαιρει τελικα ή οχι το ντιζελ, εμεις που ειμαστε μεσα στα συνεργεια ξερουμε, αν πουμε την αληθεια (την οποια την εχουμε πει αρκετες φορες στο παρελθον) καποιοι θα γυρισουν να πουνε οτι λεμε οτι μας συμφαιρει.
απλα ψαχτε λιγακι στους παλιατζιδες ποιοι κινητηρες σαζμαν κτλ ειναι οι κινησημοι αυτη την εποχη.
τα καλο οτι για εμας ειναι οτι επαγγελματικα ανοιγει αλλος ενας κυκλος εργασιας.

antonis132 έγραψε:hlias έγραψε:.ας περιμενουμε λιγο ακομα να δουμε στην πραξη αν συμφαιρει τελικα ή οχι το ντιζελ, εμεις που ειμαστε μεσα στα συνεργεια ξερουμε, αν πουμε την αληθεια (την οποια την εχουμε πει αρκετες φορες στο παρελθον) καποιοι θα γυρισουν να πουνε οτι λεμε οτι μας συμφαιρει.
απλα ψαχτε λιγακι στους παλιατζιδες ποιοι κινητηρες σαζμαν κτλ ειναι οι κινησημοι αυτη την εποχη.
τα καλο οτι για εμας ειναι οτι επαγγελματικα ανοιγει αλλος ενας κυκλος εργασιας.
+1000 το μονο θετικο φθηνη μετακινηση για καποια λεπτα
στα αρνητικα κραδασμοι και θορυβος-ακριβα αναλωσιμα & ανταλλακτικα-ακριβοτερη εργατοωρα & χρονος επισκευης τους, εχουν θεματα καποια μοντελα euro 5 & 6
papoys έγραψε:Τον ρωτάω για ζημιές και μου λέει ότι άλλαξε μόνο ένα πολλαπλασιαστή και μία αντλία βενζίνης τα οποία με 280.000
χιλιόμετρα μπορούμε να πούμε ότι είναι δύο φυσιολογικές φθορές που μπορούσαν να συμβούν και με τη βενζίνη.
Μακάρι και το δικό μου να φτάσει έστω στα μισά (κοντεύω) και να τα χέσω τα πετρέλαια.![]()
![]()
Άσε όλους τους χαζούς που αγοράζουν πετρελαιοκίνητα να πλανόνται οικτρά. Η συντριπτική πλειονότητα των ευρωπαίων σύμφωνα με τα λεγόμενά σου λοιπόν είναι κουτοί/χαζοί που κυκλοφορούν με diesel σε ποσοστό μεγαλύτερο από 50%. Να το στείλεις και εγγράφως στις εταιρείες που κοροϊδεύουν τον κόσμο.nickL έγραψε:papoys έγραψε:Τον ρωτάω για ζημιές και μου λέει ότι άλλαξε μόνο ένα πολλαπλασιαστή και μία αντλία βενζίνης τα οποία με 280.000
χιλιόμετρα μπορούμε να πούμε ότι είναι δύο φυσιολογικές φθορές που μπορούσαν να συμβούν και με τη βενζίνη.
Μακάρι και το δικό μου να φτάσει έστω στα μισά (κοντεύω) και να τα χέσω τα πετρέλαια.![]()
![]()
Aγαπητέ σε έχω δει και σε άλλα ποστ να φοβάσαι για ζημιές. Εγώ έχω μόλις κάνει 500 χιλιόμετρα με το υγραέριο μου και είμαι νέος οπότε δεν δικαιούμαι να μιλήσω. Έχω όμως 7-8 άτομα, έχουν κάνει όλοι πάνω από 100.000 χιλιόμετρα και δεν έχουν πάθει το παραμικρό!
Μια χαρά θα είσαι! Θα τα φτάσεις και θα τα ξεπεράσεις.
Κι εγώ πλέον έχω φτάσει να αναρωτιέμαι αν συμφέρει diesel ή υγραέριο..
Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 26 επισκέπτες
|
|
|